2016 KASIM AYI TÜP BEBEK PLANLAMASI YAPANLAR !!!

Pamuksekermavis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
313
351
23
33
Merhaba kasım ayında tedaviye başlamayı planlyoruz ALLAH nasip ederse
kimler kasımda hazırlık yapıyor ? Birlikte hazırlanalım şimdi merkez araştırmasındayım.

Beslenme önerileri, doktorların verdiği vitaminlerimizi paylaşalım tabiki sorunlarımızı yazalım ki doktorlarımıza danışarak kullanalım.

Benim şuanki tüp öncesi planımda,
Ağırlıklı olarak sebze beslenmesi var,
Haftada 1 veya 2 kez balık
Haftada 1 veya 2 kez et
Sabahları kestane balına aktardan aldığım toz karışımları ve arı sütü ilaveli karışımı sabah akşam yemek
öğle aralarında 1 meyve mümkün oldukça kırmızı elma öneriyor sitelerde
ceviz fındık 5 6 adet her gün
ve ekstra doktorun önereceği vitamin ilaçları kullanacağım.
akşamları mümkün oldukça yürüyüş evden çıkasım yoksada mekik ip atlama gibi oyanalacağım.
1buçuk ayımız var

kimler bu kasım ayına plan içinde kardeşler :)

Merhaba canim
Bizde kasim istiyoruz ama henuz kesin degil.
En gec aralik.
Bende harnup pekmezi var esim icn almistik gerek kalmadi onu icmeyi dusunuyorum.
Sabahlari bal yemeye basladim.aslinda evde polende var onunla karistirip yesem daha iyi.
Balik iyi fikir .
Bu arada hangi toz karisimlari kullanacaksin

canım ben baya bi araştırmıştım, eşime sperm kalitesi artırıcı kendime yumurta kalitesi artırıcı tozları karıştırdım macunu mübarek içindekilere takviyeler yaptım :) hayırlısı hangi merkez doktoru düşünüyorsun peki ?
pekmez bnm eşime zarar veriyor kan sayısı fazla iyice artırıyor sizde problem nedir cnm

Esim azospermdi ankarada tese oldu cok sukur sperm bulundu bizde yine ankarada yaptiracagiz esimin doktoru bir doktor onerecek haber bekliyoruz . Evde bal-polen-propolis-arisutu-ginseng karisimi var onuda esim icin almistim bikac ay once pek kullanmadi.onuda denemek istiyorum

MACUNU MÜBAREK
Bu macunun faydaları: Bir kimse erkeklikten kalsa veya kadın doğurmasa, bu macundan (40) gün sabah akşam 25 gr yese erkek onsekiz yaşındaki delikanlı gibi olur Kadın yerse on yaşındaki kız gibi olur, hamile olmasına mani olan bütün hastalığı vücuttan giderir Hamile kalmaya bir vesile olur

Karabiber 30 gr
Karanfil 30 gr
Tarçın 15 gr
Kebabiye 30 gr
Udihindi 15 gr
Kereviz tohumu 50 gr
Üdül kahr 30 gr
Isırgan tohumu 30 gr
Anason 30 gr
Havuç tohumu 30 gr
Şalgam tohumu 30 gr
Turp tohumu 30 gr
Mesteki 30 gr
Sinameki 30 gr
Günlük 30 gr
Üzerlik tohumu 30 gr
Acı badem yağı 10 gr
Haşlanmış çöreotu 18 gr

Yapılışı: Bunların cümlesi toz haline getirilerek ateş görmemiş bal ile macun yapılarak içerisine 100 gr sakız(bitkisel) ilâve edilir Ve istimal edilir

liste bu canım ama ben buna ek olarak daha farklı şeylerde ekledim, erkek ve kadın için 2 ayrı toz oluşturdum kendimce ama tozların adlarını bilmiyorum aktardaki kızda yardımcı olmştu ekleyelm diye :)

Baya zengin icerikliymis canim insallah faydasini gorursun . Bende cok zayifim biraz beslenmeme dikkat edip saglikli 3 kilo alsam yeter. Sabah kahvaltisina aslinda yumurta ve sutte eklemeliyiz

Baya zengin icerikliymis canim insallah faydasini gorursun . Bende cok zayifim biraz beslenmeme dikkat edip saglikli 3 kilo alsam yeter. Sabah kahvaltisina aslinda yumurta ve sutte eklemeliyiz
evet haklısın yağmur559 sağlıklı bir kahvaltı zaten olmalı :) aşılama vs denedin mi ben direk tüp seçtim 2 yıldır olmuyor yaşım 25 senn ?

Ben vitamin ilacida mi kullansam diyorum ama bilmiyorum. kilo almak icin almistim kullanmamisim dolapta duruyor

Arkadaslar merhabaa ben de kendimi cok kotu hissettigim bir zamanda aglayarak yaziyorum bunlari.hazranda tup bebek tedawisine basladik esimde ciddi sperm problemi var bahceci umutta cem bey dr
Cem beyden memnundum hala da cok ilgileniyor benimle sagolsun.ilk tedawimizdi ve pozitif oldu sonuc fakat sonra disgebelik teshisi kondu 10 agustosta igne vuruldum.o gundem beri normalde cok duzenli olan adetlerim duzenszlesti bekliyorduk bunu dr ilac verdi duzene girsin diye.bende bir sonraki ay rahik filmi cektrecegim insallah.gecen hafta da kan piht testi yaptrdik ama sonuclara daha 2 hafta falan ver.Ben de yeni bir tedawi icin gunlerin hizla gecmesini bekliyorum.Bu surec cok zordu once sahip olup sonra kaybetmek cok yipratti beni hala her gun agliyorum nerdeyse.Hersey duzene girerse kasim sonu aralik gibi tedawiye baslarz diye dusunuyorum.Rabbim hepimize yardim etsin insallah tez vakitte amin.

canim çok geçmiş olsun. eski topikten biliyorum seni en son hamile olduğunu duymuştum bu dahada gormemistim seni yeni ogrenmus oldum gercek ten cok zor bi dyrum yilkar sonra bulup birden kaybetmek. bende hayatimda ilk defa pozitifi girmustum agustos ayında 6 haftalik dusuk yaptim. çok zor günlerdi zaman geçtikçe daha iyi okuyosun. yaran içerde hep kaniyo ama zamanla alisiyimusun ne şimdilerde daha iyiyim. dondurulmus embiyolarin vardı onları transfer edicez ona hazırlanıyorum şimdi. allah sanada sabir versin tez vakitte atlatıp tedavimde mutlu sona ukasursin ins. mevlam hepimuze sağlıkla kucagimiza alacagimuz evlatlar nadip etsin

Aminn canimm.ben de seni hatirladim nickini.benim hic kalmadi embryo.zaten 3tanr vardi 2si iyi biri orta 3nude transfer etmistik.bastan baslayacsk her sey olsun ama baslamak bile cok bambaska bir sey yaklasmis gibi hissetmek insani farkli hissettiriyor.ilkinde korkudan cok heyecan vardi ama simdi korku karamsarlik daha agir sanirimm.Cok tesekkur ederim msjin icin

Insallah hayirlisiyla cok guzel olur bu tedavin amin

aynen canim bende de korku çok fazla tutmasını düşünmeden bu sefer kucağına alabilecekmiyim yada yine aynilarini yasarsam bu sefer nasıl altından kalkarım demekten kendini alamıyorum. hakkımızda hayırlısı canim. allah kimseye yasatmasin içinde bizede yasatmasin

ins canim çok sagol. ins seninkide çok güzel olur. aynı hastanede mi devam ediyorsun aynı doktorla? yoksa degustirdin mi?
Ayni hastane ayni dr.zaten spermleri dondurduk o yuzden merkezi degstrmek istemedim.dr konusunda aslinda kafam karisikti memnunum dr dan ama kotu bir sey olunca insan kosullaniyor fakat bu surecte cem beye nexamn msj atsam igilendi hep derdimle durumumla arada kanamam falan oldu muayene etti elinden geleni yapti degstrmek istemiyorum o yuzden.ama sona dogru ne karar veririm yine de emin olamiyorum.psikolog var hastanede onunla goruscem baslamadan once ne dusundugumu anlatip profesyonel yardm almak istiyorum

hayirli olsun canim. allah nasip ettikten sonra olucak doktorlar da bir vesile sonuçta. şimdi yapabildiğimiz kadar kafayı boşaltmak ve yeni tedaviye odaklanmak. pisikolag çok iyi dusunmussun. peki geçen tedavi de olanlar için yorum yaptimi doktorun neden olduğuna dair yada bu sefer değişik yoldan gidelim falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…