- Konu Sahibi Pamuksekermavis
-
Aynen canim bende cekmeye karar verdim bisey varsada acilsin dedigin gibiBence cekin arkadasim.olabilecek pruzleri elemis olursun kafan rahat olur.hem hsg cokm iyi oluyormus tuplerde bisey de varsa iyi etkiliyormus temizliyormus
Sizde tahlil vs istemedi mi dr .Merhaba kizlar
Bizde kasim sonu gibi dusunuyoruz yada ortalari.
Sizce gitmeden once bulundugum yerde tahlillerimi, hsg cekimi falan yapsam mi son dakika bir surpriz olmasin ?
Cunku benim tsh im da yuksekti yapmisken hsg falanda cekim mi
Sizin tup oncesi yaptiginiz seyler var mi?
Bende yeni çektirdim canım rahim filmi ön görüşmeye gittim tüp bebek için. Muayene ediyor bilgin olsun bende regl olduktan sonra 2. Gün gidecegim birsürü test verdi çok pahalı onları yaptırcamrahim filmi çekilmenizi önemle tavsiye ederim, tek doktora yorumlatmayıp bir kaç doktorada yorumlatın
kızlar bana normal demişlerdi bahçeciden doktorum sol tüpde genişleme var gibi dedi ama emin olamadı, bi deneriz bakarız dedi yani tutmazsa ozaman önlem alırım dedi açıkcası ( BİLMEYENLER İÇN YAZAYIM TÜPTE GENİŞLEME SIVI BİRİKMESİ OLUP TÜP BEBEK DAHİ OLSA TUTMAMA RİSKİ TUTSADA DÜŞÜK YAPTIRMA RİSKİ ÇOK YÜKSEKMİŞ BİLGİNİZE) ... korkuyorum
şimdi bir kaç tüp merkezindeki doktorlarla ön görüşme adında yorumlatmaya gideceğim..
Kızlar bende Tık yok artık kesin tutmadıgını anladım yani.Bugün 9. Günüm 6. Günden önce ara ara agrılarım oluyordu belimde kasıklarımda ama 6. Gün regl olucam gibi sancılarım oldu sıcaklık bastı gecede terlemiştim çok fazla.O geceden sonra bugüne kadar tık yok nebir agrım nebir sızım korkumdan testte yapmıyorum
Devlet hastanesinde tahlil için herhangi doktordanmı randevu alcaz nasıl yaptırdınız kan testlerinizi kızlar
Isallah canim ama hiiiiccc umudum yok.Ama halada rabbimden umudu kesmedim.Ilk zamanlar kendimi cok dinledim hareket etmedim 7. gündennsonra baktim tutmucak biraktim kendimi ve hic bir tarafimda ne agri nesizi ohh tin tin.Bakalim saligünü testim olursa 2 tane var bebisim bakalim :) buarada sagol güzel dileklerin icin iyiki varsiniz burasi ailemden daha yakin bazen bana:)
Vallahi canim sadirdim artik ya kizimda böyle degildim belirtilerim vardi.7. günden sonra tik yok ne agri netepki hayret icindeyim.Ama test günümü bekliyorum artik kismet.korkma yaa bunlar aynı zamanda tutunma ağrılarıda olabiliyor..
sıcak basmasıda gebelik belirtisidir bende bunların hepsini yaşamıştım..
stres yapman sana daha çok zarar verir sakin ol beta HCG zamanını bekle ve testini kanda yaptır..
Isallah canim ama hiiiiccc umudum yok.Ama halada rabbimden umudu kesmedim.Ilk zamanlar kendimi cok dinledim hareket etmedim 7. gündennsonra baktim tutmucak biraktim kendimi ve hic bir tarafimda ne agri nesizi ohh tin tin.Bakalim saligünü testim olursa 2 tane var bebisim bakalim :) buarada sagol güzel dileklerin icin iyiki varsiniz burasi ailemden daha yakin bazen bana:)
Zaten ilk paylasicam yer ve kisiler sizlersiniz kizlar :)hayılısı heyecanla sonucunu bende bekleceyeceğim :)
bende tek embrıyo dondurulmus ıcın gun sayanlardanım bakalım transfer yolunda gıderse yırmı gun ıcınde olur
mrb canım dıyarbakır bahcecı zekı akkum.....ılk negatıf denenem ugur deger de ıdımerhaba;
hangi doktorda deniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?