• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KASIM AYI TÜP BEBEK PLANLAMASI YAPANLAR !!!

Isallah demeyi cok isterim ama hic ümidim yok aslinda.cünkü agrilarim saglikli bir hamilelik gibi durmuyor bazen dayanamiyorum cünkü karnimdaki sancilara.Belkide ilk hamileligimde cok rahattim ondan bu agrilar korkutuyor beni.Yarin ola hayrola artik :)
Farkli etkiler tepkiler cok normalk.cok sukur cocugunuz varmis Rabbim bir daha verir insallah

Farkli etkiler tepkiler cok normalk.cok sukur cocugunuz varmis Rabbim bir daha verir insallah
Tesekkürler canim isallah.Evet binlerce kezsükürler olsun var birtane kizim.O yüzden dualarinda diyorum Rabbim bana ver ama hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.Cünkü bende 3 sene cektim evlat hasreti.Baskalarinin cocuklarina özenerek bakmanin nedemek oldugunu biliyorum :(Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda isallah hayirlisiyla.

Tesekkürler canim isallah.Evet binlerce kezsükürler olsun var birtane kizim.O yüzden dualarinda diyorum Rabbim bana ver ama hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.Cünkü bende 3 sene cektim evlat hasreti.Baskalarinin cocuklarina özenerek bakmanin nedemek oldugunu biliyorum :KK43:Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda isallah hayirlisiyla.
insallah yarin güzel haberlerini veririsin buradan canim

Tesekkürler canim isallah.Evet binlerce kezsükürler olsun var birtane kizim.O yüzden dualarinda diyorum Rabbim bana ver ama hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.Cünkü bende 3 sene cektim evlat hasreti.Baskalarinin cocuklarina özenerek bakmanin nedemek oldugunu biliyorum :KK43:Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda isallah hayirlisiyla.
Aminnn.Su goz yaslarima hakim olamiyorum birtirlu uzsktan bakinca msjn belki bircok insan icin cok duygusal degil ama butun icime isledi o guzel duan benim icin cok duygusal oldu.cok ozeniyorum hamileleri gorunce hem de suan en yakin 3 arkim hamile sadexw yakin arkadsm degil en yakindan olanlar.onlarin bu sureclerine malesef dahil olamiyorum kendi uzuntumden

Insallah bir sonraki tutunur annecigine ve saglikla gelirr amin.ben transfer zamani polisiye bir roman okumustumm baya kaptrmistim ama dusunmemek elde mii cok dusundum hep dua ettim.Rabbim sonra geri aldi vardir bir bildigi elbet biz goremiyoruz...Ben de hemn bir sonraki ay baslamak istiyordum tabi dis gebelikte mumkun degil .Rabbim hepimize tez vakitte saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah.
İnşallah canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şansımız bol olsun.

Aminnn.Su goz yaslarima hakim olamiyorum birtirlu uzsktan bakinca msjn belki bircok insan icin cok duygusal degil ama butun icime isledi o guzel duan benim icin cok duygusal oldu.cok ozeniyorum hamileleri gorunce hem de suan en yakin 3 arkim hamile sadexw yakin arkadsm degil en yakindan olanlar.onlarin bu sureclerine malesef dahil olamiyorum kendi uzuntumden
Ayy kiyamam dilerim Allahtan Suan dilek kapim aciksa rabbim sanada birkere bile olsa anneligi tattirsin canim.Allahim yar ve yardimcimiz olsun buyolda.Bazen düsünüyorum belki rabbimizin hayirli kullariydik ki bu dertle sinanarak rabbim kendini daha cok anmamizi istedi diyerek teselli edip umudumuzu yitirmeyelim derim :(

Ayy kiyamam dilerim Allahtan Suan dilek kapim aciksa rabbim sanada birkere bile olsa anneligi tattirsin canim.Allahim yar ve yardimcimiz olsun buyolda.Bazen düsünüyorum belki rabbimizin hayirli kullariydik ki bu dertle sinanarak rabbim kendini daha cok anmamizi istedi diyerek teselli edip umudumuzu yitirmeyelim derim :KK43:
Canimm simdi gordum aminm cok tesekkurleer.insallah guzel olmustur sonucun

Selam kizlar bende araniza yeni katildim. 22 ekim itobariyle bahceci umut klinikte ilk tup bebek tedavime basladim. Benim sorunum yumurya rezervi e tabi yasta var. Bakalim artik hayirlisi insallah. Saniri. Bi aksilik cikmazsa transferim kasim ayina denk gelicek. Rabbim isteyen herkesin kucaklarini hayirlisi ile doldun insallah onlarla beraber bizlerinde.

Selam kizlar bende araniza yeni katildim. 22 ekim itobariyle bahceci umut klinikte ilk tup bebek tedavime basladim. Benim sorunum yumurya rezervi e tabi yasta var. Bakalim artik hayirlisi insallah. Saniri. Bi aksilik cikmazsa transferim kasim ayina denk gelicek. Rabbim isteyen herkesin kucaklarini hayirlisi ile doldun insallah onlarla beraber bizlerinde.
Anadolu yakasındasın cnm sanırım bende tlfnda görüşmüştğm umutla. Benimde yumurta rez sorunum var bakalım başlıcaz bizde. Bendede yaş var bian önce istiyorum Hayırlısı olsun hakkımızda

İnsallah Hayirli ve guzel sonuclarimiz olsun cnm. Umutta mi basliyacaksin sende Cem beyle basladim ben samimi ve acik sozlu guler yuzlu ve ben doktordan cok labortuarina guvendigim icin basladim orada bu iste doktordan daha cok laboarotuar onemli diye suydum hep ve dogruda ekip saglam olmali. 27 ekimde 2. Gorusmem var simdilik ignelerimi yapiyorum. Sigara icemiyorum ki insallah 9 ay boyuncada icemem :anneadayı::KK46::duduk:

Hayirlisiyla sonuclanir insallah tedavinizz

Aminm canimm.ben de hatirladim seni sari gulenyuzlu bir foto vardi sanki profilinde degili mi cok dua etmistim senin icin.Rabbim insallah yuzunu tez vakitte guldurur saglikla bebislerine kavusursun aminnn
Evet canım amin bende bahceci yağmur erbil le ggörüştüm Allah nasip ederse Mart ta baslayacagiz

Back
X