- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi My pure love
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlı olmus canım gülegüle giysin senmi yaptınNasil olmus kizlarr
Çok tatlı olmus canım gülegüle giysin senmi yaptın
Nasil olmus kizlarr
Maşallah canım eline sağlık pek bi marifetlisin![]()
Bende aynıyım canım stokkeye bakıyorum araştırıyorum ilk aylar için chicco urban modelini öneriyorlar araştır istersen ben stokke alıcam sanırımBen de bebek arabası araştırıyorum. Önce almak istemiyordum, önümüz kış nasılsa diye. Ama puset şart. O nedenle almaya karar verdim de model ve marka konusunda hiç bir fikrim yok.
Bende stokke mima arasında kaldım mima aldım canım umarım memnun kalırız mimanın portbebe olması hoşuma gıttı ekstradan portbebe almıyorsun ana kucağı almıcam ben belki 1.2ay sonra hayırlı olsun güle güle kullanınBen 2. El Stokke Xplory aldım. Portbebesiyle beraber 1800TL verdim. Çok az kullanılmıştı gerçekten. Hijyen gerektiren aksamları yıkanabiliyor. Boşken kullanımı inanılmaz konforlu. (Oğlum üzerindeyken nasıl olacağını kestiremiyorum tabii.) Manevra kabiliyeti, kalitesi ve verdiği güven hissi verilen parayı sonuna kadar hak ettiğini düşündürüyor. Bana göre dezavantaj sayılabilecek tek özelliği heybetli bir araba olması ve küçük araba bagajlarında fazla yer kaplama olasılığı.
Bunu almadan önce hatırı sayılır bir süre boyunca Inglesina Trilogy'i araştırdım ama 2. El almak için bile 2300-2500 seviyelerinde fiyatlar vermek gerektiğini görünce uzaklaşmak durumunda kaldım. Kolay açılır kapanır olması ve az yer kaplaması en büyük avantajı. Kumaş kalitesine vs. denecek yok. Hakkını vermişler ama şasesi katlanabilir olmasından kaynaklı olarak çok güvensiz geliyor. Sağa sola hamle yaptığınızda arabanın ne kadar gevşek olduğunu görebilirsiniz. Bunu alacağıma Chicco Triolove alır keyfime bakardım ne yalan söyleyeyim. İkinci el piyasası çok yoktur muhtemelen ama Inglesina Trilogy'den fazlası vardır eksiği yoktur diye düşünüyorum. Fiyatı neredeyse Inglesina'nın yarısı kadar.
Stokke Xplory yanında Maxicosi Cabriofix ana kucağı aldım ayrıca. İkinci eline 225TL verdim. Acemiliğime denk geldi biraz fazla ödedim galiba. Bildiğim kadarıyla kaliteli ana kucaklarının en hafifi buydu. Dünde sıfır maxicosi-stokke xplory isofix adaptör aldım. 50TL verdim. Takımı tamamladım. Stokke için biberon tutacağı almak istiyorum bulabilirsem.
Sanırım ilk 6 ay bunlarla idare ederim. Sonra da bu seti satıp Maclaren Tekno XLR ailesine dahil olurum.
Dogum tarıhımiz aynı 7kasım ama ben 1kasımda sezeryan olucam güle güle kullanın canımBu da benim HAYAL kızımın arabası
Eki Görüntüle 1886164 sıcağı sıcağına yeni yapılmış alışverişinternetten aldım 35 lira kargo kapıda ödeme 45 liraya geldi. Ucuz diye beklentim fazla değildi ama kumaşı beklediğimden iyi çıktı 
bi yıkayayım daha da belli olur
he bi tek kuşağı çıkmadı içinden
![]()
Emzigin üstündeki nedir canım?
çok güzelmiş canım , güle güle kullan hangi siteden aldın acaba , fiyatı da cok iyi