• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 kasim miniklerinin cicileri

Uni baby şampuan, sabun olarak saf el yapımı zeytin yağlı sabun aldık.. Bebeyağı olarak da uni baby ninkini alıcam sanırım :) pişik kremine hala karar veremedim ama:işsiz:

Cnm pişik kremi olarak da sebamed tavsiyesi aldım.bi de sudocrem Die bi krem var.Onu çok methediolar.kendi cildmze bile kullanblrmsz.leke önleyici onarıci falanmış.yurtdışında meshurms ;)

Cnm pişik kremi olarak da sebamed tavsiyesi aldım.bi de sudocrem Die bi krem var.Onu çok methediolar.kendi cildmze bile kullanblrmsz.leke önleyici onarıci falanmış.yurtdışında meshurms :KK66:
Sudocrem i ben de çok duydum canım ve kendimize kullanma fikrini de sevdim doğrusu :)) sebamedi de kendime yüz temizleyici tonik nemlendirici güneş kremi dudak kremini ne varsa kullanıyorum ama pişik kremi bi içime sinmedi niyeyse.. Yine de aklımda olsun sağol tatlım :)

pişik için birebir olan şe kantoron yağı kızlarr oğlumda hem önleyicisini kullandım hem pişik kremini yinede pişti sonra baktım boşa masraf evde kantoron yağı vardı az kızardığında sürdüm birdahaki, bezi açışımda kızarıklık felan olmuyordu çok faydalı bir yağ tavsiye ederim

Kızlar unibaby nin sampuani,bebeyagi,pisik kremi nasıldır ki ben ondan almak istiyorum ama karar veremedim Yenidoğan ıslak mendilini alicam ama obur ürünlerinden almaya kararsız kaldım :işsiz:

biz dalin aldık sampuanını ve bebe yagını. lansinoh göğüs kremı aldım. pişik kredmını de sudocrem alcam onu cok öneriyolar.

Kızlar ürün Nasıl ayaklı kundak diye gecıyor gereklimi alıp almama konusunda kararsızım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 99
Şampuan: Bebek Saç Ve Vücut Şampuanı: Burts Bees Baby Bee Shampoo & Body Wash
En organik şampuanlardan biri. Fiyatı biraz pahalı ama katkısız isteyenler için ideal.
Deterjan da Hacı Şakir Granül sabun siparişi verdim ama daha gelmedi, deneyemedim.
Pişik kremini de zeytinyağı ve çok gerekirse bepanten düşünüyorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine...

babybeeshampoo.webp

Eveettt, ebebekten kargom gelldiii:KK68:
Babyjam Kuvet kova masrapa su termometresi sunger
Haci Sakir granul sabun
Arac bebek aynasi
Baby&me Popo temizleme mendili
Chicco bebek tirnak makasi
Indirimli taytlar (biraz kucuk beden yapmislar) ve ust body

Hepsiburada kargom gelmedi daha

PicsArt_09-20-10.37.59.webp

Eveettt, ebebekten kargom gelldiii:KK68:
Babyjam Kuvet kova masrapa su termometresi sunger
Haci Sakir granul sabun
Arac bebek aynasi
Baby&me Popo temizleme mendili
Chicco bebek tirnak makasi
Indirimli taytlar (biraz kucuk beden yapmislar) ve ust body

Hepsiburada kargom gelmedi daha

Eki Görüntüle 1887485

Güle güle kullanmak nasip olsun canım. Küveti ne kadara aldın. Ben civil de sevi bebenin seti var onu almayı düşünüyorum indirimde.

Back
X