- Konu Sahibi My pure love
canım ben kilolu bir bayanım l aldım kilolu değilsen s yada m alabilirsinBeden kesimleri nasıl peki, dar/geniş, bakmadan alınır mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kilolu bir bayanım l aldım kilolu değilsen s yada m alabilirsinBeden kesimleri nasıl peki, dar/geniş, bakmadan alınır mı acaba?
şampuan ve bakım yağını sebamed aldım benKızlar bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz?
sebamed şampuan ve losyon aldım benKızlar bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz?
Uni baby şampuan, sabun olarak saf el yapımı zeytin yağlı sabun aldık.. Bebeyağı olarak da uni baby ninkini alıcam sanırım :) pişik kremine hala karar veremedim amaKızlar bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz?
Uni baby şampuan, sabun olarak saf el yapımı zeytin yağlı sabun aldık.. Bebeyağı olarak da uni baby ninkini alıcam sanırım :) pişik kremine hala karar veremedim ama![]()
Sudocrem i ben de çok duydum canım ve kendimize kullanma fikrini de sevdim doğrusu :)) sebamedi de kendime yüz temizleyici tonik nemlendirici güneş kremi dudak kremini ne varsa kullanıyorum ama pişik kremi bi içime sinmedi niyeyse.. Yine de aklımda olsun sağol tatlım :)Cnm pişik kremi olarak da sebamed tavsiyesi aldım.bi de sudocrem Die bi krem var.Onu çok methediolar.kendi cildmze bile kullanblrmsz.leke önleyici onarıci falanmış.yurtdışında meshurms![]()
Ben de kiloluyum, bir bakayım...canım ben kilolu bir bayanım l aldım kilolu değilsen s yada m alabilirsin
Park yatak alan var mı? İçine aldığınız yatak nasıl bir şey, markası, kalınlıgı nedir @emnis ???
Eveettt, ebebekten kargom gelldiii
Babyjam Kuvet kova masrapa su termometresi sunger
Haci Sakir granul sabun
Arac bebek aynasi
Baby&me Popo temizleme mendili
Chicco bebek tirnak makasi
Indirimli taytlar (biraz kucuk beden yapmislar) ve ust body
Hepsiburada kargom gelmedi daha
Eki Görüntüle 1887485
Sadece file sevi bebenindi sanirim.Güle güle kullanmak nasip olsun canım. Küveti ne kadara aldın. Ben civil de sevi bebenin seti var onu almayı düşünüyorum indirimde.