• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 kasim miniklerinin cicileri

Eveettt, ebebekten kargom gelldiii:KK68:
Babyjam Kuvet kova masrapa su termometresi sunger
Haci Sakir granul sabun
Arac bebek aynasi
Baby&me Popo temizleme mendili
Chicco bebek tirnak makasi
Indirimli taytlar (biraz kucuk beden yapmislar) ve ust body

Hepsiburada kargom gelmedi daha

Eki Görüntüle 1887485
Yıldızlı tayttan bende almistim canim cok minnoslar yaaaa gule gule kullanin :KK15:

Kızlar ürün Nasıl ayaklı kundak diye gecıyor gereklimi alıp almama konusunda kararsızım
Tatlım ben ebebekten aldım bundan.. Çok tatlı :) benim gibi ilk bebeğinse kundaklamada kolaylık sağlar gibi, oyuncak bebekte denedim beğendim :))

Park yatak alan var mı? İçine aldığınız yatak nasıl bir şey, markası, kalınlıgı nedir @emnis ???
https://www.e-bebek.com/pamuk-yatak-65x95-cm-p-byp-658964/
Biz bunu aldık tatlım, pamuk olduğu için hoşuma gitti.. Biraz ince oluyo bu park yatak yatakları ama üst katta ancak tartar ve bebiş küçük olduğu için yeter :)

IMG-20160907-WA0032.webp IMG-20160907-WA0024.webp IMG-20160907-WA0020.webp IMG-20160907-WA0018.webp kizlar bunlarda benim aldiklarimdan simdilik

cnm hepsi çok güzel güle güle kullanın bebişinle yalnız o setteki burun aspiratörü hiç bir işe yaramıyor ağızla çekilenler en kullanışlısı naçizane tavsiyem
Evet cnm biliyorum setin fiyati uygundu o yuzden aldik icinde bulunuyodu o da

kızlar hepınız gule gule kullanın cok sırınler:anne: sıze bısey sorcam bebeklerın emzıgını kaynatınca emzık ucunun ıcı buhar oluyo onu önlemek ıcın ne yapmalı nasıl kaynatmalıyım :işsiz:kaynatıp buhar olmayan varmı o_O

Kızlar büyüyen beşik aldınızmı aldıysanız yatağın kalınlığı kaç cm olmalı bazı yataklar 6.7cm arası bazıları 16.18cm kararsız kaldım

:anneadayı:Selamın aleyküm arkadaşlar Bebek bakım çantası alacağım sırt çantası düşünüyorum önerir misiniz alan varsa da resim atabilir mi ?

:anneadayı:Selamın aleyküm arkadaşlar Bebek bakım çantası alacağım sırt çantası düşünüyorum önerir misiniz alan varsa da resim atabilir mi ?
Ben bunu aldım Pierre cardinin yolculuk çok yapıyorum büyük aldım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 147

Bn ebay den aldim cnm hem sirt cantasi hem kol cantasi icide genis baya:süslü:

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-25-20-22-50-1.webp
    Screenshot_2016-09-25-20-22-50-1.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_2016-09-25-20-23-11-1.webp
    Screenshot_2016-09-25-20-23-11-1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 150
Back
X