2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
558
173
33
35
Merhaba kizlar oncelikle hepinize ve istiyen herkeze rabbim saglikli hayirli bi sekilde evlat nasip etsin.benim 2 tane var ellerinozden oper sorunum yok dktr la konistum cohul istiyorum sansimizi deneyelim dedim klomen verdi 3 gunum hic bi sorunu olmayipta klomenle hamile kalanlar var mi?

kızlar yok mu kimse
Merhaba öncelikle başlık için çok sevindim canım ben yakında doktora gitmeyi düşünüyorum hiç yok çocuğum ama bi sorunda yok henüz hiç denemedik evleneli 2 yıl oldu bende olmuşken ikiz veya üçüzOlmasını istiyorum klomenle bunu başaran çokmuş ama her doktor verir mi bilemem.birde yumurta takibi yapılması şartmı acaba kullanan varmı bu ilacı

Reactions: grc
Canım istanbuldamısın hangi doktor verdi yakınsa bende gider ona söylerim:) bu arada sen kullan burda beni de bilgilendir unutma burayı bakarsın çoğul gebeliğin olur bana da umut olur:) ayy hadi inşallah

benimde klomenle 2.ayim yumurtalar çatladı artık beklemedeyiz 1 hafta beklicez artık
canım cok sevindim çatlamasına çünkü kist oluyor diyorlar catlamazsa kaçıncı gün çatladı ve adet döngün kac gün arayla bide kaç yumoşun oluşmuştu biraz cok mu sordum haaa bide belirtin var mı hiç

Canım istanbuldamısın hangi doktor verdi yakınsa bende gider ona söylerim:) bu arada sen kullan burda beni de bilgilendir unutma burayı bakarsın çoğul gebeliğin olur bana da umut olur:) ayy hadi inşallah
merhaba canım aslında tanıdık eczaneden aldım klomeni dktrmla telde knuştum 5. günü başla dedi 4.günü başladım 5 gün günde 3 tane dedi adetimin 10.günü bugün klomen bitti ve ben 24 günde 1 oluyrum tabi ilaç bitmeden dktra gittim yumrta 5 yumoş olmuş çalışmalara başladım hayırlısı

yumurta takibi yaparsn enazından için rahat eder öyle bi şansın yoksa klomeni kullan o ay işe yaramaz adet olursan aadetliyken dr git ozamn kist varmı yok mu die bakcak anlatcaksın durumu inşallah anlatmana bile gerek kalmaz hemen nhamiş kalırsın

beni klomen acaip etkiliyo bu ay 3 farkli zamanda yumurtaladim. biri adetin 7.günüydü ama yeterli büyüklükte olmadan çatlamış oyuzden kaliteli bir yumurta değildi klomen ve inofolic combi sayesinde 3 yumurtam buyumeye devam etti ikisi 17mm iken adetin 13. günü çatladı. diğeri büyümez artik diyorduk ama o da büyümüş adetin 17. günü de son yumurtam çatlamış. catlarken hep hissettim kasiklarimda hafif sancı oldu ve fark edilir bi akıntı geldi. normalde adetim 28 günde bir olur 14. gün yumurtam çatlar ama klomen benim düzenimi biraz değiştiriyor. elimde çatlamış 3 sağlam yumurta var hepsini de değerlendirdik. gecen ayda 3 yumurtam catladi ama olmadi. bakalim bu ay tutcak mi...
bu arada doktor takibindeydim catlayan yumurtaları doktor söyledi hep. bir de bu ay ateş takibi yaptim gerçekten yunurta2 catladiktan sonra ateş yukseliyor

Evet dogru dun benimde yuksekti atesim kadiklarim agridi cok ve bos gecirmedim bugun 36.6 olmus dun daha yuksekti.insallah tutmustur 3 yumurtan catlamis massallah tutarsa ikizin bile olabilir insallah tutunmustur sana

R
Regl günün ne zaman

Evet dogru dun benimde yuksekti atesim kadiklarim agridi cok ve bos gecirmedim bugun 36.6 olmus dun daha yuksekti.insallah tutmustur 3 yumurtan catlamis massallah tutarsa ikizin bile olabilir insallah tutunmustur sana
insallah cnm Rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun:)

14 ünde catlattik beklemedeyiz biz de
Oh sanslisin valla bizimki bi adetimin 8.gunu catladi hissettim akintidan bide dun catlati 11.gun 24 gnde bir oluyrum bide klomen etkisiyle galiba boyle aldi dun cok agridi aol tarafm bugun hafifledi ama az var galiba yine catladi hayirlisi bakalim kismet regl gunun nezaman

Adetinin 8. Gününde catladigini nerden biliyorsun cunku benim de 10. Gunde sag tarafta batma oldu. 11. Gun muayenede Dr sag tarafimda yumurta olmadigini soyledi. Solda var dedi zaten hep solu takip ettik 13. gün 20 mm oldu. 14. gün catlattik. Acaba diyorum sağda da var miydi

Cok ağrım oldu iki taraflı zaten dktra gittigim gun 5 yumosum vardi 3. Gunu ogun cok agrim oldu gce ve sabah kremsi yumurta aki gbi akintim oldu bidahada olmado bide bugun ayni akinti oldu

Cok ağrım oldu iki taraflı zaten dktra gittigim gun 5 yumosum vardi 3. Gunu ogun cok agrim oldu gce ve sabah kremsi yumurta aki gbi akintim oldu bidahada olmado bide bugun ayni akinti oldu
Belkide soldaki catlamistir oyuzden gormemistir seninkini olamazmi canim peki suan nasil lac ymrtn var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…