2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belkide soldaki catlamistir oyuzden gormemistir seninkini olamazmi canim peki suan nasil lac ymrtn var
Soldakini 11. Gunden itibaren takip ettik 20 mm oldu 14.gunde catlattik sagda hic yok demişti Dr. Bana ilginc gelen sag taraf : )

Reactions: grc
Kiz hadi iyisin az kalmis valla super sen benden once guzel haberler alcaksin insallah .umudunu kirmasi rabbim.
geçen ay da klomen kullandim adetim 5 gün gecikti. bu ay bakalim insallah hamile olduğum icin gecikir. hepimizin adeti hamilelikten geciksin insallaaaahhhh

Soldakini 11. Gunden itibaren takip ettik 20 mm oldu 14.gunde catlattik sagda hic yok demişti Dr. Bana ilginc gelen sag taraf : )
Bence sagdaki catladigi icin gormemistir icimden oyle geciyor cunku yumurtan varsa goruyor bidahaki gitmene yumurtyi goremezse catladi diyor

geçen ay da klomen kullandim adetim 5 gün gecikti. bu ay bakalim insallah hamile olduğum icin gecikir. hepimizin adeti hamilelikten geciksin insallaaaahhhh
Inşallah insallah canim amin hepimiz hamis olalim 2016nin klomen bebisleri cifter cifter tek olsun onada raziyim

Ben de öyle hissediyorum : ))
benim akıntımda katılığını yitirdi galiba yumurta çatladı yada bana öyle geldi of 3 gün üst üste bugün ara verdik yarın calışalım diyorumda gerek vcar mı ki ya yetmezmi acaba çatladı da zaten yumurta

klomeni ilk kullanmamda hamile kaldım çatlatma iğnesi ile de yumurtaları çatlattık 3 tane olmuştu benim yumurta. yalnız ilişkiye gireceğiniz gün sabah saatlerinde 6,7,8 gibi girin çünkü rahimin en açık spermin en hızlı olduğu saatlermiş. ben 2 aşılama yaptırdım tutmadı klomenle oldu kısmet

Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin aen bu konuda daha tecrubelisindir benim 4 gundur bitmek bilmeyen kasik agrim oksursem hapsirdam dahaada cok agriyor yumurtam catladi diye dusunuyrum akintim oldu bi kac gun once cunku kati yumrta aki gbi ama hala agrim devam ediyor:/ bi kesiliyor bi geliyor sende de oyle oldumu klomende yadanklomen kullanan arkdaslar szdede kasik agrisi varmi

Kasık agrilarim oluyor ara ara. Allah hayirlara nasip eylesin

Teşekkür ederim canım Rabbim sanada tüm isteyenlere nasip eder inşallah. kasık ağrısı yumurtanın çatlamasına işaret diye biliyorum o zaten farklı bir ağrı oluyor, ayaklarını üşütmemeye sıcak tutmaya çok dikkat et inşallah bu ay olur bebişin :)

AtEsini ölçuyormusun hic? Bide hamiskigin ilk ayi da kasik agrin oluyormuydu

Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz

merhabaaaa :)
arkadaşlar bende pazar günü klomene başladım adetimin 5.günüü.. şuan 9.günümdeyim ve bu akşam son hapımı içicem . yarın sabah doktor kontrolum varr.. benım regl. 7 gün sürüyor. ben 7.gün aksam ve bu akşam ilişkide bulunucam.yani gün aşırı olmuş olacak. sizcee yumurtam çatlamışmıdır. doktor yarın söyleyecek deilmii ? bana doktorum gün aşırı yapın dedı ama gün aşırı olunca ya ilişkide bulunmadımız gün yumurta çatlarsa diye korkuyorum. bide bana catlatma ıgnesınden fılan bahsetmedıı hiç

Me
Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz
Merhaba canim aramiza hosgeldin bende kimyasal gebelik gecirdim ve ondan once dusugum var ben gunde 3 tane ictim cnm simdi beklemedeyim

Canim sende aramiza hosgeldin spermler icerde 24 saat canli kalabiliyor korkma hergun yaparsan sperm kalitesi duser 1 gun durup birgun yapman ozellikle sabahlari spwrm daha kaliteli oluyor bilgine.doktorun zaten bakcak kac yumosun var buyumusmu diye bilgi vercek insallah topikteki herkez hamis kalir kizlar

Me

Merhaba canim aramiza hosgeldin bende kimyasal gebelik gecirdim ve ondan once dusugum var ben gunde 3 tane ictim cnm simdi beklemedeyim
Tşk ederim biz korunmayı bıraktığımız ilk ay kimyasal oldu ondan sonra 6 ay geçti ama tık yok Dr kimyasal geçirmiş olman senin ve eşinde problem olmadığını gösterir dedi bugün hapımın son günü 5 gün sonrada yumoşlara baktırmaya gidecem İnş hepimiz mutlu haberimizi burda paylaşırız

Yumurtaların çatlaması iki adet arasına gelmiyor mu sizin ne zamana denk geldi adet bitimi demişsiniz ama anlamadım

Cnm hapini icerkend
Liskide bulun ben hapimin 3. Gunu patladi yumoslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…