Soldakini 11. Gunden itibaren takip ettik 20 mm oldu 14.gunde catlattik sagda hic yok demişti Dr. Bana ilginc gelen sag taraf : )Belkide soldaki catlamistir oyuzden gormemistir seninkini olamazmi canim peki suan nasil lac ymrtn var
geçen ay da klomen kullandim adetim 5 gün gecikti. bu ay bakalim insallah hamile olduğum icin gecikir. hepimizin adeti hamilelikten geciksin insallaaaahhhhKiz hadi iyisin az kalmis valla super sen benden once guzel haberler alcaksin insallah .umudunu kirmasi rabbim.
Bence sagdaki catladigi icin gormemistir icimden oyle geciyor cunku yumurtan varsa goruyor bidahaki gitmene yumurtyi goremezse catladi diyorSoldakini 11. Gunden itibaren takip ettik 20 mm oldu 14.gunde catlattik sagda hic yok demişti Dr. Bana ilginc gelen sag taraf : )
Inşallah insallah canim amin hepimiz hamis olalim 2016nin klomen bebisleri cifter ciftergeçen ay da klomen kullandim adetim 5 gün gecikti. bu ay bakalim insallah hamile olduğum icin gecikir. hepimizin adeti hamilelikten geciksin insallaaaahhhh
Ben de öyle hissediyorum : ))Bence sagdaki catladigi icin gormemistir icimden oyle geciyor cunku yumurtan varsa goruyor bidahaki gitmene yumurtyi goremezse catladi diyor
benim akıntımda katılığını yitirdi galiba yumurta çatladı yada bana öyle geldi of 3 gün üst üste bugün ara verdik yarın calışalım diyorumda gerek vcar mı ki ya yetmezmi acaba çatladı da zaten yumurtaBen de öyle hissediyorum : ))
klomeni ilk kullanmamda hamile kaldım çatlatma iğnesi ile de yumurtaları çatlattık 3 tane olmuştu benim yumurta. yalnız ilişkiye gireceğiniz gün sabah saatlerinde 6,7,8 gibi girin çünkü rahimin en açık spermin en hızlı olduğu saatlermiş. ben 2 aşılama yaptırdım tutmadı klomenle oldu kısmetMerhaba kizlar oncelikle hepinize ve istiyen herkeze rabbim saglikli hayirli bi sekilde evlat nasip etsin.benim 2 tane var ellerinozden oper sorunum yok dktr la konistum cohul istiyorum sansimizi deneyelim dedim klomen verdi 3 gunum hic bi sorunu olmayipta klomenle hamile kalanlar var mi?
Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin aen bu konuda daha tecrubelisindir benim 4 gundur bitmek bilmeyen kasik agrim oksursem hapsirdam dahaada cok agriyor yumurtam catladi diye dusunuyrum akintim oldu bi kac gun once cunku kati yumrta aki gbi ama hala agrim devam ediyor:/ bi kesiliyor bi geliyor sende de oyle oldumu klomende yadanklomen kullanan arkdaslar szdede kasik agrisi varmiklomeni ilk kullanmamda hamile kaldım çatlatma iğnesi ile de yumurtaları çatlattık 3 tane olmuştu benim yumurta. yalnız ilişkiye gireceğiniz gün sabah saatlerinde 6,7,8 gibi girin çünkü rahimin en açık spermin en hızlı olduğu saatlermiş. ben 2 aşılama yaptırdım tutmadı klomenle oldu kısmet
Kasık agrilarim oluyor ara ara. Allah hayirlara nasip eylesinHayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin aen bu konuda daha tecrubelisindir benim 4 gundur bitmek bilmeyen kasik agrim oksursem hapsirdam dahaada cok agriyor yumurtam catladi diye dusunuyrum akintim oldu bi kac gun once cunku kati yumrta aki gbi ama hala agrim devam ediyor:/ bi kesiliyor bi geliyor sende de oyle oldumu klomende yadanklomen kullanan arkdaslar szdede kasik agrisi varmi
Teşekkür ederim canım Rabbim sanada tüm isteyenlere nasip eder inşallah. kasık ağrısı yumurtanın çatlamasına işaret diye biliyorum o zaten farklı bir ağrı oluyor, ayaklarını üşütmemeye sıcak tutmaya çok dikkat et inşallah bu ay olur bebişin :)Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin aen bu konuda daha tecrubelisindir benim 4 gundur bitmek bilmeyen kasik agrim oksursem hapsirdam dahaada cok agriyor yumurtam catladi diye dusunuyrum akintim oldu bi kac gun once cunku kati yumrta aki gbi ama hala agrim devam ediyor:/ bi kesiliyor bi geliyor sende de oyle oldumu klomende yadanklomen kullanan arkdaslar szdede kasik agrisi varmi
Amin canim.kasik agrisi olurmus normalmis korkma gebelikte gecermis sonra bebisine kavusursun insallahKasık agrilarim oluyor ara ara. Allah hayirlara nasip eylesin
AtEsini ölçuyormusun hic? Bide hamiskigin ilk ayi da kasik agrin oluyormuyduTeşekkür ederim canım Rabbim sanada tüm isteyenlere nasip eder inşallah. kasık ağrısı yumurtanın çatlamasına işaret diye biliyorum o zaten farklı bir ağrı oluyor, ayaklarını üşütmemeye sıcak tutmaya çok dikkat et inşallah bu ay olur bebişin :)
Merhaba canim aramiza hosgeldin bende kimyasal gebelik gecirdim ve ondan once dusugum var ben gunde 3 tane ictim cnm simdi beklemedeyimSelam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı olsun Dr bana günde 4 tane verdi siz kaç tane içiyorsunuz
Canim sende aramiza hosgeldin spermler icerde 24 saat canli kalabiliyor korkma hergun yaparsan sperm kalitesi duser 1 gun durup birgun yapman ozellikle sabahlari spwrm daha kaliteli oluyor bilgine.doktorun zaten bakcak kac yumosun var buyumusmu diye bilgi vercek insallah topikteki herkez hamis kalir kizlarmerhabaaaa :)
arkadaşlar bende pazar günü klomene başladım adetimin 5.günüü.. şuan 9.günümdeyim ve bu akşam son hapımı içicem . yarın sabah doktor kontrolum varr.. benım regl. 7 gün sürüyor. ben 7.gün aksam ve bu akşam ilişkide bulunucam.yani gün aşırı olmuş olacak. sizcee yumurtam çatlamışmıdır. doktor yarın söyleyecek deilmii ? bana doktorum gün aşırı yapın dedı ama gün aşırı olunca ya ilişkide bulunmadımız gün yumurta çatlarsa diye korkuyorum. bide bana catlatma ıgnesınden fılan bahsetmedıı hiç
Tşk ederim biz korunmayı bıraktığımız ilk ay kimyasal oldu ondan sonra 6 ay geçti ama tık yok Dr kimyasal geçirmiş olman senin ve eşinde problem olmadığını gösterir dedi bugün hapımın son günü 5 gün sonrada yumoşlara baktırmaya gidecem İnş hepimiz mutlu haberimizi burda paylaşırızMe
Merhaba canim aramiza hosgeldin bende kimyasal gebelik gecirdim ve ondan once dusugum var ben gunde 3 tane ictim cnm simdi beklemedeyim
Yumurtaların çatlaması iki adet arasına gelmiyor mu sizin ne zamana denk geldi adet bitimi demişsiniz ama anlamadımmerhabaaaa :)
arkadaşlar bende pazar günü klomene başladım adetimin 5.günüü.. şuan 9.günümdeyim ve bu akşam son hapımı içicem . yarın sabah doktor kontrolum varr.. benım regl. 7 gün sürüyor. ben 7.gün aksam ve bu akşam ilişkide bulunucam.yani gün aşırı olmuş olacak. sizcee yumurtam çatlamışmıdır. doktor yarın söyleyecek deilmii ? bana doktorum gün aşırı yapın dedı ama gün aşırı olunca ya ilişkide bulunmadımız gün yumurta çatlarsa diye korkuyorum. bide bana catlatma ıgnesınden fılan bahsetmedıı hiç
Liskide bulun ben hapimin 3. Gunu patladi yumoslar.Tşk ederim biz korunmayı bıraktığımız ilk ay kimyasal oldu ondan sonra 6 ay geçti ama tık yok Dr kimyasal geçirmiş olman senin ve eşinde problem olmadığını gösterir dedi bugün hapımın son günü 5 gün sonrada yumoşlara baktırmaya gidecem İnş hepimiz mutlu haberimizi burda paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?