canım inşallah en yakın zamanda hepimizin yüzü güler benimde bi sorun yok iki cocukğum var fakat ikiz istiyorum o yuzden klomen kullanıyorum tabi takdir rabbimin bu ay ümitliyim kolay hamiş kalan bi,riyim ama yinede övünmemek lazım rabbim ol derse olur beklemedeyim inşallah olmayanlara rabbim öncelik tanır.Tşk ederim biz korunmayı bıraktığımız ilk ay kimyasal oldu ondan sonra 6 ay geçti ama tık yok Dr kimyasal geçirmiş olman senin ve eşinde problem olmadığını gösterir dedi bugün hapımın son günü 5 gün sonrada yumoşlara baktırmaya gidecem İnş hepimiz mutlu haberimizi burda paylaşırız
İnş cnm gönlüne göre olur seninde ikiz bebişler gelir sana klomen ikiz bebek olma olasılığı düşük diye biliyordum ikiz kalan çok mu kicanım inşallah en yakın zamanda hepimizin yüzü güler benimde bi sorun yok iki cocukğum var fakat ikiz istiyorum o yuzden klomen kullanıyorum tabi takdir rabbimin bu ay ümitliyim kolay hamiş kalan bi,riyim ama yinede övünmemek lazım rabbim ol derse olur beklemedeyim inşallah olmayanlara rabbim öncelik tanır.
canım cok geçmiş olsun sorun etme ama uzun süre korununca geç hamiş kalınıyor ama kalınıyuor yani umutsuzluğa kapılma catlama iğnesiyle sansın dahada yükselmişmerhaba kızlar bende klomenle ve aşılamayla hamile kaldım ama 7 haftalıkken bebiş kalbi durdu alındı
bu ay tekrar başladık klomen kullandım ama günde bir tane geçen hafta perşembe günü çatlatma iğnesi yaptırdım cumartesi çalışmalara başladık şimdi bekliyoruz bakalım inşallah rabbim kızımı sevindirsin çünkü o istediği için kardeş yapıyoruz 9 sene sonra
güzel haberleri paylaşalım
canım kalan cok bide benm annem ve anneannemde ikizlere hamiş kalmışlar ailede de var kısmet tabi rabbim neyi verirse kabulümİnş cnm gönlüne göre olur seninde ikiz bebişler gelir sana klomen ikiz bebek olma olasılığı düşük diye biliyordum ikiz kalan çok mu ki
Bende öyle Rabbim ne verirse kabulümüz ikiz tek farketmez yeterki gelsindecanım kalan cok bide benm annem ve anneannemde ikizlere hamiş kalmışlar ailede de var kısmet tabi rabbim neyi verirse kabulüm
Aynen canim kac yumuta vardi sende ?Bende öyle Rabbim ne verirse kabulümüz ikiz tek farketmez yeterki gelsinde
NE sorunun vardi 4 verdi benim bi sorunum olmamasina rağmen 3 tane icmemi soyledi çoğul gebelik istedigim icin tedavi oluyrum baska bi sikintim yok 4 tane icenleride duydum doktor kontrolunde oldugun aurece korkma canimDaha ben hap kullanıyorum yarın bitiyor 5 gün sonrada yumurtalara bakacak Dr ben günde 4 tane içiyorum korkuyorum yumurtalarım çok olur diye forumda okudum birisi öyle hastanelik olmuş
Kimyasal gebelik sonrası çocuk olmuyor diye Dr gittim oda sende sıkıntı yok demekki adım adım ilerleyelim dedi hamile kalmak için şansımızı artıralım dedi klomen verdi başka hiç bi tedavi vermedi sadece hormonlarıma baktı onlarda iyi dediNE sorunun vardi 4 verdi benim bi sorunum olmamasina rağmen 3 tane icmemi soyledi çoğul gebelik istedigim icin tedavi oluyrum baska bi sikintim yok 4 tane icenleride duydum doktor kontrolunde oldugun aurece korkma canim
canım kalan cok bide benm annem ve anneannemde ikizlere hamiş kalmışlar ailede de var kısmet tabi rabbim neyi verirse kabulüm
ayyy darısıııı başımaa kızlaaarrr :) inşallah pazartesi yumurtalarım daha çok büyür ve iğneyle çatlarrrbenim kuzenim klomenle ikiz bebişlere hamile kaldı 1 kız 1 erkek martta 1 yaşında olacaklar rabbim hepsini korusun
KAcinci gunundu canim kacinci gunde boyutlar bu 18 19 olunca catlayabiliyor duye biliyorum ikisi ayni boyutta buyurse seninde ikiz olabilirgünaydınnnn kızlaarrr :)
biraz önce doktorumdan geldim. dün ilacım bitmişti bugün kontrolde sağda 1 solda 2 yumurtam oluşmuşşama boyutları şuan küçük 12 - 13 mm miş.pazartesı tekrar cagırdıı.. sizcee gidişatt iyimiiii
Darısı bizlere kiz ozaman insallah allah onlarin kaderini guzel eylesin rabbim darisini da bize eylesin cifter ciftrr gelsinler ucer ucer teker tekerde olsa raziyim :)benim kuzenim klomenle ikiz bebişlere hamile kaldı 1 kız 1 erkek martta 1 yaşında olacaklar rabbim hepsini korusun
Canim senin yas kacti bide senin yumoslar ne durumda.benim kuzenim klomenle ikiz bebişlere hamile kaldı 1 kız 1 erkek martta 1 yaşında olacaklar rabbim hepsini korusun
benim yaşım 41 canımCanim senin yas kacti bide senin yumoslar ne durumda.
günaydınnnn kızlaarrr :)
biraz önce doktorumdan geldim. dün ilacım bitmişti bugün kontrolde sağda 1 solda 2 yumurtam oluşmuşşama boyutları şuan küçük 12 - 13 mm miş.pazartesı tekrar cagırdıı.. sizcee gidişatt iyimiiii
Aaaaaa kiz cok sanslisin bu arada isminizi ogrenebilirmiyim sakincasi yoksa ben gürcü canim 30 yas sonrasi cogul gebelik sansi daha cok klomenlede % 10 artiyor senin kesin ikiz olur gbi geldi banabenim yaşım 41 canım
şuan beklemedeyiz çalışmalar bitti ilişkiden 6 gun sonra kande belli oluyormuş ama bekleyelim diyoruz.
senin yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?