2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar bende yeni katılıyorum 3 yıllık evliyim ve pcoluyumklomen kullandım ve pazartesi çatlatma iğnesi oldum bi tane kaliteli yumurtam oluştu 20 mm.bakalım bekliyorum çok heyecanlıyım.

Merhba arkdslar benm bu ayda olmadi bugn adet oldum malesef :-(

Kasimdan beri yazan olmamis arkadaslar.Bende araniza katilmak istiyorum ama kimse yok.Bu ay ilk defa klomen kullandim.Sagda 26 mm solda 2-3 tane kucuk folikul var dedi dr.Bende beklemedeyim.Hayirlisi bakalim.

Bende yeni katiliyorum size.Ilk defa bu ay klomen kullandim.Sabah ve aksam bir tane ictim.Sagda 26 mm solda da 2-3 tane kucuk folikul varmis.Iki aydir Dhea ve biosteron kullandim hic yumurtam olmadi.bu ay oldu cok sukur beklemedeyim

Olurda ilk gebelik mi olucak?Fsh iniz falan nasil?Benim 26 idi uc ay once.Simdi Agnucastonla 7 ye dustu.Dr bile cok sasirdi.O yuzden sordum.Ozel degilse sorununuz varmi gebelige engel cnm

Olurda ilk gebelik mi olucak?Fsh iniz falan nasil?Benim 26 idi uc ay once.Simdi Agnucastonla 7 ye dustu.Dr bile cok sasirdi.O yuzden sordum.Ozel degilse sorununuz varmi gebelige engel cnm
Ilk gebeligm degl cnm 10 ay once 3 aylikken kurtaj oldm bebegm anensefaliydi beyni olusmamisti snra kalbi durdu zatn yasamazdi. Snra hic gebelik olmadi malesf yapmadgm sey kalmadi angucastonda kullandm birsuru seyde yaptm yinede olmadi.

Cok tesekkur ederim cnm,bende hepinize mutlu ,huzurlu,saglikli yillar dilerim.Ama en onemli olan dilegim saglikli eli ayagi duzgun ve hayirli evlar nasip etsin Allahim.Kimsenin kucagini bos birakmasin Rabbim.Hepinizi kocaman opuyorum

Bebekim,grc nerdrsiniz metak ettim.Bastan sona butun yazdiklarinizi okudum.Bebekim hamis kaldinmi?Grc senin gebeligin nasil geciyor.Konuyu actigin tarihe bakmadim belki de dogmustur bile bebegin.Haberdar et olur mu

Bebekim,grc nerdrsiniz metak ettim.Bastan sona butun yazdiklarinizi okudum.Bebekim hamis kaldinmi?Grc senin gebeligin nasil geciyor.Konuyu actigin tarihe bakmadim belki de dogmustur bile bebegin.Haberdar et olur mu
Ben hamilw kaldım ama kalbi durdu grcüde doğurdu

Cok uzuldum canim.Bundada bir hayir vardir.Belki de sagliksiz sorunlu belki de down lu olucakti.Allahin elbette bi bildigi vardir.Insallah bir daha olur uzulme tatlim.

Cok uzuldum canim.Bundada bir hayir vardir.Belki de sagliksiz sorunlu belki de down lu olucakti.Allahin elbette bi bildigi vardir.Insallah bir daha olur uzulme tatlim.
İnşallah hayırlısı buymuş demekki Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Canım geçmiş zaman ama olsun, hayırlı olsun inşallah bebeğin.

Nasıldı belirtin açar mısın?
Bende klomen kullandımda adet öncesi sökülme ağrısı gibi alt kasıklarım ve belimin sağ kısmı ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…