2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kzlar bi sorum olucak bnde klomen kullandm bitti doktora dun qttm tek bi tane yumrtam olusmus 22.7 mm olmus catlamk uzere dedi tek yumrtayla hamile kalabilirmym acaba 14 qn snra kan teati yap dedi ins kalrm ya ck istyorm

Kzlar bi sorum olucak bnde klomen kullandm bitti doktora dun qttm tek bi tane yumrtam olusmus 22.7 mm olmus catlamk uzere dedi tek yumrtayla hamile kalabilirmym acaba 14 qn snra kan teati yap dedi ins kalrm ya ck istyorm
kalabilirsin tabi canım neden olmasın ki inşallah bu ayy hamile olursun son durumlardan bizi haberdar et canım

Merhba arkadslar uzun zamamdir yazmamissinz ama sormam gerkn sorular var. Bnde bu ay klomen kullandm cumartesi gnu ignemi atilicam nasl iliski onerirsinz yada karindan mi atilmaliyim dikkat etmem gerekkn seyler neler ?

Merhba arkadslar uzun zamamdir yazmamissinz ama sormam gerkn sorular var. Bnde bu ay klomen kullandm cumartesi gnu ignemi atilicam nasl iliski onerirsinz yada karindan mi atilmaliyim dikkat etmem gerekkn seyler neler ?

iğneyi karından vurun. bana doktorum iğne sonrası 24 saat ve 36 saat iki kere ilişki önermişti.

Kendim mi vurucam nasl yapicam ki onu. Bn cumartesi sabah saat 10da igne dedi pazrtesi iliski olsn dedi gec degl mi sizce ya

iğneyi karından vurun. bana doktorum iğne sonrası 24 saat ve 36 saat iki kere ilişki önermişti.
Meraba bende pazartesi gunu ilk defa klomene başladım yarın kontrolum var maşallah siz ne guzel hamilesiniz allah sağlıkla kulağınıza almayı nasip etsin insallah benim sormak istedistediğim siz klomen kullandığınız ilk ayda mi hamile kaldınız teşekkür ederim şimdiden cevabınız için

ben klomeni kullandığımın 3. ayı hamile kaldım. bende pko var. klomen yanından inofolic şase, progestan kullandım. klomen sonrası yumurta takibi ile ovitrelle oldum. Rabbim inşallah size de nasip eder. bizde 2 sene istedik bu zamana nasipmiş. Rabbim kimseye aratmasın

Kendim mi vurucam nasl yapicam ki onu. Bn cumartesi sabah saat 10da igne dedi pazrtesi iliski olsn dedi gec degl mi sizce ya

ben acile gittim orada vurdular. benim doktorum akşam saat 6 da vurun dedi. ertesi gün akşam 6 ve sabah 6 da ilişki verdi

3 ay boyunca her ay klomen kullanip igne atildin yani. Bnm dha ilk ayim ya martta kurtaj oldm dha hamile kalamadm doktrda bnu verdi iste

3 ay boyunca her ay klomen kullanip igne atildin yani. Bnm dha ilk ayim ya martta kurtaj oldm dha hamile kalamadm doktrda bnu verdi iste

evet 3 ay kullandım. benim zaten tedavi olmadan hamileliğimde hiç olmadı. inşallah daha çabuk hamile kalırsınız

Epeydir kimse yazmamış buraya, inşallah klomen kullanan herkes hamile kalmıştırda unutmuştur burayı ben henüz beklemedeyim, klomen kullandım yumurta takibinde yumurtan çok güzel gelişmiş dedi doktorum, son bir hafatdır bayağı belirti yaşadım belki de psikolojikti bu belirtiler ama göğüs uçlarım çok ağrıyor ve sertleşmiş. Belirtilerim azalmaya başladı. Ara ara karın ağrım var ve sabah test yaptım tabiki negatifti, bu aya dair umutlarım bitti gibi ne yazık ki

İlişkiden kac gun sonra test yaptın. ? 10 gecti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…