- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
6 ağustos canım bugün birde alt komşu kek yapmış bir güzel koktu ki tarif edemem canım çok istedi inşallah bu belirtiler psikolojik değildir de hamileliktendir
İnşaallah canım bende bu ayda tık yok karnım sancılanmaya başladı ha bugun ha yarın olacak gibiyim...ay canim ağzından bal damliyo cok sagol insallah acilisi yaparim
aynen bende canım öyle bir gün bir gündürHadi insallah canim:) benimde bat 7 agustos ben hala değerlendiriyorum Bi haftanın sonunda umut etmeye baslarım
aynen bende canım öyle bir gün bir gündür
genelde olgunlaşmamış(18mm nin altındaki yumurtalar) ve çok büyümüş yumurtalar (24mm uzeri yumurtalar) iğneden sonra çatlamıyor kiste dönüşebiliyor.. Benim iğne yapılmadan da kistlerim oluşuyordu..yumurta tembelliği, hormonların bozukluğu yumurtanın çatlamasına engel oluyor..İnşallah canım.rabbim hepimize nasip etsin.kendimi dinlediğimde boyle Bi kanıya vardım insallah catlamistir ve hamileyimdir.:) Birşeyi daha merak ediyorum normalde yumurtam çatlamadıgi icin mi kist oluyor yoksa ilaçtan dolayı mı catlayamadigi icin mi kist oluyor.
ben şu gün adet olucam diyemiyorum canım düzensizlik var bende..son iki aya gore adet olmam gerekiyordu..bide iğnede etkili oluyormuş..yarından sonra kan vermeyi düşünüyorum canım..belirsizlik beni çok yoruyor..Canim senin bat ne Zaman yaklaştı günün galiba
Evet canım doktorlar da gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor lar gün aşırı olsun bişey olmaz için rahat olsunİğnenin ertesi günüyle beraber 3 gündür ust üste yaptık bundan sonra gun aşırı yapsam skıntı olmaz demi insanın içi rahat etmiyor
genelde olgunlaşmamış(18mm nin altındaki yumurtalar) ve çok büyümüş yumurtalar (24mm uzeri yumurtalar) iğneden sonra çatlamıyor kiste dönüşebiliyor.. Benim iğne yapılmadan da kistlerim oluşuyordu..yumurta tembelliği, hormonların bozukluğu yumurtanın çatlamasına engel oluyor..
Evet canım doktorlar da gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor lar gün aşırı olsun bişey olmaz için rahat olsun
ben şu gün adet olucam diyemiyorum canım düzensizlik var bende..son iki aya gore adet olmam gerekiyordu..bide iğnede etkili oluyormuş..yarından sonra kan vermeyi düşünüyorum canım..belirsizlik beni çok yoruyor..
sağol canım kolaylıkla atlatırız inşallah hepimiz..2-3 günü daha geçsin gidicemCok haklısın rabbim kolaylık versin geçtiğimiz ay gecikmem oldu test yaptım negatif çıktı bekliyorum gelen giden yok o belirsizlik insani yıpratıyor.bi Dr git bakalım ne çıkacak
aynen canım ya özel anca paraaaaaaaaaaaaaaaaaKizlar bu ozel hastaneler ne kadar soyuyo insani yaatedaviyile biraz ara vermek istyom artik.gecen ay klomen vermisti gunde2 tane. Bu ay yine aynisini verdi.ayni zamanda rahil filmi istedi.rahim filminden sonra birliktelik oluyor mu anlamadim onu..birde 3 tane ayri vitamin hapi verdi
Canim ben 2 kez hamile kaldim benim.sorunum pko. Yumurta gelisimi olmuyo ama doktor 2 ay klomen kullandirdi sonra rahim filmi dedi bu ay.. Acikcasi ucreti de cok geldi bana 500 tl dedileraynen canım ya özel anca paraaaaaaaaaaaaaaaaaistiyor. ama canım sana tavsiyem rahm filmini hemen çektir ilişkiye de istediğin zaman girebilirsin korkma ben rahim filmi çektirdiğim ayy hamile kalmıştım bu ay çalışmaları biraz daha özelleştirin canım anlarsın yaa
canım nerede oturuyordun ben ankarada 350tl ya anestezili olmustum sana çok demişler canım bir de iki kez hamile kaldım yazmissin düşük mu oldu peki sorunin ne idi yoksa kendiliğinden mi dustuCanim ben 2 kez hamile kaldim benim.sorunum pko. Yumurta gelisimi olmuyo ama doktor 2 ay klomen kullandirdi sonra rahim filmi dedi bu ay.. Acikcasi ucreti de cok geldi bana 500 tl dedilernapcam hic bilmiyorum..
Bende ankara dayim canim. Nerde cektirdin sen rahim filmini.. 1 i kimyasal gebelik idi canim.dusuk oldu.. Sonraki ise kurtaj oldum canim ikizlerimecanım nerede oturuyordun ben ankarada 350tl ya anestezili olmustum sana çok demişler canım bir de iki kez hamile kaldım yazmissin düşük mu oldu peki sorunin ne idi yoksa kendiliğinden mi dustu
Canım bende senin gibi bir düşük yaptım ve 2 ay korundun 2 aydirda istiyorum bebis yok bakalimBende ankara dayim canim. Nerde cektirdin sen rahim filmini.. 1 i kimyasal gebelik idi canim.dusuk oldu.. Sonraki ise kurtaj oldum canim ikizlerimekalp atisi alinamadi..7 ay oluyo bir sure.korumduk 4 ay kadar. Sonra denedik ama.gebelik olmadi hala cok.istiyorum ve kafama cok.takiyorum.bu da etkili sanirim..
Günaydın kızlar ..sağol canım kolaylıkla atlatırız inşallah hepimiz..2-3 günü daha geçsin gidicem
üzülme canım benım bu daha bir başlangıç senin için karamsar olma birdaha ki seferlerde İnşaallah güzel haberlerini alırsın umutlu ol..o kartı biz çok gördük daha tık yok ama Allahtan hayırlısı böyleymiş hayatım..Cuma Günü Hürmetine Rabbim Tüm bebek İsteyenlere içinde de bizlere nasip eder İNŞAALLAHGünaydın kızlar ..
gebelik olmadı kırmızı kartı gördümkesin gözüyle bakıyordum...klomen ve çatlatma iğnesinden çok umutluydum ama olmadı işte..hayırlısı olsun artık nasibimde yokmuş bu ay..
amin inşallah canım..aynen hayırlısı olsun..En iyi zamanı Rabbim biliyordur..üzülme canım benım bu daha bir başlangıç senin için karamsar olma birdaha ki seferlerde İnşaallah güzel haberlerini alırsın umutlu ol..o kartı biz çok gördük daha tık yok ama Allahtan hayırlısı böyleymiş hayatım..Cuma Günü Hürmetine Rabbim Tüm bebek İsteyenlere içinde de bizlere nasip eder İNŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?