2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 ağustos canım bugün birde alt komşu kek yapmış bir güzel koktu ki tarif edemem canım çok istedi inşallah bu belirtiler psikolojik değildir de hamileliktendir

Hadi insallah canim:) benimde bat 7 agustos ben hala değerlendiriyorum Bi haftanın sonunda umut etmeye baslarım

genelde olgunlaşmamış(18mm nin altındaki yumurtalar) ve çok büyümüş yumurtalar (24mm uzeri yumurtalar) iğneden sonra çatlamıyor kiste dönüşebiliyor.. Benim iğne yapılmadan da kistlerim oluşuyordu..yumurta tembelliği, hormonların bozukluğu yumurtanın çatlamasına engel oluyor..

Canim senin bat ne Zaman yaklaştı günün galiba
ben şu gün adet olucam diyemiyorum canım düzensizlik var bende..son iki aya gore adet olmam gerekiyordu..bide iğnede etkili oluyormuş..yarından sonra kan vermeyi düşünüyorum canım..belirsizlik beni çok yoruyor..

Anladım canım cok sagol

ben şu gün adet olucam diyemiyorum canım düzensizlik var bende..son iki aya gore adet olmam gerekiyordu..bide iğnede etkili oluyormuş..yarından sonra kan vermeyi düşünüyorum canım..belirsizlik beni çok yoruyor..

Cok haklısın rabbim kolaylık versin geçtiğimiz ay gecikmem oldu test yaptım negatif çıktı bekliyorum gelen giden yok o belirsizlik insani yıpratıyor.bi Dr git bakalım ne çıkacak

Cok haklısın rabbim kolaylık versin geçtiğimiz ay gecikmem oldu test yaptım negatif çıktı bekliyorum gelen giden yok o belirsizlik insani yıpratıyor.bi Dr git bakalım ne çıkacak
sağol canım kolaylıkla atlatırız inşallah hepimiz..2-3 günü daha geçsin gidicem

Kizlar bu ozel hastaneler ne kadar soyuyo insani yaa tedaviyile biraz ara vermek istyom artik.gecen ay klomen vermisti gunde2 tane. Bu ay yine aynisini verdi.ayni zamanda rahil filmi istedi.rahim filminden sonra birliktelik oluyor mu anlamadim onu..birde 3 tane ayri vitamin hapi verdi

aynen canım ya özel anca paraaaaaaaaaaaaaaaaa istiyor. ama canım sana tavsiyem rahm filmini hemen çektir ilişkiye de istediğin zaman girebilirsin korkma ben rahim filmi çektirdiğim ayy hamile kalmıştım bu ay çalışmaları biraz daha özelleştirin canım anlarsın yaa

Canim ben 2 kez hamile kaldim benim.sorunum pko. Yumurta gelisimi olmuyo ama doktor 2 ay klomen kullandirdi sonra rahim filmi dedi bu ay.. Acikcasi ucreti de cok geldi bana 500 tl dediler napcam hic bilmiyorum..

Canim ben 2 kez hamile kaldim benim.sorunum pko. Yumurta gelisimi olmuyo ama doktor 2 ay klomen kullandirdi sonra rahim filmi dedi bu ay.. Acikcasi ucreti de cok geldi bana 500 tl dediler napcam hic bilmiyorum..
canım nerede oturuyordun ben ankarada 350tl ya anestezili olmustum sana çok demişler canım bir de iki kez hamile kaldım yazmissin düşük mu oldu peki sorunin ne idi yoksa kendiliğinden mi dustu

canım nerede oturuyordun ben ankarada 350tl ya anestezili olmustum sana çok demişler canım bir de iki kez hamile kaldım yazmissin düşük mu oldu peki sorunin ne idi yoksa kendiliğinden mi dustu
Bende ankara dayim canim. Nerde cektirdin sen rahim filmini.. 1 i kimyasal gebelik idi canim.dusuk oldu.. Sonraki ise kurtaj oldum canim ikizlerime kalp atisi alinamadi..7 ay oluyo bir sure.korumduk 4 ay kadar. Sonra denedik ama.gebelik olmadi hala cok.istiyorum ve kafama cok.takiyorum.bu da etkili sanirim..

Canım bende senin gibi bir düşük yaptım ve 2 ay korundun 2 aydirda istiyorum bebis yok bakalim

sağol canım kolaylıkla atlatırız inşallah hepimiz..2-3 günü daha geçsin gidicem
Günaydın kızlar ..
gebelik olmadı kırmızı kartı gördüm kesin gözüyle bakıyordum...klomen ve çatlatma iğnesinden çok umutluydum ama olmadı işte..hayırlısı olsun artık nasibimde yokmuş bu ay..

üzülme canım benım bu daha bir başlangıç senin için karamsar olma birdaha ki seferlerde İnşaallah güzel haberlerini alırsın umutlu ol..o kartı biz çok gördük daha tık yok ama Allahtan hayırlısı böyleymiş hayatım..Cuma Günü Hürmetine Rabbim Tüm bebek İsteyenlere içinde de bizlere nasip eder İNŞAALLAH

amin inşallah canım..aynen hayırlısı olsun..En iyi zamanı Rabbim biliyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…