2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ben de varım kızlar :) benim ilk denemem olacak. Sorun eşimde. Ben hala nerede yaptıracağıma karar veremedim ama büyük ihtimal Ankara HRS de yaptıracağım. Süreç Nasıl biraz anlatır mısınız? Brnim hiçbir bilgim yok süreçle ilgili
Ilk görüşmeye gittiğinde senden hsg kan tahlillerimi istiyolar bide amh eşinden de spermiyogram istiyolar eğer olumsuz bisey yoksa ilk adetin in 3.gunu seni cagiriyolar ultrasondan yumurtalarin a bakiyo igneye basliyosun canim iki güne bir muayene etmek için cagiriyolar sonra kan tahlili ne bakıp catlatma ignesi oluyosun 36 saat içinde yumurtaların toplanıyor ikinci gün yumurta hakkında bilgi veriyolar ya 3.gun yada 5.gun transfer oluyo 10-15 gün içinde test yaptiriyosun canim insallah pozitifi gorursun

evet canım geçen yıl gitmiştim.1 yıl dolmadan gidersen öncelik eski hastanın.adetin 1. günü aramamı istediler.bülent bey vicdanlı biri.para için yapmıyor.bana bekle 1 yil.. canavar gibi yumurtalıkların var dedi.istese 1 yıl önce yapabilirdi yazık parana dedi vicdanım o parayı alamayı kabul etmiyor dedi ve 1 yıl sonra gel dedi.tabi ben gebe kalamadım olmadı.kismet tüp bebekte belki benim için.bu arada eşimin kuzeni tayfun beyde ilk denemede gebe kaldı.şimdi 7 aylıkhamile.onlar çok memnun kaldı tayfun beyden inşallah sanada uğurlu gelir

evet canım geçen yıl gitmiştim.1 yıl dolmadan gidersen öncelik eski hastanın.adetin 1. günü aramamı istediler.bülent bey vicdanlı biri.para için yapmıyor.bana bekle 1 yil.. canavar gibi yumurtalıkların var dedi.istese 1 yıl önce yapabilirdi yazık parana dedi vicdanım o parayı alamayı kabul etmiyor dedi ve 1 yıl sonra gel dedi.tabi ben gebe kalamadım olmadı.kismet tüp bebekte belki benim için.bu arada eşimin kuzeni tayfun beyde ilk denemede gebe kaldı.şimdi 7 aylıkhamile.onlar çok memnun kaldı tayfun beyden inşallah sanada uğurlu gelir
Başkent teki çoğu doktor çok iyi canim insallah bebislerimiz bizi çok fazla bekletmez benim ilkinde vücut tedavi sırasında polip oluşturmuş oyuzden tutmamis canim ben tayfun beye çok güveniyorum canim

gülşah canım sizin probleminiz ne?benim bi kızım var 10 yaşında ve 3 yıldır denemelerimiz hüsran.açıkçası 37 yaşındayım müzik öğretmeniyim ve hayat zaten zor.okul ev kızımın dersleri derken bir tane daha çocukla nasıl yetişirim hayata bilemiyorum.sırf kızıma bir kardeş olsun diye istiyorum hayatta yalnız kalmasın diye.kizim okuldan gelince evde kardeş sesi duymak istiyorum diyo ve ben onu hayatta bir başına bırakmak istemiyorum

gülşah canım sizin probleminiz ne?benim bi kızım var 10 yaşında ve 3 yıldır denemelerimiz hüsran.açıkçası 37 yaşındayım müzik öğretmeniyim ve hayat zaten zor.okul ev kızımın dersleri derken bir tane daha çocukla nasıl yetişirim hayata bilemiyorum.sırf kızıma bir kardeş olsun diye istiyorum hayatta yalnız kalmasın diye.kizim okuldan gelince evde kardeş sesi duymak istiyorum diyo ve ben onu hayatta bir başına bırakmak istemiyorum
Canim bizde esimden kaynakli 2 yıldır evliyiz canim esim tedavi oluyo canım ilk deneme negatif ikinci uzun protokol olacak Nev guzel senin tek çocuğun var allah bağışladı canim

Ya kizlar ben geçen ay çok kötü usuttum antibiyotik ve fitil kullandim iki gündür adet olamadim hiç leke bile yok acaba iltihap geçmediği icinmi adet olamıyorum

G gulsahhh01 Can'ım geçmiş olsun antibiyotikten olduğunu sanmam bikaç güne olurusun bence farklı etkenlerdendir.

Kızlar bugün doktorla görüştüm 2. Görüşmemdi ilk adetimde başlayacağız yani 10-15 gün sonra. Size birşey sormak istiyorum siz tüp bebek tedavisi öncesi antibiyotik kullandınız mı? Benim arkadaşlarım kullandı. Doktora söyledim antibiyotik vermeyecek misiniz diye hayır ne gerek var dedi. Sizlerde süreç Nasıl oldu?

G gulsahhh01 Can'ım geçmiş olsun antibiyotikten olduğunu sanmam bikaç güne olurusun bence farklı etkenlerdendir.

Kızlar bugün doktorla görüştüm 2. Görüşmemdi ilk adetimde başlayacağız yani 10-15 gün sonra. Size birşey sormak istiyorum siz tüp bebek tedavisi öncesi antibiyotik kullandınız mı? Benim arkadaşlarım kullandı. Doktora söyledim antibiyotik vermeyecek misiniz diye hayır ne gerek var dedi. Sizlerde süreç Nasıl oldu?
Canim bende antibiyotik tedavisi görmedim adetımın 3.gunu gidiyosun doktor ultrasonla yumurtalar ina bakiyo igne tedavisine basliyosun canim

Benimde fsh yüksekliği var çok fazla değil ama yaşdan ötürü mart da ilk denememiz olacak inşallah Allah bekleyen herkese nasio eder vesile olur. Bol bol dua ediyorum.

Back
X