2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Canim keci boynuzu özü icsin esin bizim gittiğimiz doktor keci boynuzu ye dedi cok faydali ise yarar dedi ki esimde diyo çok iyi geldi bide caksir koku kaynat canim hergün icsin çok iyi
Sağol cnm yrn aktardan alayim ozaman. Keci boynuzunu bende duymuştum ama doktor vitamin fln verince ustune gitmedim.

Evet cnm cok yorgunum kimseye bisi ddiyemiyorum ama icimde firtinalar kopuyo.soylersemde esimde problem bi laf dese agir gelicek .ailemi biliyorum evlenmeseydine bile getirirler oderece
Bu dönemlerde destek çok önemli o zaman en azından tedavi gördüğünüzü söylersin madem öyle düşünürler tüp bebek yaptığını söylemezsin canım sende. Arkadaşın varsa dertleşirsin gerektiğinde yardım alırsın o da yoksa buraya gel biz varız hepimiz bu süreçlerden geçicez gün sayıyoruz birbirimize destek oluruz :)

Bu dönemlerde destek çok önemli o zaman en azından tedavi gördüğünüzü söylersin madem öyle düşünürler tüp bebek yaptığını söylemezsin canım sende. Arkadaşın varsa dertleşirsin gerektiğinde yardım alırsın o da yoksa buraya gel biz varız hepimiz bu süreçlerden geçicez gün sayıyoruz birbirimize destek oluruz :)
Evet cnm çok haklısın ama ben birazda kapalı bir kisiligim oyuzden boyleyim. Burada sizlerle dertlesiyorumm.

Bende bugün öğlen doktora gidiyorum kizlar bakalim ne diyecek.sen ne durumdasin..kizlar bu arada uzun protokol ne demek onu bilmiyorum siz ozeldemi tedavi oluyorsunuz
uzun protokolü bende bilmiyorum canım yaa, benim ilk etapta vitaminlerim falan var onları kullanmaya başladık, tahlillerim vardı onları falan yaptık sonuçlarını göstericem doktoruma ona göre devam edicez

Slm kizlar benim ilk tup bebek denemem negatif oldu aralıkta hitereskopi yapıldı polip olusmus onu aldırdik biyopsi yapıldı şubatta uzun protokol başlıyorum martta tup bebek yaptiracak lar gelin birbirimize destek olalim
merhaba bende histeroskopi oldum şimdide inşallah adet olmayı bekliyorum gümlrtim şu anda heyecanlıyım

uzun protokolü bende bilmiyorum canım yaa, benim ilk etapta vitaminlerim falan var onları kullanmaya başladık, tahlillerim vardı onları falan yaptık sonuçlarını göstericem doktoruma ona göre devam edicez
merhaba bende histeroskopi oldum şimdide inşallah adet olmayı bekliyorum gümlrtim şu anda heyecanlıyım
transfer den korkuyorum

iyi ki türkiyede yaşıyoruz Kanadaya bak sen paranla bile tüp bebek yaptıramıyorsun ne ilginç. sağlık sistemi gelişmiş dersin bi de. Ben büyük ihtimal haftaya başlıyorum inşallah ilkinde tutar. İlkinde tutmazsa başka bir yerde denemeyi düşünüyorum.
Benim bikaç arkadaşım tüp bebek yaptıkları için onlara söyledim biliyorlar :)

iyi ki türkiyede yaşıyoruz Kanadaya bak sen paranla bile tüp bebek yaptıramıyorsun ne ilginç. sağlık sistemi gelişmiş dersin bi de. Ben büyük ihtimal haftaya başlıyorum inşallah ilkinde tutar. İlkinde tutmazsa başka bir yerde denemeyi düşünüyorum.
Benim bikaç arkadaşım tüp bebek yaptıkları için onlara söyledim biliyorlar :)
inşallah hepimizin ki ilk seferinde tutar, maddi ve manevi zor bir süreç çünkü, Rabbim yardımcımız olsun canım :KK60:

UZUN PROTOKOL NE?
Uzun protokolde adetin 21-23. günlerinde başlayan (düzenli, 28 günde bir adet gören kadınlarda) aşı gibi bir iğnenin, GnRH agonistinin günlük uygulandığı yaklaşık 8-14 gün süren bir hazırlık aşaması olmaktadır. Bu aşama ile gelişecek foliküllerin homojen büyümelerini sağlamak için bir tür hormonal baskılama yapılmaktadır. Bu aşamada kullanılacak iğneyi hastalar kendi kendilerine uygulayabilirler, aşı gibi cilt altına verildiğinden yapılışında bir özellik yoktur. Bu iğnenin kullanımı sırasında vaginal kanama olduğunda kanamanın 3. günü ya da kanama olmazsa iğnenin 14. günü hasta ultrason yapılmak üzere çağrılmaktadır. Ultrasonda endometriumun ince olduğu (5mm ve altı) ve yumurtalıklarda 10 mm’nin üzerinde folikül olmadığı görüldüğünde ve gerekirse kan estrojen düzeyi de kontrol edilerek (genellikle 70 pg/ml’in altında ise) ikinci aşamaya geçilmektedir.

Back
X