- Konu Sahibi gulsahhh01
AMİNUZUN PROTOKOL NE?
KORKUYORUM SADECE TRANSFERDEN VAJINUMSUM SİZDE SORUN NEDİR?transfer kolaymış normal muayene oluyor gibi oluyormuş ama sıkışık olmak gerekiyormuş 5 dakikalık bir olaymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİNUZUN PROTOKOL NE?
KORKUYORUM SADECE TRANSFERDEN VAJINUMSUM SİZDE SORUN NEDİR?transfer kolaymış normal muayene oluyor gibi oluyormuş ama sıkışık olmak gerekiyormuş 5 dakikalık bir olaymış
İNŞALLAH AMİN NERELERDE YAPTIRIYORSUNUZ TÜP BEBEKLERİ BEN MUSTAFA ACETTEN İNŞALLAH ALLAH KISMET EDERSEinşallah hepimizin ki ilk seferinde tutar, maddi ve manevi zor bir süreç çünkü, Rabbim yardımcımız olsun canım![]()
Ben de korkuyorum. Doktora anestezi olur mu dedim, hallederiz dedi. En azindan sedasyon olsa fena olmaz.AMİN
KORKUYORUM SADECE TRANSFERDEN VAJINUMSUM SİZDE SORUN NEDİR?
NEREDE YAŞIYORSUN SORUN NEDİR? BEND EPKO VAR EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU BENDE HİSTEROSKOPİ OLDUM ADET OLMAYI BEKLİYORUM SİZD EKİ SORUN NE?Ben HRS de Tarık Aksu'da yaptıracağım ama tutmazsa 2. sini Recai Pabuçcu ya da Cem Akarsu'da yaptırmayı düşünüyorum.
merhaba bende histeroskopi oldum şimdide inşallah adet olmayı bekliyorum gümlrtim şu anda heyecanlıyım
BAAN DOKTORUM GEREK YOK DEDİ KISA MUAYENE GİBİ DİYOR AMA ARKADAŞIM OLDU CANI ÇOK YANMIŞ TEKRAR YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYOR CANI YANDIĞI İÇİNBen de korkuyorum. Doktora anestezi olur mu dedim, hallederiz dedi. En azindan sedasyon olsa fena olmaz.
ANESTEZİLİ OLUYORHayırlı olsun tedavin cnm.histo nsl geçti anestezili yapiliyo sanırım dimi.ben çalışıyorum da nsl gecer o gun agrin varmi.uzun protokolu bende bilmiyorum
Benim esimdede var Varikosel ameliyat olmadi.sizin nsl degerleriniz arttimi cnmNEREDE YAŞIYORSUN SORUN NEDİR? BEND EPKO VAR EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU BENDE HİSTEROSKOPİ OLDUM ADET OLMAYI BEKLİYORUM SİZD EKİ SORUN NE?
Canim ben nisanda haber verebilirim uzun protokol yaptığım için 21.gun ignelere baslayacagim adet olacağım 3 gün sizin gibi baslayacagim benim biraz daha geç olacak canimHadi hayırlısı arkadaşım başta sen ve sonra bizler alicaz bu mitlu haberi inş. Bu cuma günü hepimizin dualari kabul olsun inşallah
benim yaştan dolayı canım yaşım 37 olcak çünkü birde çikolata kistim var 3 cm ondan dolayı tüp bebek dediler. Özel bahçeci fulya da yaptırıyorum mustafa bahçeci doktorumİNŞALLAH AMİN NERELERDE YAPTIRIYORSUNUZ TÜP BEBEKLERİ BEN MUSTAFA ACETTEN İNŞALLAH ALLAH KISMET EDERSE
Siz ne zaman basliyosun uz tedaviye biz iki ay ara verdik rahim toparlasin üçüncü ay başlıyoruz istemerhaba bende histeroskopi oldum şimdide inşallah adet olmayı bekliyorum gümlrtim şu anda heyecanlıyım
Amin canim ilkinde ben çok kötü olmuştuminşallah hepimizin ki ilk seferinde tutar, maddi ve manevi zor bir süreç çünkü, Rabbim yardımcımız olsun canım![]()
Canim transfer normal muayene gibi ve inan kamerada o anı goruyosun ya herseyi unutuyosun zaten hiç ağrılı bi işlem değil eğer kendimi kasarim dersen doktora anestezili yaparlar canimAMİN
KORKUYORUM SADECE TRANSFERDEN VAJINUMSUM SİZDE SORUN NEDİR?
Ben adana baskent tayfun cok doktorumİNŞALLAH AMİN NERELERDE YAPTIRIYORSUNUZ TÜP BEBEKLERİ BEN MUSTAFA ACETTEN İNŞALLAH ALLAH KISMET EDERSE
değerler arttı fakat morfolojisi hala az yani dr direk artık tüp bebek yapın dedı ilk seferinde mecbur ameliyat dediler sperm azdı çok şimdi sayı fena değil.Benim esimdede var Varikosel ameliyat olmadi.sizin nsl degerleriniz arttimi cnm
kasıyorum genelde ama inşallah yumurta takibinde alışırım kasmamCanim transfer normal muayene gibi ve inan kamerada o anı goruyosun ya herseyi unutuyosun zaten hiç ağrılı bi işlem değil eğer kendimi kasarim dersen doktora anestezili yaparlar canim
Vajinusmusum dedin di mi canim. Muayene yaptırabiliyor musun. Ben de atlattim ama muayenede hala çoook zorlanıyorum. Demek acıtıyor. Kesin anestezi isterimBAAN DOKTORUM GEREK YOK DEDİ KISA MUAYENE GİBİ DİYOR AMA ARKADAŞIM OLDU CANI ÇOK YANMIŞ TEKRAR YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYOR CANI YANDIĞI İÇİN
atlattım sayılmaz ama dr.eli hafif ve durumumu bildiği için yardımcı oluyor tüp bebe ile inşallah aşarımVajinusmusum dedin di mi canim. Muayene yaptırabiliyor musun. Ben de atlattim ama muayenede hala çoook zorlanıyorum. Demek acıtıyor. Kesin anestezi isterim![]()
adet olmayı bekliyorum ama ameilayt sonrası düzen pek kalmadı bakalım bu ay 1 haftaya başlıycam inş.Siz ne zaman basliyosun uz tedaviye biz iki ay ara verdik rahim toparlasin üçüncü ay başlıyoruz iste