2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Inşallah bitanem ya yarin bi tane daha idrar testi yapmayi düşünüyorum yine silikde olsa 2. Cizgi cikarsa bi kac gun sonrada kan testi yaptiririm :) sen gorusebildinmi hemsiremizle cnm ne dedi ilaçlar bantlar konusunda :)
Görüşemedim canım yaa hicran hanım izinliymiş salı günü hastanede olacakmış, pazartesi aramayı düşünüyorum ama kimi arıyacam onu da bilmiyorum, Erbil beyin cebini aramaya da çekiniyorum açıkcası canım yaaa

Görüşemedim canım yaa hicran hanım izinliymiş salı günü hastanede olacakmış, pazartesi aramayı düşünüyorum ama kimi arıyacam onu da bilmiyorum, Erbil beyin cebini aramaya da çekiniyorum açıkcası canım yaaa

Nur hemsire de var cnm onuda arayabilirsin ama istersen hicrani bekle. Zaten daha regl olmadin degil mi ?

Nur hemsire de var cnm onuda arayabilirsin ama istersen hicrani bekle. Zaten daha regl olmadin degil mi ?
yok canım olmadım daha, hastaneyi aradım az önce nur a bağladılar antibiyotiğin bittimi dedi, evet dedim tamam birkaç güne adet olursun 1. günü ara bizi dedi. Senin nasıl gidiyor bu arada ayyy inşallah hayırlı haberi alırsın canım :KK200:

yok canım olmadım daha, hastaneyi aradım az önce nur a bağladılar antibiyotiğin bittimi dedi, evet dedim tamam birkaç güne adet olursun 1. günü ara bizi dedi. Senin nasıl gidiyor bu arada ayyy inşallah hayırlı haberi alırsın canım :KK200:

Tamam cnm aynen regl olunca ara mutlaka ilaclari soylerler :)
Benim iyi gidiyo cnm bu sabahda idrar testi yaptim bu sekilde cikti yine :) insallah kan testinde de saglikli bir sonuc alirim perşembe yada cuma yaptirmayi düşünüyorum.

Eklentiler

• 20160425_090706-1.webp
    20160425_090706-1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 82
Tamam cnm aynen regl olunca ara mutlaka ilaclari soylerler :)
Benim iyi gidiyo cnm bu sabahda idrar testi yaptim bu sekilde cikti yine :) insallah kan testinde de saglikli bir sonuc alirim perşembe yada cuma yaptirmayi düşünüyorum.
:nazar: hadi hayırlısı bakalım çok sevindim canım bu arada çok dikkat et :nazar:

kızlar sonucum pozitif:nazar: yarın yine kan testini tekrarlıycam umarım herşey yolunda ve sağlıklı bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım hep sizlerle :KK200: Dilerim Rabbimden hepinizden ayrı ayrı bu güzel haberi duyayımm :KK68:
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)

kızlar sonucum pozitif:nazar: yarın yine kan testini tekrarlıycam umarım herşey yolunda ve sağlıklı bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım hep sizlerle :KK200: Dilerim Rabbimden hepinizden ayrı ayrı bu güzel haberi duyayımm :KK68:
Harika tebrik ederim gözün aydin. Darısı kucağına almaya ve tüm isteyen arkadaslara olsun

Canim benim gozunaydin insallah hersey yolunda gider insallah saglikli bir gebeliğin olur canim

Canim hayirli olsun .Rabbim sağlıklı hayirli bir evlat nasip etsin. Ilk denemen miydi.

Benim martta ilk deneme de hamile kaldim. Ama kimyasal gebelikte son buldu 10 gün önce.

Amin canim benim ilk denememizdi evet.
Cok üzüldüm tatlim gecmis olsun tutmasindan daha cok sonrasinda saglikli olarak surmesi önemli.. insallah hepimiz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz.

Kan değerlerin nasildi senin cnm düşükmüydü?

Birde dondurulmus embriyonuz varmi yeniden deneyeceksiniz değil mi?

Back
X