2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Canim gozunaydin insallah saglikli olarak devam eder gebeliğin canim cok sevindim senin adina
Gülşah canım çok çok teşekkür ederim inşaallah sağlıklı devam eder diyorum ben de elim yüreğimde bekliyorum Rabbim inşaallah inşaallah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sihhatli kimsenin kucagini boş bırakmasın o kadar içten ediyorum ki bu duayı çünkü bunu çekmeyen bilemez anlayamaz en kisa zamanda senin de iyi haberini duymak istiyorum :)

Gülşah canım çok çok teşekkür ederim inşaallah sağlıklı devam eder diyorum ben de elim yüreğimde bekliyorum Rabbim inşaallah inşaallah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sihhatli kimsenin kucagini boş bırakmasın o kadar içten ediyorum ki bu duayı çünkü bunu çekmeyen bilemez anlayamaz en kisa zamanda senin de iyi haberini duymak istiyorum :)
Canim benim cok tesekkur ederim insallah bizim daha var canim esim tedavi olacak insallah bu yıl bitmeden bendw hamile kalabilirim kismet

Lütfen kendini üzme nasibi degilmis demek bu sefer.. eger dondurulmusun varsa onlarla en kisa zamanda devam edin yilmak yok Rabbimin hepimiz icin düşündüğü dogru bir zaman vardir elbet
İnsan uzuluyo ister istemez dondurulmusum yok zaten iki tane cikmisti oda dusuk kalite hayirlisi vakit zaman bekliyor demekki :(

İnsan uzuluyo ister istemez dondurulmusum yok zaten iki tane cikmisti oda dusuk kalite hayirlisi vakit zaman bekliyor demekki :KK43:
Zor bir süreç hem maddi hem manevi.. benim de ilkinde ekim ayiydi 2 tane cikmisti sadece transfer ettikleri vardi digeri 5.gune kalmadi bile ve o zaman raporumuz yoktu evliligin 3 yili dolmasi gerekiyor diye biliyorduk sonra tahlillerimizi genetik testlerimizi yaptırmaya hastaneye gidince ogrendik ki sperm sayisi 5 milyonun altinda olunca 3 yil sarti yokmus. Ilkini raporsuz bos yere yaptirmisiz meger birsürü masraf olmus. Sonra subatta raporu cikartip martta denedik olmadi simdiymis nasibimiz.. yilmadan deneyecegiz yapacak birsey yok Rabbim yeter ki sağlık ve kazanç versin

arkadaşlar selam, epeydir giremedim ben bu arada transferimi oldum bugün 7. günüm. Ama kafama taklan şey ilk bir kaç gün biraz kasık batmaları oldu sonra hiç birşey kalmadı, ne bel ağrısı ne kabızlık ne kasık ağrısı hiç bir belirtim yok çok korkuyorum bu normal mi sizce arkadaşlar.....

arkadaşlar selam, epeydir giremedim ben bu arada transferimi oldum bugün 7. günüm. Ama kafama taklan şey ilk bir kaç gün biraz kasık batmaları oldu sonra hiç birşey kalmadı, ne bel ağrısı ne kabızlık ne kasık ağrısı hiç bir belirtim yok çok korkuyorum bu normal mi sizce arkadaşlar.....
Canim hayirli olsun inşaallah hayirli haberler alırsın. Benim de bir belirtim olmadı forumlardan okuyup okuyup kendimde belirti aradım ama yok. O yüzden hic canını sıkma anlasilmiyor zaten

Canim hayirli olsun inşaallah hayirli haberler alırsın. Benim de bir belirtim olmadı forumlardan okuyup okuyup kendimde belirti aradım ama yok. O yüzden hic canını sıkma anlasilmiyor zaten
hayırlı olsun canım seninde şu mübarek günlerin hatrına Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah endişelenmemek elde değil ama sabretmem gerek çok zor beklemek

hayırlı olsun canım seninde şu mübarek günlerin hatrına Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah endişelenmemek elde değil ama sabretmem gerek çok zor beklemek
Evet bekleme kismi gerçekten cok zor :KK43: calisiyorsan vakit bir sekilde geciyor ama evdeysen hele oturup bütün gün düşünüyorsun. Taze transfer mi dondurulmus muydu?

Canim belirti arama insallah bebegin tutunmustur sana moralini bozma herkez de belirti olacak diye birşey yok bak bende okadar belirti vardı ne oldu negatif ona takılma yani

Gunaydin kizlar uzun zamandir bakmadim buraya hic bildirimde gelmemis nasilsiniz iyisiniz insallah sonbaharss sonbaharss cift çizgiyi görmüşsün tebrik ederim Hayırlı olsun canim ♡ hepiniz için dua ediyorum hep kizlar rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın diye.. bizimde geçen cumaydi kontrolumuz kalp atislarini duyduk buyumuste minnoş yavas yavas sekillenmeye baslamis basi omuzlari bu guzel duygulari Rabbim isteyen herkese tattirsin inşallah ve bizimde saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin :dua:

Bu arada beyaz-melek6826 beyaz-melek6826 girememis buraya sanirim ama ben onun güzel haberini aldim kizlar oda cift cizgiyi gördü insallah saglikla devam eder :KK200::anneadayı::nazar:

Gunaydin kizlar uzun zamandir bakmadim buraya hic bildirimde gelmemis nasilsiniz iyisiniz insallah sonbaharss sonbaharss cift çizgiyi görmüşsün tebrik ederim Hayırlı olsun canim ♡ hepiniz için dua ediyorum hep kizlar rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın diye.. bizimde geçen cumaydi kontrolumuz kalp atislarini duyduk buyumuste minnoş yavas yavas sekillenmeye baslamis basi omuzlari bu guzel duygulari Rabbim isteyen herkese tattirsin inşallah ve bizimde saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin :dua:

Bu arada beyaz-melek6826 beyaz-melek6826 girememis buraya sanirim ama ben onun güzel haberini aldim kizlar oda cift cizgiyi gördü insallah saglikla devam eder :KK200::anneadayı::nazar:
Ayy canim benim gozunaydin insallah saglikli bir sekilde doğar yavrun allah nazarlardan saklasin canim

Kızlar bugün kesemizi gördük 1taneydi hamd olsun Rabbime 2hafta sonra gel dedi kalp atışı için inşaallah goruruz hayirlisiyla hepiniz duamdasiniz Rabbim isteyen dileyen herkese gönlünün muradını versin:dua:
Ayy canim benim cok sevindim insallah kalp atışıni da duyarsınız bu heyecanlar devam eder canim

merhabalar kızlar hayırlı cumalar olsun 2 aylık bir aradan sonra benda tedaviye başladım ilk önce doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. sonra neden olmadığını araştırdık inşallah bu sefer Rabbimin izni ile olur diye dua ediyorum. bana uzun protokol uygulanacak bu sefer

Merhabalar ben de 20 mayista basladim tedaviye ilk denemem.. 1haziranda yumoslar toplandi, 23taneden 18i döllenmis:) Yarin tekrar bilgi verecekler, benimkiler dondurulacak reglden sonra transfer olacak.. insallah herkesinki hayirli sonuclanir, bekleyisimiz pozitif olur:halay::KK15:

Back
X