- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
Amin cnm inss allah senden razı olsun sağolHayırlı cumalar canım inşallah açıktır hiç bi sorun yoktur inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inss allah senden razı olsun sağolHayırlı cumalar canım inşallah açıktır hiç bi sorun yoktur inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle
Allah yardımcin olduğuna iyi haberin gelir hemen yaz bize merak ederizHayırlı cumalar arkadaşlar bugün rahim filmi cektirecegim tüpüme bakılacak acikmi diye benim için dua ederseniz çok sevinirim
Benim amh 1.1 imiş doktor sınırda dedi bu kötü bir değer mi başka bişeye demedi 3.80 bana göre çok yüksek maaşallahTabiiki yazarım gelişmeleri. AMH testim 3.80 civarı çıktı aslında oldukça yüksek bu sebepten yumurta sayım daha çok çıkar diye tahmin ediyordum ama dur bakalım dediğin gibi toplama günü daha net öğrenicez.
Amin cnm sagol yazarım cnmAllah yardımcin olduğuna iyi haberin gelir hemen yaz bize merak ederiz
Allah yardım etsin canım:) ama korkma hemen olup bitiyor..Hayırlı cumalar arkadaşlar bugün rahim filmi cektirecegim tüpüme bakılacak acikmi diye benim için dua ederseniz çok sevinirim
Canim evet sinirda ama uzulup dert etme, bak yakin arkadasiminda 1 lerdeydi 5 yumurta toplandi hepsi dollenmedi ama ilk tup denemesinde ikizlere hamile masallah dogurcak az kaldi, benimde amh 3,62 cikti ama asilamada verim alabilecek 2 yumurta oldu sonuncuda, oda tutmadi, yani degerlere takil ama takilma, tek yumurta ile hamisler var, yumuyttanin kalitesi onemliBenim amh 1.1 imiş doktor sınırda dedi bu kötü bir değer mi başka bişeye demedi 3.80 bana göre çok yüksek maaşallah
Yok yok 1.1 ile rahatça hamile kalırsın tüp bebekle. 0,2 lerle hamile kalanlar var için rahat olsun.Benim amh 1.1 imiş doktor sınırda dedi bu kötü bir değer mi başka bişeye demedi 3.80 bana göre çok yüksek maaşallah
Canim evet sinirda ama uzulup dert etme, bak yakin arkadasiminda 1 lerdeydi 5 yumurta toplandi hepsi dollenmedi ama ilk tup denemesinde ikizlere hamile masallah dogurcak az kaldi, benimde amh 3,62 cikti ama asilamada verim alabilecek 2 yumurta oldu sonuncuda, oda tutmadi, yani degerlere takil ama takilma, tek yumurta ile hamisler var, yumuyttanin kalitesi onemli
canım ben 6 kere aşılama oldum, 5 i ilaçlı oldu ve başka şehirde, şimdi başka şehirde oturuyorum ve burda tüp bebek başlamak istedim artık ama bir kere iğneli aşılama yaptılar ve tutmadı malesef, şu an dinlenmedeyim doktorum istedi, mart adetiyle başlayacağız, oda martın sonuna denk gelecek ve ilk tüp bebek denemem olacak bakalım hayırlısı, ben çok inanıyorum tüp bebek tutacak, her tahlil iyi temiz güzel süper ve adetim hiç sekmedi şu yaşıma kadar veeeeeee benim iş tüp bebekle olacak çok inancım var, İNŞALLAAAAHHHHArtniyetizm sen hangi aşamadaydın? Benim transfer martın ilk haftası gibi görünüyor.
Ben düne kadar vurunuyordum canım bugün çatlatma iğnesi olacağımArkadaşlar geliştirici iğne vurunan var mı şu an?
Ay hadi inşallah :) Ayrıca maaşallah.canım ben 6 kere aşılama oldum, 5 i ilaçlı oldu ve başka şehirde, şimdi başka şehirde oturuyorum ve burda tüp bebek başlamak istedim artık ama bir kere iğneli aşılama yaptılar ve tutmadı malesef, şu an dinlenmedeyim doktorum istedi, mart adetiyle başlayacağız, oda martın sonuna denk gelecek ve ilk tüp bebek denemem olacak bakalım hayırlısı, ben çok inanıyorum tüp bebek tutacak, her tahlil iyi temiz güzel süper ve adetim hiç sekmedi şu yaşıma kadar veeeeeee benim tüp bebekle olacak çok inancım var, İNŞALLAAAAHHHH
Ben düne kadar vurunuyordum canım bugün çatlatma iğnesi olacağım
Allahım amiiiin inşallah Can'ım ama öncesinde pazar günü eşimden sperm bulunması gerekiyor dua edin banaAaa bişey kalmamış o zaman martın ilk hamiş haberi senden gelecek inşallah topikte:)
Cnm inss allah işinizi rast getirsinAllahım amiiiin inşallah Can'ım ama öncesinde pazar günü eşimden sperm bulunması gerekiyor dua edin bana
Allahım amiiiin inşallah Can'ım ama öncesinde pazar günü eşimden sperm bulunması gerekiyor dua edin bana
Slm arkadaşlar rahim filminde tüpüm temiz çıktı çok şükür pazartesi hitereskopi olacağım benim için dua eden arkadaşlardan allah razı olsun
Sağol canımCanım inşallah pazar günü eşinden bol bol spermler çıkar..dualarim sizinle ..