2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

cnm uzun protokol uygulauyr dr un sanırımi ondan doğum kontrol hapı vermş

Nasi
Tecrübe diyelim iki tedavidede aynı ilaçları verdiler ondan canım ama inşallah bu tedavide değiştirelim demez zaten çoğu arkadaşa gonal f 450 veriliyor diğeride ya orgalutron yada cetrodite oluyor başka ilaç dersede diğer tedavimden bu ilaçlar kaldı dicem çünkü gerçekten elimde kaldı bir kutu gonal f

Bisey sorucam Gonal-f bende kullandim da her seferinde nekadar miktarda uyguladiniz?

Bide insan düşünmeden edemiyor aklıma ilk gelen kendi kendine hamile kalır bize gerek kalmaz diye mi düşündü diye sormadan edemedim,çünkü benim doktorun verdiği folidoce hapının bile açıklamasını yaptı..ben mi fesatım yoksa bu bebiş olayı muhasebe yeteneğimizi mi güçlendirdi anlayamadım.ama telefonla asistanını falan ara derim sor bence aklında kalmasın.

ben bursa da jinemed de tedavi görüyorum. ilk sefer merkeze ödediğim ücret 5500 ikinci de 4500 ödedik. ebriyoları domdurmak için 1000 lira ödenecek daha. bursa da fiyat olarak merkezlet birbirine yakın sayılır
bende istanbul Beşiktaş Jinemede gidiyorum hemen hemen aynı fiyatlar...İnşallah hayırlısı olur cnm...

Iyi geceler arkadaşlar takip ediyorum .Sizi iyi haberler bekliyorum .Bugün doktorum bana desolett Die bi ilaç yazdı doğum kontrol hapı imiş bir dahaki Ay gel dedi.Bu ilaç ne şimdi niye böyle bişey yaptı anlamadım yatın ulaşabilirsin sorcam ama bilgisi olan var miDie merak ettim
Canım konuya direk dahil olucam ama doğum kontrol hapı illaki doğum kontrolü için kullanılacak diye birşey yok. Ben iki ay kullandım. Doktoruna sor tabiki ne amaçla vermiş ama benim kist vardı onu baskılamak için verdi. Doğum kontrol hapları kist oluşmasını önlemek için de kullanılıyor. Ya da fsh hormonunu baskılamak için kullanılıyor. Bir çok amacı olabilir. Benim şu an kistim geriledi. İşe yarıyor yani. Merak etme. Bi doktor bana şöyle açıklamıştı. Biz hamile kalmaya çalışıyoruz şimdi doğum kontrol hapı nerden çıktı diyebilirsin dedi. Bu tedaviye başlamadan önce hormonları baskılayıp bir anda hormon geliştirici iğnelerle daha iyi sonuç elde edebiliyoruz dedi. Biraz amiyane bi tabir olcak ama doktor aynen şöyle dedi. Bir köpeği daha saldırgan yapmak istersen onu önce kapatırsın. Daha sonra bıraktığında çok daha saldırgan olur. Bence doktoruna sor mutlaka bir amacı vardır. İnşallah tedavin güzel sonuçlanır :)

Şimdi hastaneden geldim. Minik bir çikolata kistim varmış, banada yasmin verdi bu ay onu kullanıp bir sonraki adetle başlıycaz inşallah.

Kızlar heyecandan dr sormayı unuttum. Bu d.k hapı kisti baskılayacak mı acaba yoksa tedavi mi edecek.

cnm herşey dahilde olsa çok pahalı.. hiç başka yerlerede sordun mu?
Valla araştırmadım bu KK konu da açtım cvp alamadım hsg filmini bile çekmdiler illa çekecek olan doktorun hastası olmam gerekiyomuş onu da dün anestezisiz 700 TL ye çektirdim.doktorum israel aruh.

Şimdi hastaneden geldim. Minik bir çikolata kistim varmış, banada yasmin verdi bu ay onu kullanıp bir sonraki adetle başlıycaz inşallah.

Kızlar heyecandan dr sormayı unuttum. Bu d.k hapı kisti baskılayacak mı acaba yoksa tedavi mi edecek.
tedavi ediyor..ama benim bilgim kadarıyla d.k hapı kullanımı bebek olumunu bir süre engelleyebiliyorda..

cnm herşey dahilde olsa çok pahalı.. hiç başka yerlerede sordun mu?
İlk olunca yaş da 36 olunca bacım iyi bi doktor olsun istedik 9 sene boyunca eşimin spermleri 1 milyonda sabit kaldı ne ilaç verdiler ne çare aradılar kız ben bişiy anlamadım tıpta böyle bişiy olmaz deyip testleri atanımı istersin de get araştırma hastanesine ben böyle bişiy görmedim diyeni mi istersin.anlayacağınız bacım azıcık talihsizlik tokatladı bizi bizde israel beyi bulduk.

Valla araştırmadım bu KK konu da açtım cvp alamadım hsg filmini bile çekmdiler illa çekecek olan doktorun hastası olmam gerekiyomuş onu da dün anestezisiz 700 TL ye çektirdim.doktorum israel aruh.
cnm şimdi başlamışsın oraya, seni üzmek istemem ama inan çok pahalı geldi fiyatları bana..

cnm şimdi başlamışsın oraya, seni üzmek istemem ama inan çok pahalı geldi fiyatları bana..
Evet her konuda acemiyim ben.ama inşallah emeklerimiz boşa gitmez de yüzümüz güler ne diyim senelerce bu KK hamile konularını okudum ağladım,eşimede bişiy diyemedim.hayırlısı demekten başka çarem kalmadı.

banada aşağı yukarı aynısı oldu ben gittim havalar binbeşyüz 3. tüp bebek denememde tuttu doktor bey falan dedim başka bi hastanedeydim doktor dediki size biraz vitamin yazalım soluk görünüyosunuz ense kalınlığınada bakalım dedi ben crinone kullanıyorum şuan bide folbiol var dedim normal sohbet ettik...
bebeği bi göriyim ben dedi bende neşeli neşeli tekrar kalp sesi dinliycekmişiz gibi yattım aynı dediğin gibi baktı baktı uzun uzun bişey söylemedi kanamalı bölgeler var dedi bebek yaşıyomu düşmüşmü dedim sakin ol dedi düşük olmamış henüz dedi bide alttan bakalım kesin bişey söylemek için erken dedi hepsi alıştırmaymış meğersem ölen dirilirmi ben ultrasondan hiç anlamam öyle ekrana boş boş baktım. eşime döndü kalp atışı alamıyorum beyfendi dedi. eşim zavallım sordu tekrar bakın belki görürsünüz falan dedi imkanı yokmu bunun başka hastaneye gidelim falan dedi ama ... bebeği almamız lazım kürtajla dedi ben çığlıklar ağlamalar arabayı tekmelemeler..
eve gittim anneme kalbi durmuş dedim bayıldım ayıldım annem tokatlar attı ayılayım diye falan komşular koştu geldi sonra kürtaja girdim.

Back
X