- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
Canım benim iki tedavidede aynı ilaçlar verildiği için bende aynı ilaçları aylar öncesinden burdaki arkadaşlardan topladım ilaç raporun yoksa ilaçlar 1500 2000 arası tutuyor ben burdan 600 e bütün ilaçlarımı aldım canım ama doktor başka ilaç verirse eczaneden alırım bunlarıda satarım diye düşündüm çünkü zaten çok masraflı tedavi süreci bu sefer ben böyle yaptım zaten dozlarını doktor belirliyor sen ona göre vuruyorsun mesela gonal f 450 den 600 ünite ilaç çıkıyor doktor ne kadar derse o kadar vuruyorsun kendine..doktor sana hangi ilacı verirse en azından bir kutusunu alırsın eczaneden sonrakileri burdan tamamlarsın elindeki ilaç bitene kadar diğeri gelmiş olur eline biliyorsun bizde tese olduğu için daha masraflı tedavimiz.. Hayırlısı olsun tedavin canım bu aradaArkadaşlar cahilliğimi bağışlayın. Bişey sormak istiyorum. Burada bir topikte tüp bebek tedavisi için iğne satıyor elinde olanlar ancak zaten tedavi başlar başlamaz iğneler kullanılmıyor mu? Adetin ikinci günü muayene sonra başlıyor diye biliyorum. Eğer öyleyse satan kişi Nasıl ulaştırıyor kısa sürede. Eğer önceden alınıyorsa dozlar ve hangi ilaç olduğu bilinmeden Nasıl alınıyor. Bir de bu ilaçları açıkcası eczaneden almak istiyorum uygun fiyata almam için bir öneriniz var mı? Şimdiden çok sağolun. Yarın adet günüm acil yardım gerekli....