- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki erbil yağmur canım arka arkaya olcak tedaviler inşallah bebişlerimizde arka arkaya doğar :)))8-9 mart benimkide bi değişiklik olmazsa ven Güvenç beye gidiyorum senin dr un hangisi
Merhaba hanımlar benimde ilk tüp bebek denemem olacak bugün iğnelerime başlıyorum 5 gün kullanıp kontrole gideceğim inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız
Merhabalar , bende 2 yıldır bebek istiyordum sebepsiz bir şekilde hiç hamile kalmadım sebepsiz infertilite olduğunu söyledi drlar. 26şubatta adet oldum 27şubatta tüp bebek tedavisine başladık. 30yaşındayım. İlk deneme ve konya medicana hastanesinde başladık. Hepimiz için hayırlı olsun. Kucaklarımız en kısa zamanda bebişle dolsun.
Canım birşey söylenmedi ama adetle bir başladığım içşn kısa protokol galibaJusticelight seni de ekliyorum. Topikte takipte kal hiç bir yere kaybolma bak senin de az kalmış:) Uzun/kısa protokol belli mi?
Tamam kısa protokol evet :)İnşallah bu tedavi sonucunda bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Seninle yumurta toplama ve transfer zamanlarımız hemen hemen aynı olacak kısmetse.Canım birşey söylenmedi ama adetle bir başladığım içşn kısa protokol galiba
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ben gonal f 300lük ilaçtan 225 lik hergün vuruluyrum çok gibi geldi daha önce bu ipneşerden kullanmıştım 100lük 8 gün kullanıyrdum ilacı 10gün mü 8 gün mü kullancam henüz bişey demedi doktrum canım şuan vitamin falan alıyrmusun ben folik asit ve b12 alıyorum sen?Tamam kısa protokol evet :)İnşallah bu tedavi sonucunda bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Seninle yumurta toplama ve transfer zamanlarımız hemen hemen aynı olacak kısmetse.
İnşallah canım canı gönülden istiyorum tüm isteyen arkadaşların olsun..çok Sabir isteyen surecBenimki erbil yağmur canım arka arkaya olcak tedaviler inşallah bebişlerimizde arka arkaya doğar :)))
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ben gonal f 300lük ilaçtan 225 lik hergün vuruluyrum çok gibi geldi daha önce bu ipneşerden kullanmıştım 100lük 8 gün kullanıyrdum ilacı 10gün mü 8 gün mü kullancam henüz bişey demedi doktrum canım şuan vitamin falan alıyrmusun ben folik asit ve b12 alıyorum sen?
Çiğ badem çiğ fındık ceviz ve çiğ fıstık bunlardan bende tüketiyorum umarım faydasını görürüz canım ama keçi boynuzu pekmezi iyi gelir mi ki ben eşime içirmeye başlayım diye düşünyodumBen de gonalf benzeri olan puregon300 den her gün 200 vurunuyorum. Bugün 6. günüm bitiyor. Yarın kontrol var. Muhtemelen 4 gün daha iğne kullandırırlar. Bununla beraber baskılayıcı iğne de kullanıyorum 0,05 lik gonapeptyl. Benimki uzun protokol adetin 21. günü başlandı. Folik asit alıyorum. Bir de karışım yaptım çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, kestane balı, keçiboynuzu pekmezi, zerdeçal, tarçın ve çörekotu var içinde. Hemen hemen her gün 1 kaşık yiyorum. Yarından itibaren karışımımın içine küçük küçük kuru incir de doğrucam :)
Sizin transfer yapıldı mı?ben adetten önce 2 gune bir climara forte bant lara ve 3 tane setrotide iğneye başladım bakalım...
Canım sen maşallah yolu yarılamısın darısı başıma inşallah, inşallah kaliteli bir çok yumoşta toplanırBen de gonalf benzeri olan puregon300 den her gün 200 vurunuyorum. Bugün 6. günüm bitiyor. Yarın kontrol var. Muhtemelen 4 gün daha iğne kullandırırlar. Bununla beraber baskılayıcı iğne de kullanıyorum 0,05 lik gonapeptyl. Benimki uzun protokol adetin 21. günü başlandı. Folik asit alıyorum. Bir de karışım yaptım çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, kestane balı, keçiboynuzu pekmezi, zerdeçal, tarçın ve çörekotu var içinde. Hemen hemen her gün 1 kaşık yiyorum. Yarından itibaren karışımımın içine küçük küçük kuru incir de doğrucam :)