- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
- #8.521
Cnsrhn1907 canım doğum yapmışşsın güzunaydın hayırlı uğurlu olsun..allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın yaaa
sana demistim olcak demustimKizlarrr benim de güzel haberlerim var size.tekrar denedik biz ve bugün çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk hamdolsun.Rabbim isteyen herkese S s_akaydin76 ve @aminebusra ya da nasip olsun
Amin insallahGozunaydin canım Allah tamamına erdirsin maşallah bir ikiz annesi daha çok bereketli bir sayfamız var Allahım diğer arkadaşlara da gebeliği ve bebisleri kucağına almayi nasip etsin en kisa zamanda
Sag salim kucagiba alirsin insallahKızlar bende çarşamba günü sezeryana girecem ikizlerimi dünyaya getirecem inşallah dualarinizi bekliyorum biraz erken geliyorlar 35 haftamizda
Eline sağlık nasallah bereketiyle devam etsin orada 52hamilemiz var yazsinarkadaşlarin durumlarını bildiğim kadarıyla düzenledim..sizin bildiğiniz varsa söyleyin
cnm inşallah yarın sağlıkla dogsunlar Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel haberlerini okuruz burdan inşallahKızlar bende çarşamba günü sezeryana girecem ikizlerimi dünyaya getirecem inşallah dualarinizi bekliyorum biraz erken geliyorlar 35 haftamizda
Ellerine sağlık çok güzel olmuş cnm inşallah negatiflerde en kısa zamanda pozitife dönsün inşallaharkadaşlarin durumlarını bildiğim kadarıyla düzenledim..sizin bildiğiniz varsa söyleyin
Ellerine sağlık çok güzel olmuş cnm inşallah negatiflerde en kısa zamanda pozitife dönsün inşallah
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar ben de cuma günü normal doğum yaptım.oğlum eymeni kucağıma aldım.rabbim bu guzel duyguyu hepimize yaşatsın.hamile olan arkadaşlara çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatli buyutmeyi nasip etsin ve Salih evlat olmasını nasip etsin.Arkadaşlar ben de cuma günü normal doğum yaptım.oğlum eymeni kucağıma aldım.rabbim bu guzel duyguyu hepimize yaşatsın.hamile olan arkadaşlara çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.
Arkadaşlar ben de cuma günü normal doğum yaptım.oğlum eymeni kucağıma aldım.rabbim bu guzel duyguyu hepimize yaşatsın.hamile olan arkadaşlara çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.
amin canim insallahEllerine sağlık inşallah 19 negatif de en kısa zamanda pozitif olur inşallah güzel haberler aldığımız bir 2017 olur