- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Merhaba bebek bekleyen hanımlar yakın zamanda doğum fotoğrafçılığı eğitimimi tamamladım. bu konuda bilgi için mail atabilirsiniz sizlere yardımcı olmak isterim. mail : seyma.karakis@hotmail.comMerhabalar benim gibi mart ayini bekleyenler varmı? umarim herşey gönlümüzce olur☺
insanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor yaKızlar benimde ikinci ayim klomen kullaniyorum bisey sormak istiyorum arada icime sıkıntılar geliyor hamile kalamamaktan korkuyorum bunu nasil ustumden atarim bilmiyorum
Ne kadar zamandir tedavi goruyorsun arkadasim hic hamile kaldinmi ben o duyguyu hic tatmadim henuzinsanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor ya.ben dua ettim Allahım sen içimi ferahlat diye.meşgul edecek şeyler bulmalı bide.spor,kurs...vs korkmayalım arkadaşım Rabbim verecek inşaallah
3 ay önce tüm tekiklerimi yaptırdım bir sorun yok şükür.bir tek hipotiroidim var,oda engel değil diyorlar ilacını içtikten sonra.bende tadamadım daha.insan hemen tutacak zannediyor.vakti zamanı var demekki beklicem artık.Ne kadar zamandir tedavi goruyorsun arkadasim hic hamile kaldinmi ben o duyguyu hic tatmadim henuz
Benim ikinci klomen kullanisim zaten uc kere oluyormus ondan sonra asilama dedi doktor3 ay önce tüm tekiklerimi yaptırdım bir sorun yok şükür.bir tek hipotiroidim var,oda engel değil diyorlar ilacını içtikten sonra.bende tadamadım daha.insan hemen tutacak zannediyor.vakti zamanı var demekki beklicem artık.
Sabirla beklicez :)hiiiç ümitsizliğe kapılmamalıyız. biraz önce bi konu okudum kendisinin yumurtlama sorunu oldugu gibi eşinin hareketli spermimi ne yokmuş(%0 mı neymiş orayı tam bilemedim) kist zannetmişler adet olmamı sağlasınlar diye gittim diyor.doktor hamilesin demesin mi ayyy
maşaallah ne güzel yaa .
yani demem o ki doktorlar ne teşhisler koyuyorlar imkansız diyorlar.umut hep var.olasılık hep var.dua edicez hep
nekadar başka uğraşlarin olsada aklin hep onda biliyorum.biraz sabir. çok sıkma canini.olur inşallahArtik psikolojik olarak sanki kasıklarim agriyormus midem bulaniyormus gibi geliyor unutmak istiyorum hamilelikle ilgili herseyi sadece Allahima dua ediyorum hayirlisiysa nasip eder off vallahi şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?