2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar benimde ikinci ayim klomen kullaniyorum bisey sormak istiyorum arada icime sıkıntılar geliyor hamile kalamamaktan korkuyorum bunu nasil ustumden atarim bilmiyorum
insanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor ya .ben dua ettim Allahım sen içimi ferahlat diye.meşgul edecek şeyler bulmalı bide.spor,kurs...vs korkmayalım arkadaşım Rabbim verecek inşaallah

E="merrr, post: 45403452, member: 304625"]insanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor ya .ben dua ettim Allahım sen içimi ferahlat diye.meşgul edecek şeyler bulmalı bide.spor,kurs...vs korkmayalım arkadaşım Rabbim verecek inşaallah[/QUOTE]
Sagol canim allah hic kimsenin kucagini bosbirakmasin

insanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor ya .ben dua ettim Allahım sen içimi ferahlat diye.meşgul edecek şeyler bulmalı bide.spor,kurs...vs korkmayalım arkadaşım Rabbim verecek inşaallah
Ne kadar zamandir tedavi goruyorsun arkadasim hic hamile kaldinmi ben o duyguyu hic tatmadim henuz

Daha var adetime ama insallah vardir bir seyler cok istiyorum hamile kalmayi rabbim nasip eder insallah her birimize benim de 3. Ayim folic asitten baska bisey kullanmiyrm ben doktorum bir tek onu verdi bu ay da olmazsa artik bir daha gidicem doktora cok skiliyorm ya uf

Ne kadar zamandir tedavi goruyorsun arkadasim hic hamile kaldinmi ben o duyguyu hic tatmadim henuz
3 ay önce tüm tekiklerimi yaptırdım bir sorun yok şükür.bir tek hipotiroidim var,oda engel değil diyorlar ilacını içtikten sonra.bende tadamadım daha.insan hemen tutacak zannediyor.vakti zamanı var demekki beklicem artık.

Benim ikinci klomen kullanisim zaten uc kere oluyormus ondan sonra asilama dedi doktor

hiiiç ümitsizliğe kapılmamalıyız. biraz önce bi konu okudum kendisinin yumurtlama sorunu oldugu gibi eşinin hareketli spermimi ne yokmuş(%0 mı neymiş orayı tam bilemedim) kist zannetmişler adet olmamı sağlasınlar diye gittim diyor.doktor hamilesin demesin mi ayyy
maşaallah ne güzel yaa .
yani demem o ki doktorlar ne teşhisler koyuyorlar imkansız diyorlar.umut hep var.olasılık hep var.dua edicez hep

Sabirla beklicez :)

kesinlikle çok dogru.fazla takintili olmak hem anneye hem bebege psikolojik zarar veriyor.hayirlisiyla isteyen herkes bebisini alir inşallah kucagina,bugun 1mart baharla birlikte iyi haberler bekliyoruz.

Artik psikolojik olarak sanki kasıklarim agriyormus midem bulaniyormus gibi geliyor unutmak istiyorum hamilelikle ilgili herseyi sadece Allahima dua ediyorum hayirlisiysa nasip eder off vallahi şiştim

Artik psikolojik olarak sanki kasıklarim agriyormus midem bulaniyormus gibi geliyor unutmak istiyorum hamilelikle ilgili herseyi sadece Allahima dua ediyorum hayirlisiysa nasip eder off vallahi şiştim
nekadar başka uğraşlarin olsada aklin hep onda biliyorum.biraz sabir. çok sıkma canini.olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…