2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Dualarımız seninle canım benim haberlerini bekliyoruz inşallah.

Kizlar ben bu ay ovulasyon takibi yapmiyorum.fiziksel belirtileri takip edeyim diyorum.siz neler yapıyorsunuz.bu arada benim bat 16 mart.

Kizlar ben bu ay ovulasyon takibi yapmiyorum.fiziksel belirtileri takip edeyim diyorum.siz neler yapıyorsunuz.bu arada benim bat 16 mart.
Benim genelde vücut ısım yükseliyor kasıklarda arada batmalar oluyor bi de akıntı onun dışında var mı bilmiyorum canım bugün de doktor kontrolü var inşallah güzel sonuçlar alirim

Son düzenleme:
Benim genelde vücut ısım yükseliyor kasıklarda arada batmalar oluyor bi de akıntı onun dışında var mı bilmiyorum canım bugün de doktor kontrolü var inşallah güzel sonuçlar alirim
İnşaallah canim.bende ayni şeylere dikkat ediyorum.takvime falan takilmiyorum artik.bakalim hayirlisi...
Bi de basim agriyor benim.ilaç da içmek istemiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum.icmezsem artiyir agri.bunun yumurtlama olayi ile alakasi var mi bilmiyorum tabi.

Dün bütün gün bende baş ağrısı çektim olabiliyor o yumurtlama döneminde baş ağrısı bi de ben ilk gebelik olacak olursa çikolata kisti belası ile uğraşıyordum 3cm olduğu için hemen gebelik tedavisine başladık klomen kullandım 2 gün önce gittim 3 tane yumurta vardı 2 gün sonra yine gel dedi bakalım bugün neler diyecek daha öncesinde de bu kistin ameliyatını oldum bir daha ameliyata girmek istemiyorum çünkü yumurtalık rezervi dusuyor .. Ameliyat edilen yumurtalık da malesef rahime yapışık ama orda da 2 tane yumurta oluşmuş .. Dr. Olumsuz bisey söylemedi hayırlısı artık

Baş ağrısı için de tavsiyem ense kaslarına masaj yaptır birine inan insan çok rahatliyor ben eşime dün masaj yaptırdım yarım saat kadar kendime geldim :)

Lady Strawberry hayirlisi olsun,hep iyi olsun inşaallah.
Boynuma Viks sürüp sariyorum tülbentle başimi diliyorum falan . hamilelikte ve menopoz da agri bitiyor diyorlar.1. Te talibim

Lady Strawberry hayirlisi olsun,hep iyi olsun inşaallah.
Boynuma Viks sürüp sariyorum tülbentle başimi diliyorum falan . hamilelikte ve menopoz da agri bitiyor diyorlar.1. Te talibim
Evet canım bunun kurtuluş yolu ya menapoza ya da hamilelik ... Viks surup Sarman ne kdr fayda verir bilmiyorum fakat masaj öneriyorum ayak altlarına da masaj yapabilirsin geçmiş olsun canım

Kızlar ben geldim 5 tane yumurtam gelişmiş gün aşırı iliski önerdi cuma günü tekrardan gidicem bakicakmis catlatma iğnesi yapmadı çoğul gebelikten dolayı cuma günü duruma gore artık ne yapacak bilmiyorum ben Yoruldum göstermekten adam bakmaktan yorulmadı

İnsallahhhhhh :))

Canım sen asılama ıcın mı tedavı goruyrsun kac gun klomen ıctın gunde kac tane bende klomn ıctım bes gun gunde bır tane dktra gtıım bişi demedı hapı bıraktrdı yaron bıdaha gtcem

Canım sen asılama ıcın mı tedavı goruyrsun kac gun klomen ıctın gunde kac tane bende klomn ıctım bes gun gunde bır tane dktra gtıım bişi demedı hapı bıraktrdı yaron bıdaha gtcem
Canım benim bu ay ilk denemem adetimin 5. Gunu başlattı günde 1tane saati saatine icmemi söyledi bittikten 2 gün sonra gittim yanı pazartesi günü 17mm olmuştu 3 tane vardı şimdi gittim işte 4 tane olmuş catlatma iğnesi yapmadı çoğul gebelik olur diye cuma gününe kdr iliski önerdi cuma günü tekrardan çağırdı .. Ha bu arada bende hem çikolata kisti var hem de sol yumurtalık rahime yapışık. Yapışık olanda 3 tane yumurta gelişmiş hayırlısı artık .. Senin tedavinin aşamaları nedir sorunun nedir ?

Bız bı bucuk yıldır ıstyruz olmadı hsg ve tahlıllerde bı srun cıkmadı esımde de bı srun yktu bu yuzden asılamaya basladık bende bes gun kullandım ıkı gun ara verdm dun dktra gttım hıc bısı demedı sadece ılacı bırak 2 gun snra gruselım dedı bakalım uarın yıne gdıcem bu ay asılayacaz hayrlısı hakkımızda :)

Gittiğinde mutlaka kaç mm yumurtan olmuş sorun var mi yok mu bunları iyice sor sormadan cevap almak Zor oluyor malesef .. Hakkında hayırlısı olsun canım kendini strese sokma yeter .. Bende 7 aylık evliyim daha Yeniym ve bebek isteğim de 3 aydır var 2 ay zaten ilaç kullandım bakalım bu ay hayırlısı olsun

Amin canım evet bu ılk muayenemdı acemılıgıme geldı yarın srcam hepsını ınsallah :)

Amin canım inşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz bende 2 saat önce ilk asilamami oldum dua edin bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…