2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmuyor yumurtaliklarimda tembellik varmış. Eşimde hiç bi sorun yok ve şubat ayının sonundan beridir tedavi görüyorum yarın ilk defa aşılama olacağım inşallah. Bana ayetel kürsi okurmusunuz rica etsem . Şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Dogru olan reglinin gecmesini beklemek ama okadar sabredemezsen adetine yakin kan testi yaptirabilirsin.

İnşallah olumlu sonuc alirsin tatlim ne kadara mal oldu sizin asilama benimde klomenle olmazsa asilama olucakta merak ettimTE="ayseldgny, post: 45412636, member: 621445"]Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmuyor yumurtaliklarimda tembellik varmış. Eşimde hiç bi sorun yok ve şubat ayının sonundan beridir tedavi görüyorum yarın ilk defa aşılama olacağım inşallah. Bana ayetel kürsi okurmusunuz rica etsem . Şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.[/QUOTE]
Insa

Kızlar ben adet oldum.ama bende bel ağrısı mide bulantısı göğüste ağrı var sizce hamile olabilir miyim

Insa[/QUOTE]
Canım ilaçlar 300 den fazla tutmuştur belki doktor muayenesi 259 lira ama ilk gittiğimde verdim o parayı yumurtlama kontrolü için kontrole gittiğimde hiç para almadı yani 4 5 kez gitmisimdir. Yarın da aşılama olacak inş. 1000 lira vereceğiz asilamaya

Merhabalar benim gibi mart ayini bekleyenler varmı? umarim herşey gönlümüzce olur☺
Günaydın :) bende varım mart ayında inşallah :) biraz problemlerim olmasına rağmen doktor kontrolü ile ilk bu ay deneme olacak yumurtlama gunumdeyim bugün doktora gidip yumurta oluşumu ve çatlamasına bakılacak .. İnşallah bebek isteyen herkes hamile kalır bu ay :)

İnşallah canım.hayirli haberlerini bekliyoruz.

Dualarimiz seninle canin.inşallah kavuşursun bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…