- 27 Ağustos 2014
- 96
- 76
- 18
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Güzel haberlerini bekliyoruz canimarkadaşlar ben de 16 aylık evliyim. aralıkta düşük yaptım. yeniden denedik bu ay tedavi olmadan umarım hamileyimdir. anne olmayı çok istiyorum herkes gibi
İnşallah canim ama ne zaman test yaptirsam bilemiyorumGüzel haberlerini bekliyoruz canim
Insa[/QUOTE]İnşallah olumlu sonuc alirsin tatlim ne kadara mal oldu sizin asilama benimde klomenle olmazsa asilama olucakta merak ettimTE="ayseldgny, post: 45412636, member: 621445"]Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmuyor yumurtaliklarimda tembellik varmış. Eşimde hiç bi sorun yok ve şubat ayının sonundan beridir tedavi görüyorum yarın ilk defa aşılama olacağım inşallah. Bana ayetel kürsi okurmusunuz rica etsem . Şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Günaydın :) bende varım mart ayında inşallah :) biraz problemlerim olmasına rağmen doktor kontrolü ile ilk bu ay deneme olacak yumurtlama gunumdeyim bugün doktora gidip yumurta oluşumu ve çatlamasına bakılacak .. İnşallah bebek isteyen herkes hamile kalır bu ay :)Merhabalar benim gibi mart ayini bekleyenler varmı? umarim herşey gönlümüzce olur☺
İnşallah canım.hayirli haberlerini bekliyoruz.Günaydın :) bende varım mart ayında inşallah :) biraz problemlerim olmasına rağmen doktor kontrolü ile ilk bu ay deneme olacak yumurtlama gunumdeyim bugün doktora gidip yumurta oluşumu ve çatlamasına bakılacak .. İnşallah bebek isteyen herkes hamile kalır bu ay :)
Dualarimiz seninle canin.inşallah kavuşursun bebegineMerhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmuyor yumurtaliklarimda tembellik varmış. Eşimde hiç bi sorun yok ve şubat ayının sonundan beridir tedavi görüyorum yarın ilk defa aşılama olacağım inşallah. Bana ayetel kürsi okurmusunuz rica etsem . Şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah canım hayırlısı olsun dua edin bende burda kim varsa herkese dua ediyorumİnşallah canım.hayirli haberlerini bekliyoruz.
Haber ver ama bizide unutma:)İnşallah canım hayırlısı olsun dua edin bende burda kim varsa herkese dua ediyorum
Saat 1de randevum var çıkar çıkmaz yazacağım :)Haber ver ama bizide unutma:)
Hayirlisi olsun canim.senin sat geçmişmiydi peki.ben hamile değilmişim kızlar kısmet değilmiş bu ay da
GünaydıııınnnnKizlarr gunaydin.mutlu umutlu güzel günler olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?