2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Sağol canım. Amin. Hiç beklemiyordum hazır değildim şimdi bana hamilelik ve doğum süreci çok uzun ve zorlu geliyor. Hayırlısı artık geçecek zaman bi şekilde sağlıkla gelsinde.
Gelicek allahinda izniyle sen icini ferah tut bak bana bende nelr diyodum ama cok sukur simdi sayili gunum kaldi bebek ters daha yola donmedi ama napalim masio kismet bekliyorux simdilik

Gelicek allahinda izniyle sen icini ferah tut bak bana bende nelr diyodum ama cok sukur simdi sayili gunum kaldi bebek ters daha yola donmedi ama napalim masio kismet bekliyorux simdilik
Canım çok sağol. İnşallah sende alırsın bebeğini kucağına sağlıkla

Kızlar Merhaba Ankata etlik te oturuyorum. Dolaba atmis olduğum sutler var. Buzlukta suresi 3 aymis.2 ayi gitti 1 ayi kaldı. Ihtiyaci olan varsa anne sutu verebilirim. Mamadan iyidir anne sutu ziyan olmasin yazık. Kizim biberon almiyo alsa ona verecem memeyi tercih ediyor hanimefendi :)

Hala gidemedim sabit bir doktora. Vakif gureba gidiyorum. Ama her gidisimizd de Dr değişiyor.
Merhaba cok eski bir yoruma cevap yazıyorim ama umarım okursunuz. Bezmialeme tup bebek ünitesi açıldı. Müşerref banu yılmaz doktoru ve anlatamayacagim kadar sahane bi insan. Ben ilk asilamamda hamile kaldim. Şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…