- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #5.081
Cani tatli yee hissedersin buyuk ihtimal. Baktin hissetmiyorsun bi gorun dr akızlar...21+2haftalık..hamileyim..eskiden..bebegim..tekme..atar..gibi..bişey..hissediyodum..2..gundur..hiç..bişey..yok..gibi..sizce..normalmii..randevum..ayın5.ınde..lutfen..yardım
Cani tatli yee hissedersin buyuk ihtimal. Baktin hissetmiyorsun bi gorun dr a[/QUgittim..canım..dr..tansiyonum..cok..duşukk..kan..vereceklerdi
Canım nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti belli oldumu konu hortlamış buldum seni :))Darisi benim basima insaAllah kuzumm daha var 10 hafta oldu suan
Allah yardımcın olsun canım inşaAllah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaMerhaba arkadaslar ben 23+6hamileyim suyum azalmış bebeğimin gelişimi 2haftA geri yurt dışına giden tahlili yaptırdık sonucum gelmedi benim gibi olanlar varmı
Lütfen cvp yazın
Hehehehehehe daha belki degil kuzum cok zor bi surec gecirdim yeri geldi kan kustum inanilmaz zorlandim hemde 16. Ci haftada ogrenicez insaAllah 6 eyluk gibi gidicem dra bakalim hayirlisi saglikli olsunda ama cok heyecanliyim heeeCanım nasılsın bebişin nasıl cinsiyeti belli oldumu konu hortlamış buldum seni :))
Bende gebe kalmayi istiyorum. Ama endiselerim var cunku kronik hepatit b hastasiyim viread adinda bi ilac kullaniyorum doktorum sknti olmayacagini soyluyor ama gebeligi en erken tarihte ogrenip ilaca uc ay ara vermeyi on goruyor bu yuzden cok gerginim.gebe oldugumu gec ogrenirde ilac yuzunden bebis zarar gorurse die rabbim herkesin yardimcisi olsun
Merhaba bende kronik hepatit b hastayım ve doktorlar seninle aynı öneri de bulunuyor bana da. Sen gebe kaldın mı? Süreç nasıl ilerledi ben karar veremiyorum çok tedirginim bana tecrübelerin ile ilgili bilgi verir misin?Bende gebe kalmayi istiyorum. Ama endiselerim var cunku kronik hepatit b hastasiyim viread adinda bi ilac kullaniyorum doktorum sknti olmayacagini soyluyor ama gebeligi en erken tarihte ogrenip ilaca uc ay ara vermeyi on goruyor bu yuzden cok gerginim.gebe oldugumu gec ogrenirde ilac yuzunden bebis zarar gorurse die rabbim herkesin yardimcisi olsun
One ilk defa duydum ben bi bilgim yok ama merak ettim bilen birisi cikinca zaten yazar sana kuzum gecmis olsun yaKizlar 28+3 haftalik hamileyim Sol lateralventrikül 11mm cikti bunu yasayan varmi 10 gun sonra tekrar kntrole gidecem bakilacakmis lutfen yardim edin
hayırlı olsun ınsallahKızlar sancılı 3 günün ardından meleğim dun aksam 21.30da dünyaya geldi çok zordu ama oldu Allaha şükür... Rabbim doğum yapacaklara sabir güç versin <3
Maşallah canım çok sevindim hamile olmana :) sağlıkla gelsin bebişin dünyaya inşallah :) her şer'de bir hayır vardır demişler bak sürpriz yapmış annesine :)Kızlar merhabalar. Bugün aklıma geldi bir bakayım dedim eski topik arkadaşlarım neler yapıyor diye. Hatta biraz okudum neredeyse 1yıl olacak. Bebişler doğmuş. Sağlıkla büyüsünler Hatırlayan olur mu bilmiyorum ama bende hanile kalmıştım ama dış gebelikle sonuçlanmıştı. Sonra tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korktum ve ikinci çocuktan vazgeçtik. Fakat süpriz yaptı bize bebişim şuan 12haftalık hamileyim. Bi sıkıntıda yok çok şükür. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor.
Öyle oldu canım iyide oldu. Bana kalsa cesaret edemezdim çünkü. Sende durumlar nasılMaşallah canım çok sevindim hamile olmana :) sağlıkla gelsin bebişin dünyaya inşallah :) her şer'de bir hayır vardır demişler bak sürpriz yapmış annesine :)
Ben 23 kasımda doğum yaptım canım 2.5 aylık oldu yavrum büyüyor işte :)Öyle oldu canım iyide oldu. Bana kalsa cesaret edemezdim çünkü. Sende durumlar nasıl
Sag saglim dogur insaAllah kuzum benimKızlar merhabalar. Bugün aklıma geldi bir bakayım dedim eski topik arkadaşlarım neler yapıyor diye. Hatta biraz okudum neredeyse 1yıl olacak. Bebişler doğmuş. Sağlıkla büyüsünler Hatırlayan olur mu bilmiyorum ama bende hanile kalmıştım ama dış gebelikle sonuçlanmıştı. Sonra tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korktum ve ikinci çocuktan vazgeçtik. Fakat süpriz yaptı bize bebişim şuan 12haftalık hamileyim. Bi sıkıntıda yok çok şükür. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor.
Gozun aydin kuxum benimBen 23 kasımda doğum yaptım canım 2.5 aylık oldu yavrum büyüyor işte :)
Maşallah büyütmüşsün:) gözün aydın canım.Ben 23 kasımda doğum yaptım canım 2.5 aylık oldu yavrum büyüyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?