2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Duaalrim sizinle kuzum benim rabbim guzel seylerle karsilasrirsin seni sizi

dualarım seninle ve hepinizle canım korkma içini rahat tut bol bol dua et ve tevekkül et derdimizden büyük Rabbimiz var elhamdülillah

Kan testi sonucum negatif. Gebelik yok. Gerçekten çok mutluyum şu an. Tekrar dış gebelik yaşadığımı düşünmüştüm hatta bundan emindim. Şimdi bunu okuyan bilmeyen de der ki hamile olmadığına seviniyor. Ama benim durum için evet şuan seviniyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok zordu gerçekten. Sonuç olarak durum şu. Benim ilk gebeliğim ilk ay hemen olmuştu. İkincide hemen oldu ama sonu kötü bitti. Ara verdik 2ay. Bu ay eğer gebelik olmazsa önümüzde ki aya takip edecekmiş beni sık kontrolle. Çok şükür bir sıkıntımız yok hemen hamile kalabiliyorum. Sadece dış gebelik riskinden dolayı takipte olucam. Benimde kafam daha rahat olur böylece. Herkese sağlık diliyorum. Ve hepinizi öpüyorum. Bi gelişme olduğunda mutlaka yazıcam.

Senin adian suan sevindim en azindan kotu bi olasilik yok yani dis gebelikte zor bisi ben yasamaidm allah yasatmasin kimseye ama iki dusugum bi kimyasal oldu yani neden suan sevindini anliyorum hamile kalmadin icin degil zor surecleri yeniden yasamadina seviniyosun allah sana bebehini tez vakitte verisn sagsaglim kucagina al kuzum inan cok sevindim adina sen anlamissindir neden sevindimi cnku seni cok iyi anliyorum henuz keseyi horemdik hala endise var bende yok desem yalan olur ama degerdeki artislar iyiymis dr oyle dedi allah hepinize anneligi tattirisn

İnşallah en kısa zamanda keseyide görürsün. Kalp ayışlarınıda duyarsın. Kucağına da alırsın.

Kizlar slm 2 gun once hastanede yattim size sorum su olacak deneyimli olan ark. Vardir ben lavobaya girdigimde kendimi biraz zorladim peceteye kan geldi sivinsekilde inanilmaz korkup agladim dr yatis verdi ve suan progestan versi size sorum su kan makatimdan geldiyse bunilaci kullanmam bebege herhangi bi zarar verirmi cvp verirseniz sevinirim yada kullanirsam daha miniyi olur nlur nlmaz diye

Progestanin kesinlikle bebege zarari yok canim bnm bende kullaniuorum 200 ml lik ustelik her gun vajinal aliyorum ustelik. Korkma sakin sen kullanmaya devam et bebegin cikis yollarini kapatiuo rahimi besliyo bence kullanmaya drvam et

Kizlar iyi bayramlar hepinize veb 17+3 gunluk hamileyim inc3 bebek hareketlerini hissediyorsun boyle bagirsak hareketi gibibhastaneye yattiktan sonra artik hic hissetmiyom doktorada gitnek istemiyom randevum 15 inde sizce normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…