Canım ne kadar erken bırakırsan o kadar ii , vücudun hücre yenilemesi 3 ay ...Kızlar sigarayı tedaviden önce mi bıraktınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne kadar erken bırakırsan o kadar ii , vücudun hücre yenilemesi 3 ay ...Kızlar sigarayı tedaviden önce mi bıraktınız![]()
Kaç yumurtan toplandı canım? Bir de çaplarını biliyor musun? Nereye gidiyordun?
Haklısın canım ama stresten midir nedir çok canım istio benim bu adetle başlacak ya içtim bugün ama içim rahat değil ama duramadım yaaCanım ne kadar erken bırakırsan o kadar ii , vücudun hücre yenilemesi 3 ay ...
Tekrar kan ver canım kaçıncı gün embriyosu ve kaç gün oldu transferden beriSelam kizlar evde yaptigim idrar testlerinde pozitif görüp gaza geldim ve gunumden bir gün önce kan verdim ama sonuç hüsran yani negatif ne yazik ki benim için uygun zaman daha gelmemiş çok üzgünüm ama hayirlisi demekten başka birşey gelmiyor tabi
Canım benim, moralini bozma, hazır olduğun zaman zaten olucak Allahın izniyleSelam kizlar evde yaptigim idrar testlerinde pozitif görüp gaza geldim ve gunumden bir gün önce kan verdim ama sonuç hüsran yani negatif ne yazik ki benim için uygun zaman daha gelmemiş çok üzgünüm ama hayirlisi demekten başka birşey gelmiyor tabi
5.gün embriyosu bugün 9. Gunumdu Dr umla görüştük bu saatten sonra değer yükselse bile saglikli bir embriyo olmaz dediTekrar kan ver canım kaçıncı gün embriyosu ve kaç gün oldu transferden beri
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahhhhhhh ama normalde testler 1 gün arayla bile iki kez yapılıo hiç mi çıkmadı değer düşük bile olsa benim hep 0.01 çıkıo5.gün embriyosu bugün 9. Gunumdu Dr umla görüştük bu saatten sonra değer yükselse bile saglikli bir embriyo olmaz dedi
0.100 cikti Dr çarşamba yap dedi zaten ama değer 1000 de 1 ihtimal yükselse bile diş gebelik yada sagliksiz olur düşer dediAnladım canım hayırlısı olsun inşallahhhhhhh ama normalde testler 1 gün arayla bile iki kez yapılıo hiç mi çıkmadı değer düşük bile olsa benim hep 0.01 çıkıo
İnşallahCanım benim, moralini bozma, hazır olduğun zaman zaten olucak Allahın izniyle![]()
Rabbim hayırlısını versin canım. Keşke senden de pozitif duysaydık ama vaktini en iyi Rabbim bilir kaçıncı denemeydi canım0.100 cikti Dr çarşamba yap dedi zaten ama değer 1000 de 1 ihtimal yükselse bile diş gebelik yada sagliksiz olur düşer dedi
Bitanecigim, inşaallah Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı yavrular nasip etsin. Tabii çok üzücü, neler yaşadığını anlayamam ama vardır bir zamanı. İnşaallah dua vakti gelince Rabbim en güzelini nasip eder.Selam kizlar evde yaptigim idrar testlerinde pozitif görüp gaza geldim ve gunumden bir gün önce kan verdim ama sonuç hüsran yani negatif ne yazik ki benim için uygun zaman daha gelmemiş çok üzgünüm ama hayirlisi demekten başka birşey gelmiyor tabi
İnşallah 2. DenemeydiRabbim hayırlısını versin canım. Keşke senden de pozitif duysaydık ama vaktini en iyi Rabbim bilir kaçıncı denemeydi canım
Bence sonucun gayet güzel canım. Benim de bugün 3 tane solda 3 tane sağda gelişmiş yumurtam göründü. Diğerleri minikmiş. Çarşamba bir daha gideceğim. Yarın seni bilgilendirecekler mi kaç tane döllenme olduğuna dair? Almanya'da sistem nasıl ilerliyor?11 tane toplandı canım 6 tanesı gelismis. Pek güzl bi sonuc degil ama bunada hamd olsun. Ben almanyada tedavi görüorum.
Bitanecigim, inşaallah Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı yavrular nasip etsin. Tabii çok üzücü, neler yaşadığını anlayamam ama vardır bir zamanı. İnşaallah dua vakti gelince Rabbim en güzelini nasip eder.
Amin canim inşallahBitanecigim, inşaallah Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı yavrular nasip etsin. Tabii çok üzücü, neler yaşadığını anlayamam ama vardır bir zamanı. İnşaallah dua vakti gelince Rabbim en güzelini nasip eder.
Şuan yaşadıklarını en iyi anlayanlardanım canım tarifi yok biliyorum ne desek boş Rabbim yerini öyle güzel doldursun ki inşallahhhhhhh doğal yolla hamilelik nasip etsin tez zamanda bir daha bu süreçlerle uğraştırmasın seniİnşallah 2. Denemeydi
Canım ben 2-3 saatlik yola çıktım. On koltukta oturarak. Sıkıntı olmuyor. Si de o gece kalın. Sabaha dönün. Allahın izniyle problem olmazKac saatlik yola gittin cnm yani nerde yaptrdın ne kadar süruyor yol ? Ben ankarada yaptracagm izmit tarafnda oturuyorum 4 saat fln süruyor doktor bes gun gitmesen iyi olur dedi ama evimden farkli bir ortam daha stresli olur gbi geliyo insanın evi gbisi yok işten izin almak da var...arka koltukta uzansam sıkntı olmaz gbi aslnda ama bilemedim işte
Canim cok uzuldummİnşallah 2. Denemeydi
Uc dort günum var stresten gecikmezsee nar sularinı depoladım tüm hazırlıklar tamam :) yarın izin olayını konuscam...bi de cok korkuyorum olmycak diye yaaaCanim insqllahh guzrl olacakk icini ferah tutt :)) halaa adet olamadin mii senn ya ne zaman baslicam