Benim dışardan bir Dr ben hastaneye hiç bişey vermedim ilaçlar dahil Dr ra 6500 verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dışardan bir Dr ben hastaneye hiç bişey vermedim ilaçlar dahil Dr ra 6500 verdim
Nar suyu transferden sonra içilmemeli canım dikkat et onaUc dort günum var stresten gecikmezsee nar sularinı depoladım tüm hazırlıklar tamam :) yarın izin olayını konuscam...bi de cok korkuyorum olmycak diye yaaa
Birgül gürbüzDoktorun kim canım?
Aaa yakınız yamanevlerdeyim benCanım bende Ümraniyedeyim :) Atakentten...
Ayy bnce de cnm yaa ama esim tutturdu doktor ne derse o diye bakalm muayeneye gittgmde sorcam insCanım ben 2-3 saatlik yola çıktım. On koltukta oturarak. Sıkıntı olmuyor. Si de o gece kalın. Sabaha dönün. Allahın izniyle problem olmaz
Bence de bu topic yıkılıyo insallahhh hepimiz pozitifi goruruz kuzum yaaa cok stresli bi donem bura olmasa napardık :)Keşke benim dememle olsa kuzum hepinize pozitif derim valla hatta kendime de. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhhhh
valla bu topic tuttu bence herkes pozitif maşallah
ben sana dua ederim kuzum inşallah hepimiz pozitifi görürüz.
Bence sonucun gayet güzel canım. Benim de bugün 3 tane solda 3 tane sağda gelişmiş yumurtam göründü. Diğerleri minikmiş. Çarşamba bir daha gideceğim. Yarın seni bilgilendirecekler mi kaç tane döllenme olduğuna dair? Almanya'da sistem nasıl ilerliyor?
Aynen canım ama bazen çok vaktimi alıo eşya toplarken çok oyalanıomBence de bu topic yıkılıyo insallahhh hepimiz pozitifi goruruz kuzum yaaa cok stresli bi donem bura olmasa napardık :)
Aynen kızlar burası iyi vakit geciriyo hemde aklımıza takılan sorabiliyoruzBence de bu topic yıkılıyo insallahhh hepimiz pozitifi goruruz kuzum yaaa cok stresli bi donem bura olmasa napardık :)
Ne soylesek sen yine uzulceksin aglama demiyorum ama en az zararla atlat bir dahaki tedavine odaklan cnm hayirlısı buymuş demekki az biraz daha sabır Allahtan umit kesilmez insallah bir dahakine pozitifi gorursunSelam kizlar evde yaptigim idrar testlerinde pozitif görüp gaza geldim ve gunumden bir gün önce kan verdim ama sonuç hüsran yani negatif ne yazik ki benim için uygun zaman daha gelmemiş çok üzgünüm ama hayirlisi demekten başka birşey gelmiyor tabi
Tamam cnm bu bilgiyi de sizden ogrendim sagolunnnnn valla yalnız a101deki cam sisedekinin tadı pek bi garipmişNar suyu transferden sonra içilmemeli canım dikkat et ona
Evet canım kabuklarıyla zarıyla sıkılmış ondan şifadır şifaTamam cnm bu bilgiyi de sizden ogrendim sagolunnnnn valla yalnız a101deki cam sisedekinin tadı pek bi garipmiş![]()
Ne guzel bir dua canım, inşallah kabul olurTransferde olan kızlarcım meryem , Yasin ve fetih sürelerinizi okudum Rabbim inşallah kabul eder . Tedavisi başlayanlara güzel sonuçlar almayı , transferi yapılanlara bebişlerinin sımsıkı tutunmasını , pozitifi görenlere tez zamanda keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin Rabbim cümlemize de evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah ve bu tedavilerimizi hepimiz gebe olarak tamamlayalım inşallahhhhhhh çoookkk aminnnn![]()
Canım benim yapmasaydın keşke olan olmuş artık ama umudunu kaybetme bence kaçıncı gündü bugün idrara geçmemiştir daha belkiİdrarda test yaptım negatif benim olmadı sanırım kızlar...
Bugün 11. Gün test günüm yarın 9. Gün bhcg 8.5 çıkmıştı.. Oda çatlatma iğnesindedir die düşünüyorum.. Umudum kalmadı amaCanım benim yapmasaydın keşke olan olmuş artık ama umudunu kaybetme bence kaçıncı gündü bugün idrara geçmemiştir daha belki
Ben hiç idrar testi yapmadım direkt kan o yüzden çıkar mıydı çıkmaz mıydı kestiremiyorum canım ama çıkmama ihtimali daha yüksek idrarda. Canım bugünden üzülüp bırakma kendini hele bi yarın ver kan bi görBugün 11. Gün test günüm yarın 9. Gün bhcg 8.5 çıkmıştı.. Oda çatlatma iğnesindedir die düşünüyorum.. Umudum kalmadı ama
Canmm allahtan umut kesilmez bir yarin ver bakalim kani idrarda cikmayabiliyorBugün 11. Gün test günüm yarın 9. Gün bhcg 8.5 çıkmıştı.. Oda çatlatma iğnesindedir die düşünüyorum.. Umudum kalmadı ama