2016 mayıs tüp bebek

Verdi canim sabahlari persembefen beri orgalutran vuruluorum.. Insallah dedigin gibi olur. Ama insanin icine kurt düsüo..
Tamam canım ben de orgalutran kullandım koruyucu olarak ve çatlamamıştı merak etme iğne korur. İçini de ferah tut doğal olarak hormonlar da bizi ele geçiriyor bu dönemde sonuçta bir kadının bir senede vücudunda meydana çıkan hormonu biz 15 günde yükleniyoruz.

Kizlarr benii unuttumuzz kimse sormuyort ( bugun bebislerimi aldim cok sukur iki tane insallah annelerini birakmazlar hic :))

Ayy ne güzel insallaah hayirlisila kalircaklar seninle. Simdi keyifle bekleme zamani canim. Transferden sora hemen kalktinmi canim?

Ayy ne güzel insallaah hayirlisila kalircaklar seninle. Simdi keyifle bekleme zamani canim. Transferden sora hemen kalktinmi canim?
15 dk yatirdilar canm sonta kalkabilirsin dediler:) eve geldim yemek yedim uyudum biraz yatiyotum surekli ilk dort gun cok onemli hic bir is yapma zaten yatiyom kalkiyom oyle.. Cok degisik bir his ya bebislerimi gordum ne guel bir histi allahim herkese nasip etsin bizlerede devamini nasip etsin

Amin insallah canim.. Güzel haberlerini bekliyorus.

Canım benim.morelini bozma sakin ve lütfen sigarayi hiç ivme ben Severek içen bi insandmm resmen kehf alırdım ama öğrendim ki yumurtalarım cansiZmis bu yüzden yumurta büyüme evresinde mümkünse içme ama ben günde 1tane içiyordum onunda yarısını içip atıyordmm aklıma getirdim hep mutlu olamam için yapmamam lazım diye hep bunu söyledim transferden bu yana ise hiç icmedim 8 gün oldu aramıyorum da insallahta bırakırım herşey onun için beden benim ama bedenimde bir misafir tasicam onun icin ne gerekirse yaparım onun bedenine zarar asla vermem annesi olarakk'"hep bunu düşünüyorum sen de düşün tatlım bunu ınan basariyorsun dualarım seninle hep dua et elini karnına koyda emin ol enerjin iyi gelicek yumurtalarina yaz sık sık buraaya da dertleswlimm rahatla

Canimmm ne güzel yazmissin. Cook tsk ederim. Dedigin gibi gercekten. Ama herhalde sikintidan insan ne yapicani sasirio. Pek kinseylede paylasmadim bu sefer. Ilkinde büyük hüsran yasadik. Busefer kimseye sölemek gelmio icimden. Annem bugüb eyüp sultana gitti aradim ondan bol bol dua istedim. Rabbim insallah hepimozin gönlüne göre verir.

Kizlarr benii unuttumuzz kimse sormuyort ( bugun bebislerimi aldim cok sukur iki tane insallah annelerini birakmazlar hic :))
Canım ya maşallah ne güzel bir haber inşallah sımsıkı tutundular sana Allah tamamına erdirsin
Aramızda üç gün var bu arada
Sana ne Zaman test yap dediler canım?

Ah kuzum bilmez miyim zor geçiyor evde vakit ben izin almıştım yollarda geçirmiştim ankra ıstanbul arasını mekik dokundum düşün artık git gel kontrole nasıl stresli ama hiç düşünme sdusundukxe korkuların artıyor kitap al oku kafanı dağıt düşünme rutin hastaymissin iğne yapılıyormuş gibi düşün el işi falan yap ianan rahatlıyor insan

Canım ya maşallah ne güzel bir haber inşallah sımsıkı tutundular sana Allah tamamına erdirsin
Aramızda üç gün var bu arada
Sana ne Zaman test yap dediler canım?
Evet canm uc gun var aramizda 12 gun sonra dediler canm bana test icin 3. Gun embriyosuydu insallah bakalim o kadar sabredebilcem mi bende

4 gun hicbise yapma mı dediler canım ? Bi de nasil oluyo ayy cok heyecanlı transfer ederlerken ekrandan gosteriolar mı

Canım transferden sonra o gün yolculuk yaptın mi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…