2016 mayıs tüp bebek

Yapmadım canım ilk gün sadece wc ve yemek için kalktım bi de arada kalkıp yürüdüm Sisligin inmesi için.. 4. günün sabahı da yola çıktım

Cok iyi yapmissin canim. Ben deli gibi ilk transferden sora oturmadim calistim evde de ayni sekilde. Doktorum normal hayatini devam et demisti. Ki burda almanyadaki doktorlar daha rahatlar bu konuda.. Transferden sora 15 dk kal dedi ki ona bile gerek yokmus dio biyandada. Icim rahat olsun diye yatirdi..

Evet canm uc gun var aramizda 12 gun sonra dediler canm bana test icin 3. Gun embriyosuydu insallah bakalim o kadar sabredebilcem mi bende
Dinlen dediler canm ev isi fln yapma dediler oyle butun gun de yatmiyorum evin icinde yuruyorum disari cikmicam ama 5 gun fln.. Evet cgosteriyolar canim cok guzel birsey allahim nasil oldugunu anlamiyon bile gonderiyolar sonra da gosteriyolar bunlar diye o an kalbim gum gum atti.. Allahim ne guzeldi kim bilir buyuduklerinde nasil bir histir onlari gormek hissetmek. Rabbim hepimize nasip etsin insallah evlat sevgisini

Anladım Can'ım evet iğneler bAşta 1iğne sonra 2 ye çıkırıyor doktor

Mrb.Kizlar.Bende nisan sonunda tüp bebeğe başladım.bugün opu vardı.transferim ramazan sonrasına kalacak sanırım.sizlerinde tedavileri hayırlı olsun inş.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Ya şimdi heveslendirmekte istemem ama olmasa hiç çıkmaz Can'ım ya bi daha yapsaydın idrar

A evet Can'ım o ilaçtı hatırladım şimdi yani canlı olarak 4-5 tane yazıyordu kağıtlada

Insallah canım insallahh nasip olur hepimize :)

Kizlarr benii unuttumuzz kimse sormuyort ( bugun bebislerimi aldim cok sukur iki tane insallah annelerini birakmazlar hic :))
Canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhhhh bebişlerin. Haberim olsa transfer saatinde okurdum sana da canım. Ama sen bol bol duanı et. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir

6.gunum 44.12 o gun cok yordum kendimi kahverengi akintilar gelmeye basladi 7.gun merkezim gel hemen bugunde test yapalim dedi 76 kusur cikti sukur ama hala devam ediyor korkuyorum igne yaptilar yarin tekrar bir test daha yapicam.
Gözün aydın değerlerin yükseliyor ne güzel hayırlı olsun inşallah.... umarım bu şekilde devam eder sonunda sağlıkla bebisine kavuşursun....

Bende aynı senin gibi oturmadı çalıştım, bende almanyadayim aynılarını banada.ilk söylediler...

Kizlar progesteron kullananlar sizinde cok fazla akintiniz oluyor mu vajinal fitil seklinde kullaniyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…