- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
Yapmadım canım ilk gün sadece wc ve yemek için kalktım bi de arada kalkıp yürüdüm Sisligin inmesi için.. 4. günün sabahı da yola çıktımCanım transferden sonra o gün yolculuk yaptın mi sen
Yapmadım canım ilk gün sadece wc ve yemek için kalktım bi de arada kalkıp yürüdüm Sisligin inmesi için.. 4. günün sabahı da yola çıktım
Dinlen dediler canm ev isi fln yapma dediler oyle butun gun de yatmiyorum evin icinde yuruyorum disari cikmicam ama 5 gun fln.. Evet cgosteriyolar canim cok guzel birsey allahim nasil oldugunu anlamiyon bile gonderiyolar sonra da gosteriyolar bunlar diyeEvet canm uc gun var aramizda 12 gun sonra dediler canm bana test icin 3. Gun embriyosuydu insallah bakalim o kadar sabredebilcem mi bende
Anladım Can'ım evet iğneler bAşta 1iğne sonra 2 ye çıkırıyor doktorah canim ya ben kanadadayim ve keci boynuzu bulamiyorum. buldugumda 5 tanesi 5 dolar yani 10TL falan. saka gibi altin al daha ucuzah o keciboynuzu bulsam neler neler yapardim da neyse artik.
Ay ben de cumartesi ilk ignemi yapicam. 27 mayisa kadar 1 igne 27 mayistan sonra 3 igne
Ya şimdi heveslendirmekte istemem ama olmasa hiç çıkmaz Can'ım ya bi daha yapsaydın idrarValla canım ilk dakikalar yoktu ben de dedimm ammman ne bakiosamm daha erken çıkmaz tabi diye ama gece de copu toparlarken bi bakasimmm geldi bu sefer silikce bu çizgi belirmiş ..ama sonradan çıkar mi çıkmaz mi böyle şeyler bilmiom tabi ilk defa yaptım sence de olmus mudur canim
A evet Can'ım o ilaçtı hatırladım şimdi yani canlı olarak 4-5 tane yazıyordu kağıtladaCanım sayısı kaçtı acaba. Benimde eşimden kaynaklı doktor eşine Proxed plus vermiştir toz olan o.....Daha önce belki demişimdir rabbim hepinize anne olmayı nasip eder inşallah...Benim 1 çocuğum var zaten sonradan oldu galiba .....1. Olunca da kötü çünkü kardeşi olsun istiyor.Açıklayamıyorsun.....
Insallah canım insallahh nasip olur hepimize :)Dinlen dediler canm ev isi fln yapma dediler oyle butun gun de yatmiyorum evin icinde yuruyorum disari cikmicam ama 5 gun fln.. Evet cgosteriyolar canim cok guzel birsey allahim nasil oldugunu anlamiyon bile gonderiyolar sonra da gosteriyolar bunlar diyeo an kalbim gum gum atti.. Allahim ne guzeldi kim bilir buyuduklerinde nasil bir histir onlari gormek hissetmek. Rabbim hepimize nasip etsin insallah evlat sevgisini
Yapmadım canım ya korktumm bi de eşim sabırla bekle diyor valla bilmiom ki olmazsa yarın sabhtan alip bi tane daha yapayımYa şimdi heveslendirmekte istemem ama olmasa hiç çıkmaz Can'ım ya bi daha yapsaydın idrar
Canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhhhh bebişlerin. Haberim olsa transfer saatinde okurdum sana da canım. Ama sen bol bol duanı et. İnşallah Rabbim gönlüne göre verirKizlarr benii unuttumuzz kimse sormuyort( bugun bebislerimi aldim cok sukur iki tane insallah annelerini birakmazlar hic :))
Gözün aydın değerlerin yükseliyor ne güzel hayırlı olsun inşallah.... umarım bu şekilde devam eder sonunda sağlıkla bebisine kavuşursun....6.gunum 44.12 o gun cok yordum kendimi kahverengi akintilar gelmeye basladi 7.gun merkezim gel hemen bugunde test yapalim dedi 76 kusur cikti sukur ama hala devam ediyor korkuyorum igne yaptilar yarin tekrar bir test daha yapicam.
Bende aynı senin gibi oturmadı çalıştım, bende almanyadayim aynılarını banada.ilk söylediler...Cok iyi yapmissin canim. Ben deli gibi ilk transferden sora oturmadim calistim evde de ayni sekilde. Doktorum normal hayatini devam et demisti. Ki burda almanyadaki doktorlar daha rahatlar bu konuda.. Transferden sora 15 dk kal dedi ki ona bile gerek yokmus dio biyandada. Icim rahat olsun diye yatirdi..
Tesekkur ederim merkezdeyim yine kan verdim bkliyorum insallah katlanmistir.Gözün aydın değerlerin yükseliyor ne güzel hayırlı olsun inşallah.... umarım bu şekilde devam eder sonunda sağlıkla bebisine kavuşursun....
Hadi inşallah canım güzel haber olsunTesekkur ederim merkezdeyim yine kan verdim bkliyorum insallah katlanmistir.
Hayirli olsun canimm kacinci gun yaptin testi kacinci denemendi? Degerin yuksek sanki belki de ikizdir insallah :))Degerim 186 olmus 15 gun sonra kese icin cagirdi.Allahim hepinizden mutlu haber akmak nasip etsin kzlar :)
Ben kullanıyorum tatlım, aynen bendede oluyo, ama normal merak etme ...Kizlar progesteron kullananlar sizinde cok fazla akintiniz oluyor mu vajinal fitil seklinde kullaniyom ben
Tatlım hayırlı olsun, çok sevindim, biraz bilgi verebilir misin ; problem neydi , dr un kim , kaç tane embriyo koydularDegerim 186 olmus 15 gun sonra kese icin cagirdi.Allahim hepinizden mutlu haber akmak nasip etsin kzlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?