- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
cookk tesekkur ederim :)Gözün aydın canım değerin yükseliyor demekki tutunuyor bebeğin maşallah böyle devam eder ve kucağına alırsın inşallah kendine dikkat et güzel şeyler düşün
saol canım:) biraz bile motive edebildiysem ne mutlu bana ..Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinAyy maşallah Rabbim evladına sağlık sıhhat versin inşallahhhhhhh birlikte uzun ömürleriniz olsun. Darısı bizim de başımıza inşallah. Bizi en iyi sen anlarsın bir anne olarak aynı yollardan geçtiğin için. Dün yine arkadaşlarla buluştuk 2si hamile inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar evlatlarını sohbetlerine mal mal baktım desem yeridir. Aralarında yaşça en büyük benim üstelik 32 oluyorum. Bu zor süreçte moral oldun gerçekten inşallah bizde evlatlarımıza kavuşuruz. Sende evladınla hep mutlu ol inşallahhhhhhh
saol canım.. moralleri yüksek tutun .. inşallah rabbim herkese nasip etsinallah bağışlasın canım güle güle büyüt bebeişini.evet morale çok ihtiyacımız var.ben şuan kötüyüm hatta işteyim ve yıkılıyorum sanki.1.denemem kimyasal zor dayanıyorum allahım yardımcımız olsun dualarla bekliyoruz bize inş.darısı basımıza cok sağol
cnm bnm eşimden kaynaklıydı sperm sayısı ve hareketi azdı canım ben tedaviden önce yani 2-3 ay falan sabah akşam keçi boynuzu kürü diyolar keçi boynuzunu suda kaynatıp sabah akşam içirdim bir su bardağı çok faydasını gördük kesinlikle tavsiye ederim bide bi ilaç verdi doktor toz suya karıştırıyordu ama adı aklıma gelmiyor canım yacanim masallah Allah anali babali buyutsun. Nasil moral oldun bizlere anlatamam :) sizin tup bebek yaptirmanizda ki gerekce neydi (sorun ya da problem demek istemiyorum cunku hepsinin cozumu var cok sukur)
canım test yapınca hemen çıktımı hafif silik çizgi olmasa hiç çıkmıyor geçen sene benmde öyle oldu çok hafif silik bi çizgiydi baya da zor gözüküyordu yaniGerçekten mi ama aynı idrar testi copten alıp tekrar baktım o kadar saat sonra çıkan sliklik ne kadar doğru olur bilwemedim bi de transfer sonrasi 6. Gün belli olur mu o kadar erken?
canim cok sagol birbirimizin detskecisi, duacisi, kader arkadasiyiz resmen :)Günaydın kızlar. Bikaç gündür bakamadım 2 gün önce doğum günümdü ve kardeşime eşi şuan misafirim onun için birazcık yoğunumbu sabah saat 4 e doğru uyandım kalkıp mutfağa gittiğimde ezan okunuyordu normalde sabah namazına kalkamam ama bugün uyandım öyle bi anda. Ve cuma sabahı olduğu geldi aklıma. Hem de mübarek 3 aylardayız. Hemen abdest aldım namazımı kıldım ve gözümün önünden bizim forum sayfası geçti hepinize, hepimize dualar ettim öyle içten öyle istekle. Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar dilerim. Dualarda buluşalım
ah canim ya ben kanadadayim ve keci boynuzu bulamiyorum. buldugumda 5 tanesi 5 dolar yani 10TL falan. saka gibi altin al daha ucuzcnm bnm eşimden kaynaklıydı sperm sayısı ve hareketi azdı canım ben tedaviden önce yani 2-3 ay falan sabah akşam keçi boynuzu kürü diyolar keçi boynuzunu suda kaynatıp sabah akşam içirdim bir su bardağı çok faydasını gördük kesinlikle tavsiye ederim bide bi ilaç verdi doktor toz suya karıştırıyordu ama adı aklıma gelmiyor canım ya
gözün aydın canımmmm hayırlı ugurlu olsun bebişinMerhaba arkadaşlar ayın 2 sinde transferim yapılmıştı bugün kan test yaptım 156.3 çıktı bhcg Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. Allah hepimize bu duyguyu tattirsin hala inanamıyorum yarın artış devam ediyor mu diye yeniden bhcg baktircam
sağol canım yüreğüne sağlık allah kabul etsin inşallah :))Günaydın kızlar. Bikaç gündür bakamadım 2 gün önce doğum günümdü ve kardeşime eşi şuan misafirim onun için birazcık yoğunumbu sabah saat 4 e doğru uyandım kalkıp mutfağa gittiğimde ezan okunuyordu normalde sabah namazına kalkamam ama bugün uyandım öyle bi anda. Ve cuma sabahı olduğu geldi aklıma. Hem de mübarek 3 aylardayız. Hemen abdest aldım namazımı kıldım ve gözümün önünden bizim forum sayfası geçti hepinize, hepimize dualar ettim öyle içten öyle istekle. Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar dilerim. Dualarda buluşalım
Cümlemizin inşallahhhhhhh canım. Aynen valla dert ortağı olduk birbirimize ne güzel birbirini hiç görmeyen kızkardeşlerizcanim cok sagol birbirimizin detskecisi, duacisi, kader arkadasiyiz resmen :)
bi de dogum gunun kutlu olsun, yeni yasinda kalbinden gecelerin kat ve kat fazlasi gerceklessin insallah :)
Ne güzel dilekler onlar öyle canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin herşeyin , en iyisini ,en hayırlısını inşallahhhhhhhÇok duygulandım mesajını okurken canım benim Allah kabul olan dualardan eylesin dualarını amin amin amin. Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşınla beraber Allah evladına kavuştursun. Evlatların eşin ve sevdiklerinle Mutlu huzurlu sağlıklı ömrünüz olsun Esracım
Ay canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de tedaviye başladığımda öyle bi hevesliydim ki insan seve seve kendine iğne de yapıyor işte :) belki daha fazlasını bile yapacağız isteselerNe güzel dilekler onlar öyle canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin herşeyin , en iyisini ,en hayırlısını inşallahhhhhhhBenimde iğnelerim bir an önce başlasa insan hiç iğne vurulmak için heyecanlanır mı heyecanla bekliyorum
Amin canımmm çok AminAy canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de tedaviye başladığımda öyle bi hevesliydim ki insan seve seve kendine iğne de yapıyor işte :) belki daha fazlasını bile yapacağız isteseler
Allah emeklerimizin karşılığını versin
Canım sen crinone jel kullanmış mıydın ya ben kullandım transfere kadar yani üç gündür kullanmıyorum ama benden top top geri geldi iki gündür geliyor bazen de açık kahverengiAmin canımmm çok Amin
Canım ben bütün tedavilerimde kullandım. Evet kiminle geri gelio aynen zaten vajina ihtiyaç kadarını almış oluomuş. Ben transferden sonra ikinci teste kadar hep kullandım.Canım sen crinone jel kullanmış mıydın ya ben kullandım transfere kadar yani üç gündür kullanmıyorum ama benden top top geri geldi iki gündür geliyor bazen de açık kahverengi. İlk gördüğümde ödüm patladı. Sonra araştırdım normalmiş bazısında oluyormus. Ama insan gıcık oluyor ya. Şimdi iğne kullanıyorum pazar günü tekrar başlıcam jele. Sen kullandın mı hiç ?
Sanırım ben de baya ihtiyaç fazlası birikmiş :) nohut kadar geldi üç dört kereCanım ben bütün tedavilerimde kullandım. Evet kiminle geri gelio aynen zaten vajina ihtiyaç kadarını almış oluomuş. Ben transferden sonra ikinci teste kadar hep kullandım.
Canım sayısı kaçtı acaba. Benimde eşimden kaynaklı doktor eşine Proxed plus vermiştir toz olan o.....Daha önce belki demişimdir rabbim hepinize anne olmayı nasip eder inşallah...Benim 1 çocuğum var zaten sonradan oldu galiba .....1. Olunca da kötü çünkü kardeşi olsun istiyor.Açıklayamıyorsun.....cnm bnm eşimden kaynaklıydı sperm sayısı ve hareketi azdı canım ben tedaviden önce yani 2-3 ay falan sabah akşam keçi boynuzu kürü diyolar keçi boynuzunu suda kaynatıp sabah akşam içirdim bir su bardağı çok faydasını gördük kesinlikle tavsiye ederim bide bi ilaç verdi doktor toz suya karıştırıyordu ama adı aklıma gelmiyor canım ya
Sanırım ben de baya ihtiyaç fazlası birikmiş :) nohut kadar geldi üç dört kere
Ya o ihtiyacını alsın da benim ödüm patlıyor ilk gördüğümde anam dedim bebekler geri geldi ay Allah korusunahahaa. Yok ya ihtiyacı alıodur merak etme içini ferah tut arkadaşım.
Yok canım inşallahhhhhhh tutacak yaa Bebişler hatta şimdi sımsıkı tutunmuşlardır annelerineYa o ihtiyacını alsın da benim ödüm patlıyor ilk gördüğümde anam dedim bebekler geri geldi ay Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?