2016 mayıs tüp bebek

saol canım:) biraz bile motive edebildiysem ne mutlu bana ..Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

saol canım.. moralleri yüksek tutun .. inşallah rabbim herkese nasip etsin

canim masallah Allah anali babali buyutsun. Nasil moral oldun bizlere anlatamam :) sizin tup bebek yaptirmanizda ki gerekce neydi (sorun ya da problem demek istemiyorum cunku hepsinin cozumu var cok sukur)
cnm bnm eşimden kaynaklıydı sperm sayısı ve hareketi azdı canım ben tedaviden önce yani 2-3 ay falan sabah akşam keçi boynuzu kürü diyolar keçi boynuzunu suda kaynatıp sabah akşam içirdim bir su bardağı çok faydasını gördük kesinlikle tavsiye ederim bide bi ilaç verdi doktor toz suya karıştırıyordu ama adı aklıma gelmiyor canım ya

Gerçekten mi ama aynı idrar testi copten alıp tekrar baktım o kadar saat sonra çıkan sliklik ne kadar doğru olur bilwemedim bi de transfer sonrasi 6. Gün belli olur mu o kadar erken?
canım test yapınca hemen çıktımı hafif silik çizgi olmasa hiç çıkmıyor geçen sene benmde öyle oldu çok hafif silik bi çizgiydi baya da zor gözüküyordu yani

canim cok sagol birbirimizin detskecisi, duacisi, kader arkadasiyiz resmen :)
bi de dogum gunun kutlu olsun, yeni yasinda kalbinden gecelerin kat ve kat fazlasi gerceklessin insallah :)

ah canim ya ben kanadadayim ve keci boynuzu bulamiyorum. buldugumda 5 tanesi 5 dolar yani 10TL falan. saka gibi altin al daha ucuz ah o keciboynuzu bulsam neler neler yapardim da neyse artik.
Ay ben de cumartesi ilk ignemi yapicam. 27 mayisa kadar 1 igne 27 mayistan sonra 3 igne

gözün aydın canımmmm hayırlı ugurlu olsun bebişin

sağol canım yüreğüne sağlık allah kabul etsin inşallah :))

canim cok sagol birbirimizin detskecisi, duacisi, kader arkadasiyiz resmen :)
bi de dogum gunun kutlu olsun, yeni yasinda kalbinden gecelerin kat ve kat fazlasi gerceklessin insallah :)
Cümlemizin inşallahhhhhhh canım. Aynen valla dert ortağı olduk birbirimize ne güzel birbirini hiç görmeyen kızkardeşleriz

Ne güzel dilekler onlar öyle canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin herşeyin , en iyisini ,en hayırlısını inşallahhhhhhh Benimde iğnelerim bir an önce başlasa insan hiç iğne vurulmak için heyecanlanır mı heyecanla bekliyorum

Ay canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de tedaviye başladığımda öyle bi hevesliydim ki insan seve seve kendine iğne de yapıyor işte :) belki daha fazlasını bile yapacağız isteseler
Allah emeklerimizin karşılığını versin

Amin canımmm çok Amin

Amin canımmm çok Amin
Canım sen crinone jel kullanmış mıydın ya ben kullandım transfere kadar yani üç gündür kullanmıyorum ama benden top top geri geldi iki gündür geliyor bazen de açık kahverengi . İlk gördüğümde ödüm patladı. Sonra araştırdım normalmiş bazısında oluyormus. Ama insan gıcık oluyor ya. Şimdi iğne kullanıyorum pazar günü tekrar başlıcam jele. Sen kullandın mı hiç ?

Canım ben bütün tedavilerimde kullandım. Evet kiminle geri gelio aynen zaten vajina ihtiyaç kadarını almış oluomuş. Ben transferden sonra ikinci teste kadar hep kullandım.

Canım ben bütün tedavilerimde kullandım. Evet kiminle geri gelio aynen zaten vajina ihtiyaç kadarını almış oluomuş. Ben transferden sonra ikinci teste kadar hep kullandım.
Sanırım ben de baya ihtiyaç fazlası birikmiş :) nohut kadar geldi üç dört kere

Canım sayısı kaçtı acaba. Benimde eşimden kaynaklı doktor eşine Proxed plus vermiştir toz olan o.....Daha önce belki demişimdir rabbim hepinize anne olmayı nasip eder inşallah...Benim 1 çocuğum var zaten sonradan oldu galiba .....1. Olunca da kötü çünkü kardeşi olsun istiyor.Açıklayamıyorsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…