- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Canım günaydın bugün beşinci gün ve hiç bir belirtim yok sanki fazla iyiyim bilmiyorum :) dün dışarı çıktık eşimle gezdik biraz yani normal hayata geri döndüm. Bir hafta kaldı benim için bi yandan Zaman geçsin bi yandan da test gününü düşününce çabuk gelmesin diyorum biraz heyecan başladı ve açıkcası insan psikolojisi kendini korumak için olumsuza da alışmak istiyor :) böyle karıştığım işte canım. Sen ağrın sızın var mı nasılsınız bakalım bebişlerle@Ankanase canm masil gidiyor senin herhangi bir belirti fln var mi?
Ben daha disari cikmadim canm 3 4 gun daha evde dinlenmeyi dusunuyorum. Benim de hic bir belirtim yok nedense icimde bir huzur var:)) arada bir kasiklarima batmalar oluyor cok hafif ama normalmis.. yiyoz iciyoz dinleniyoz bebislerimle simdilolCanım günaydın bugün beşinci gün ve hiç bir belirtim yok sanki fazla iyiyim bilmiyorum :) dün dışarı çıktık eşimle gezdik biraz yani normal hayata geri döndüm. Bir hafta kaldı benim için bi yandan Zaman geçsin bi yandan da test gününü düşününce çabuk gelmesin diyorum biraz heyecan başladı ve açıkcası insan psikolojisi kendini korumak için olumsuza da alışmak istiyor :) böyle karıştığım işte canım. Sen ağrın sızın var mı nasılsınız bakalım bebişlerle
Kesinlikle ben de son güne kadar beklerim erken test yapamamBen daha disari cikmadim canm 3 4 gun daha evde dinlenmeyi dusunuyorum. Benim de hic bir belirtim yok nedense icimde bir huzur var:)) arada bir kasiklarima batmalar oluyor cok hafif ama normalmis.. yiyoz iciyoz dinleniyoz bebislerimle simdiloltest gunu nasil yapcam bilmiyom valla son gune kadar beklicem heralde cok korkuyomm
Canim su anda vitamin olaclarina folic asiite devam onun disinda estrojen kullaniyom progestan kapsul halinfe bir de progesteronun ignesini kullaniyom bir de kan sulandirici igne kullaniyom:)) baya hir sey kullaniyom yani ama herseye degerKesinlikle ben de son güne kadar beklerim erken test yapamamyapan arkadaşlara da hep yapmayın dedim zaten :) ya en güzel zaman tadını çıkarmak lazım huzurun daim olsun inşallah :)
sen şuan hangi ilaçlara devam ediyorsun canım ?
Benim kan sulandırıcı iğne iki taneydi progestoron da beş tane onlar bitti. Şimdi corasprin ve crinone jel kullanıyorum bi de folic asid. estrojen ise flaster kalça bantı şeklinde verdi bana. Sadece jeli uygulamak zoruma gidiyor çünkü korkuyorum bazen geri geliyor ;(Canim su anda vitamin olaclarina folic asiite devam onun disinda estrojen kullaniyom progestan kapsul halinfe bir de progesteronun ignesini kullaniyom bir de kan sulandirici igne kullaniyom:)) baya hir sey kullaniyom yani ama herseye deger
Kesinlikle bol ekşınlıBen de adet olmayı bekliyorum. Adet bitiminden 2-3 gün sonra ovulasyon testleri yapacağım. Pozitif olunca 8 gün sonra climara flaster kullanacağım. Gün aşırı. Tekrar adet olunca tedaviye başlıyoruz. Yumurtaların eşit şekilde büyümesini sağlamak için böyle yapılacak. Yoksa bu ay başlamış olacaktım. Hayırlısı. İlk defa ovulasyon takibi yapacağım. Hiç yapmadım şu ana kadar. İnşallah doğru bir şekilde yaparım. Transfere sonrası çok güzel bir dönem. Hem heyecan hem umut var. Bir an kesin hamileyim diyorsun bir an yok ya kesinlikle değilim diyorsun. Garip bir psikoloji ama fazla ekşınlı geçiyor:)))
Hmm farkliymis ilaclarimiz ama amaclari aynidir sonucta her doktorun tarzi farkli oluyorr.. Hakkimizda hayirlisii insallahh insallahh bebislerimiz bizimledirBenim kan sulandırıcı iğne iki taneydi progestoron da beş tane onlar bitti. Şimdi corasprin ve crinone jel kullanıyorum bi de folic asid. estrojen ise flaster kalça bantı şeklinde verdi bana. Sadece jeli uygulamak zoruma gidiyor çünkü korkuyorum bazen geri geliyor ;(
Aaa ben bir ara takip ediyordum hamile mi kalmis
kizlar vallahi hepinize helal olsun masallah o igneleri yapiyorsunuz ya. benim ilk ignemdi bu aksam. Ama tabiki asiri korktum agladim hatta. Sagolsun esim cok sakindi. O yapti zaten. ignenin kendisi acitmiyoda ilac cok yakti ya. boyle sanki hafiften kizarip kabardi da. Benim simdi kullandigim suprefact diye yumurta baskilayici bir ilac. Insallah korkumu daha da yenerim de kendi kendime yapar duruma gelirim. Ama basladik ya bir sekilde cok sukur bin sukur :) insallah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah. hep dualarimdasiniz.
Az kalmis canim hadi hayitlisii :) ilaclari kullanirken vakit coabuk geciyor. Ben yumurta toplamacan transfere kadar cok stresliydi simdi rahatim sukurEvet hamileymiş:)
Ben de şimdi gonal-f 225 vurdum kendime oturdum koltuğa:)
Çoğu gitti gonal ve cetrodite bitmek üzere
Buzdolabı ilaçlarla doluydu yavaş yavaş tükeniyor
Otraville günüm geliyor çarşambaya son 3:)
Amin canım amin biz elimizden geleni yapıyoruz şifa AllahtanHmm farkliymis ilaclarimiz ama amaclari aynidir sonucta her doktorun tarzi farkli oluyorr.. Hakkimizda hayirlisii insallahh insallahh bebislerimiz bizimledir
Ben de gonal-f ve luverise 27 mayistan sonra baslicam. 27 mayistan sonra gunde 3 tane igne vurulucam hadi hayirlisi. Allah hic birimizin emeklerini bosa goturmesin. Senin ilk deneme mi canim? Ay evet ilaclar azaldikca yaklasiyoruz insallah sonuclar guzel olur hepimiz icin :)Evet hamileymiş:)
Ben de şimdi gonal-f 225 vurdum kendime oturdum koltuğa:)
Çoğu gitti gonal ve cetrodite bitmek üzere
Buzdolabı ilaçlarla doluydu yavaş yavaş tükeniyor
Otraville günüm geliyor çarşambaya son 3:)
Az kalmis canim hadi hayitlisii :) ilaclari kullanirken vakit coabuk geciyor. Ben yumurta toplamacan transfere kadar cok stresliydi simdi rahatim sukur
Ben de gonal-f ve luverise 27 mayistan sonra baslicam. 27 mayistan sonra gunde 3 tane igne vurulucam hadi hayirlisi. Allah hic birimizin emeklerini bosa goturmesin. Senin ilk deneme mi canim? Ay evet ilaclar azaldikca yaklasiyoruz insallah sonuclar guzel olur hepimiz icin :)
Hosgeldin canim aramiza insallah hepberaber burada evlatlarimiza kavusacagiz guzel haberler verecegiz birbirimizeKizlar merhaba bende bismillah dedim basladim tedaviye.ilk denemede kimyasal gebelik oldu.cok uzuldum insallah bunda kucagima alirim bebeimi.puregon 75 dozla basladim carsamba kontrolum var.banada dua edin lutfen.Allah yavrularimizi bize bagislasin inslahh hepimizinkide tutar amin
Benim de ilk deneme canim. Esimin sperm morfolojisi dusuk hareket ve sayi da sinira yakin. Valla kanal tedavisini yapmakla cok iyi yapmissin canim aradan cikar. Ben de tedaviye baslamadan disleri kontrol ettirdim temizligi yaptirdim vs. :) ay bugun 2. Ignemi yapicam suprefact. Igne degil de ilac yakiyo yaİnşallah benim ilk deneme aşılama vs denemedik hiç direk tüple başladık bizim sorunumuz yok işte nedensiz diyorlar ya bakalım bir de yarın kanal tedavisi yaptırıcam gebelik olursa yaptıramam diye araya onu sokuşturduk
Hosgeldin canim aramiza insallah hepberaber burada evlatlarimiza kavusacagiz guzel haberler verecegiz birbirimize
İlk denemem canm evet cuma transferim yapildi bir neden yok canm kismet olmadi insalah bu sekilde vesile olacak:))Hosbulduk canim saol senin ilk denemen mi sorun neydi.bende pko var 4 yil bitecek insallah bu ay mucizemiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?