- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Canim hayırlı olsun insallah hamilesin :)))Kizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim
Gözün aydın canım hamilesin :) bende Fulya bahçeci Güvenç beyin hastasıyım. şu sıralar yaptıkları transferlerin çoğu tuttu maşallah daim olur inşallah :))Kizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim
Ben erbil yagmur un hastasıyım inşallah kanda da çıkar gebeliğim allah hepimize nasip etsinGözün aydın canım hamilesin :) bende Fulya bahçeci Güvenç beyin hastasıyım. şu sıralar yaptıkları transferlerin çoğu tuttu maşallah daim olur inşallah :))
Evet canım iki noktada kullanılıyor. Biri yumurta toplama gününden 36 saat önce yapılıyor. İkincisi de transfer tarihinden birkaç gün önce yapılıyor ki yumurtalıklarda yumurta falan kalmasın kist oluşmasın diye. Transferden sonra gebelik testi yapılacaksa en erken 7.günden önce yapmamakta fayda var. İğnenin etkisiyle testte pozitif görülebilir. Vücut 10 günde falan atıyor iğneyi. 7.günden sonra pozitifse doğrudur ilaç etkisi kalmaz artık vücuttaki kendi beta hcg mizdir.Kızlar merak ettigim birsey var tup bebek tedavisinde de catlatma ignesi kullaniliyor mu...eger oyleyse erken yapilan testlerde bu ignenin etkisi olur mu ?
Erbil bey de çok iyidir. Özellikle zor vakalarda performansı yüksektir :) kullandığın test 5 TL lik ucuz olanlardan değil mi? Bu testte çift çizgi çıkabilmesi için kanda değerinin baya bi yükselmesi gerekiyor erken gebelik testleri gibi değil bunlar. Senin ikinci çizgiye göre de maşallah değerin güzel bence. Kanda baktırırsan sonucu bize de yaz canım merak ettim :))Ben erbil yagmur un hastasıyım inşallah kanda da çıkar gebeliğim allah hepimize nasip etsin
Kizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim
Evet canim 5 tl lik testlerden yaptim kan testi yapınca sonucu yazacagimErbil bey de çok iyidir. Özellikle zor vakalarda performansı yüksektir :) kullandığın test 5 TL lik ucuz olanlardan değil mi? Bu testte çift çizgi çıkabilmesi için kanda değerinin baya bi yükselmesi gerekiyor erken gebelik testleri gibi değil bunlar. Senin ikinci çizgiye göre de maşallah değerin güzel bence. Kanda baktırırsan sonucu bize de yaz canım merak ettim :))
Hahaaa bende Bahcecide 5 Maysta transfer oldum ne tesaduf :))) hemen yarin kan testi yaptir kesin hamilesin.
Gerçekten güzel bir tesadüf senin doktorun kimHahaaa bende Bahcecide 5 Maysta transfer oldum ne tesaduf :))) hemen yarin kan testi yaptir kesin hamilesin.
Saol cnm aydınlattın beni bu noktada :)Evet canım iki noktada kullanılıyor. Biri yumurta toplama gününden 36 saat önce yapılıyor. İkincisi de transfer tarihinden birkaç gün önce yapılıyor ki yumurtalıklarda yumurta falan kalmasın kist oluşmasın diye. Transferden sonra gebelik testi yapılacaksa en erken 7.günden önce yapmamakta fayda var. İğnenin etkisiyle testte pozitif görülebilir. Vücut 10 günde falan atıyor iğneyi. 7.günden sonra pozitifse doğrudur ilaç etkisi kalmaz artık vücuttaki kendi beta hcg mizdir.
Mustafa Bahceci ama daha cok Kubra hanim ilgilenir, Kubradan acayip memnunum.Mustafa bey transferimi yapti.Gerçekten güzel bir tesadüf senin doktorun kim
Canım hayırlı olsun bebeğin allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bu duyguyu bizlerde yaşarız senin gibi ..merak ettiğin iki soru var rica etsem cevaplayabilir misin ?Kizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim
Lekelenme yoktu canım sadece bir iki defa beyaz akıntı min içinde çok silik pembelik vardı o da çok silik testi ise transfer gününü saymazsak bugün 9.günüm yaptimCanım hayırlı olsun bebeğin allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bu duyguyu bizlerde yaşarız senin gibi ..merak ettiğin iki soru var rica etsem cevaplayabilir misin ?
Lekenmen var miydi varsa ne aman oldu
Bi de bu testi ne zaman yaptın kaçıncı gunundu
kizlar selam
nur bilen yavuzer i takip ediyor musunuz sosyal medyada
o da tup bebek tedavisi ile bugun hamile oldugunu ogrendi
onun adina cok sevindim cok begendigim
biri
darisi bizim basimiza:)
Allah yardımcın olsun canım mutlaka sen de alışırsın insan zamanla kendi iğne yapma yönetenini buluyorkizlar vallahi hepinize helal olsun masallah o igneleri yapiyorsunuz ya. benim ilk ignemdi bu aksam. Ama tabiki asiri korktum agladim hatta. Sagolsun esim cok sakindi. O yapti zaten. ignenin kendisi acitmiyoda ilac cok yakti ya. boyle sanki hafiften kizarip kabardi da. Benim simdi kullandigim suprefact diye yumurta baskilayici bir ilac. Insallah korkumu daha da yenerim de kendi kendime yapar duruma gelirim. Ama basladik ya bir sekilde cok sukur bin sukur :) insallah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah. hep dualarimdasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?