2016 mayıs tüp bebek

Kızlar merhaba bugün 9.günüm yarın sonuç alicaz hayırlısıyla hiç bisi hissetmiyorum sadece kasiklarimda ara ara çekme gibi ya da gaz gibi biraz sizi oliuyor. Ve geçiyor onun dışında hiç bir şeyim yok stressss yaptım iyice kafayı da dagitamiyorum ya olmazsa diye yiyip bitiriyorum kendimi nolurr dua edin bana da insllah bu topicte sırayla hamis olduğumuzu ilan eder ve bebeklwrimizi kucaklarimiza alirizzz

İnsalahh canimm guzel sonuclarini bekliyoruzz:)) senn 5. Gun embriyosumuydu 10. Gunde test yapildigina gore.. hayirlisii insallah hakkinda canim

Sakin ol canım bebişin varsa eğer etkileyeceğini düşün ben şimdi olmasa da elbet bir gün anne olacağıma inanıyorum sen de inan ve
inşallah yarın gönlündeki sonucu hayırlısı ile alırsın güzelim duamız seninle
Hazinesi kudreti sonsuz Rabbim bizlere de nasip et her şeyin en güzelinin nasip olduğu evlatlarımızı amin.

Ayyyyyyy canım benim valla okurken ağladım ne kadar güzel dua ettim öyle sen içim ferahladi ınan güç geldi anlatamam rabbim o güzel dua ni kabul etsin inşallah anne olmayı nasip etsin güzel haberlimiz olsun hepimizin bu ay çok hayırlı bi ay ben bunu hissediyorum en güzel günlerde böyle bi ise kalkıştık allahım sonunu da hayırlı ve güzel etsin canım benim çok tesekkuler duan için

Evet canım 6.gün yapmıştım ama saatler sonra baktığımda .Silik bi çizgi çıkmıştı bira umitlendim ama öğrendim ki ilk 7gun ilaçların etkisiyle çıkarmış önemli olan kanda cikmasiymis 8.gün ise akşam dayanamdim yaptım yine bu sefer hiç bisi çıkmadı bu sefer de moralim bozuldu anlayacağın canım içim içimi yiyor şu an çok korkuyorum yarın benim için herşey belli olacak inşallah rabbim korkularımi boşa çıkartır ve emeklerimizi ziyan etmesin çünkü bu yol çok mesakatli bi yol rabbim hayirli olanibversin

Aminn canim aminn bilmezmiyim nasil mesakkatli hemdee rabbim bizim durumumuzda olan herkese yardim etsin. Moralini yuksek tut sen idrar da cikmasi icin cok erken hem embriyo zaten 6 7 gunlerde kana hcg salgilamaya basliyomus okadar erken cikmasi imkansiz yani. uzulme icini ferah tut rabbim bir kapi acacak elbet bizlerinde kucaklarina dolacak bir gun.

Canım benim ya sen inşallah ağlama sevinçten ağla sadece birbirimizi ancak biz anlıyoruz işte yine Allah kimsenin başına vermesin

Ben bazen şakaya vuruyorum durumumu o da iyi oluyor napalım insanız sonuçta bi de üstüne üstlük kadınız inşallah kadınlığın en güzel nimeti anneliği tadalım
Bence artık ne olacak diye düşünme bir ayet var bak çok manidar
“Kuşlara dahi bir yol çizen Allah, insanı yolsuz mu bırakacaktı? Beni Yaratan elbet yolumu gösterir.” Şuara 78.

moraliniz bozma sakin mesakkatli demissin aynen katiliyorum herkesin bebegi degerli ama olursa bizimkiler daha bi degerli olur sanki ramazan oncesi hayirli haberler alalim hepimiz ben ayda 2-3 kez sifa orucu tutuyorum yillardir ramazan orucundan ayri hamile kalirsam yine tutmak istiyorum zaten aidin salihin kitabini tavsiye ederim size tup bebege karsi olsa da diger yazilanlar oyle dogru ki

Duadan baska siginagimiz yok Allah yardimcimiz olsun.bol bol meryem suresini okuyalim.stres yok umit ve dua var.kimseye bisey aciklama zorunda hissetmek yok sabirla bekleyip yolumuza devam edelim birbirimizi tanimadan dua ediyoruz Rabbim bizimde kucaklarimizi doldurur insallah.Ol der ve olur amin

Ay inşallah canım allah kabul etsin oruclarini ben de hamis de olsam doktoruma danisip orucumu tısk ishtiyorum rabbim nasip etsin sağlıkla yeter ki

Unutmayin bebeklerimizde ozel bizlerde.Allah sevdigini dert verirmis.Unutmayin Firavunun basi bir kez bile agrimamis.Sevincten aglayacagimiz gunlerde gelecek.Herkes moralini yuksek tutsun Allah cook buyuk vakti geldiginde kucagimizda yavrularimizla bu gunleride tebessumle anicaz insallah Rabbim herkesin gonlune gore versin aminnn

Kuzum benim nasılda güzel üzerine koydun amin amin binlerce kez ...Valla ben de artık korkudan şaka bilemm yapamiom yarın yapcam ama:)

Canlarim bide ignelere kac dozla basladiniz.ben ilk denemede gonal f 75 ile basladim 6 gun vurdum ohss olmustum transver ertelendi o tedavim kimyasal gebelik oldu.
simdi ise puregon 75 doz basladim sonra 50 ye dusecek az degilmi sizce

Amin canım amin inşallah tez vakitte bizde melwklerimizi kucagimizs alırız en büyük hayalim o zaten onunla günler boyu oyunlar oynamak zamanımı onungecirmek istiyorum artık baskalrinin bebeklerini görünce dayanamıyorum onlar severkern hayır ben sevmek istiyorum deli gibi demekisyltiyirum o kadar yani

Canlarim bide ignelere kac dozla basladiniz.ben ilk denemede gonal f 75 ile basladim 6 gun vurdum ohss olmustum transver ertelendi o tedavim kimyasal gebelik oldu.
Canım sen nerde tedavi görüyorsun bana çok az geldi belki de vücuda göre degisiyordur

Canım herkesin bünyesi yaşı ve tedavi sebebi farklı dr larda buna göre bir doz belirliyor. Ben yumurta geliştirmek için başka bir ilaç kullanmıştım
İnşallah bu kez Allahım gönlüne göre versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…