2016 mayıs tüp bebek

Az önce doktordan geldim. Benim ilk tüp bebek denemem iptal olacak sanırım. Yeterli yumurta gelişmemiş. Kan testi sonucuma gore haber verecekler gün içinde. Çok üzgünüm.

canım hemen pes etme lütfen.bir daha yumurta geliştirilir sonuçta imkansız birşey değil.daha yolun başındasın hemen ümitsizliğe kapılma

canım hemen pes etme lütfen.bir daha yumurta geliştirilir sonuçta imkansız birşey değil.daha yolun başındasın hemen ümitsizliğe kapılma

Teşekkür ederim desteğiniz için ama yoruldum artık. 3 gebelik kaybim var. 1 i düşük 2 si kurtajla sonlandı. Yapisiklik oldu 2 kere histeroskopi oldum. 3 yıldır ilaç kullanıyorum. Etrafimdaki herkes ikinci turu döndü. Şimdi de transfer aşamasına bile gelemedim.

Hiç ümitli değilim maalesef. 3 dusukten sonra bir de sansimizi tüp bebekte deneyelim dedik ama o da olmadı. Sanırım hiç anne olamayacağım ben.
Neden öyle diyorsun canım yarın bize ne getirecek bilmiyoruz sen umudunu kesme bak olabiliyor doğal yılla bile olur bir gün elbette Allah'ın izniyle dua etmeyi bırakmak yok

Kizlar Merhaba bu gün dayanamadım kan testi yaptırdım 11.gün beta hcg sonucun 345 çıktı hamileymisim:anneadayı::anneadayı::halay:
Teşekkür ederim desteğiniz için ama yoruldum artık. 3 gebelik kaybim var. 1 i düşük 2 si kurtajla sonlandı. Yapisiklik oldu 2 kere histeroskopi oldum. 3 yıldır ilaç kullanıyorum. Etrafimdaki herkes ikinci turu döndü. Şimdi de transfer aşamasına bile gelemedim.

merhaba kızlarr.cumartesi doktor randevum vardı.ikinci transfer için iki adet geçsin istedi.vucüdum toplansın normal adet düzenim yerine gelsin diye.haziran 16-17 tekrar kontrol var sonrasında başlıyoruz sanırım bayrama falan denk gelecek tamda.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çifte bayram olur sizin için ;)

Kizlar Merhaba bu gün dayanamadım kan testi yaptırdım 11.gün beta hcg sonucun 345 çıktı hamileymisim:anneadayı::anneadayı::halay:
Süper haber ya Allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın canıııım bugün iki tane güzel haberimiz var inşallah devamı gelir :KK200:
İkiz mi yoksa canım maşallah çok iyi değerin :nazar::nazar:

Süper haber ya Allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın canıııım bugün iki tane güzel haberimiz var inşallah devamı gelir :KK200:
İkiz mi yoksa maşallah ya çok iyi değerin :nazar::nazar:
Tek embriyo transferi olmuştu 5.gün embriyosu dondurulmus

Verdim korka korka dua ede ede inşallah pozitif goruuruzzz kızlar :anneadayı::KK200::nazar:+++:sampiyon:çok istoyrumm rabbimden hayirliayla alalım guzEl haberleri herkeste mutlu olsun benimle birleikte umut olalım okuyanlara dua edin nolur öğleden sonra cikicak sonucummm
Canım benim sıra sende inşallah bir pozitif de senden bekliyoruz :halay:

doğru haklısın çok zor çok yorucu hepimizin bir sorunu var .bak en azından hamile kalabiliyorsun allahım birgün nasip edecek inşallah.ben burda bunu öğrendim sabrı öğrendim.dua edip allaha sıgınmaktan başka çaremiz yapacak birşeyimiz yok.güçlü ol bebeğin için rabbim nasip edecektir inşalah

@Magnolia29 canım merhaba,
ben de dondurulmuşlar için tedaviye başladım adetimin 21. günü lucrin iğnelerle. Sana nasıl bir tedavi uygulanacak canım buradan birbirimize destek olalaım.

Selam melismina. Ben adetin 3. günü gittim e2 ve progesteron için kan verdim, ultrason oldum. Herşey yolundaydı o gün itibari ile estrofem içmeye başladım. Şimdi bu perşembe ilk kontrolüm var. Senin de tedavin hayırlı olsun. Kaçıncı denemen

Back
X