2016 mayıs tüp bebek

Gunaydin kizlar bana hic bildirim gelmedi. Allah Allah dedim kimse nasil bisey yazmaz sonra basliga girdim bir suru mesaj :) simdi geri donup okuyacagim hepsini. Dun daha gucluydum en azindan oncesinde aglamadim ilacta o kadar yakmadi ay insallah hep boyle gider. Bu hafta ilk firsatim oldugunda gidip emla kremini alicam. Cunku esim 1-4 haziran da olmicak igneleri kendim yapicam simdiden alismam lazim.
Sadece biz kanadaya tasinmadan once hollanda da yasiyorduk ve calisiyorduk. Orda ki hoca esimin sinirini o kadar bozdu o kadar uzdu ki ben de onun icin uzuldum :( yani su emek yiyenler keske bir anda yok olsalar dunyadan da hayat bayram olsa :)
Insallah bu hafta guzel haberlerle dolu bir hafta olsun hepimiz icin. Ben simdi mesajlari okuyayim.

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah.. Benimde transferimin dördüncü günü. Aslında belirti aramıyorum ama sanki idrar yollarımı üşütmüşüm gibi kramplar giriyor her ay olurdu bu ona cok Can'ım sıkılıyor yaa. Dua ediyorum benimle kalmaları için hayırlısıyla..

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah.. Benimde transferimin dördüncü günü. Aslında belirti aramıyorum ama sanki idrar yollarımı üşütmüşüm gibi kramplar giriyor her ay olurdu bu ona cok Can'ım sıkılıyor yaa. Dua ediyorum benimle kalmaları için hayırlısıyla..
Hic bozma moralini ben deli gibi adet sancisi cektim kivrandim resmen dedim eyvah yine olmadi ama simdilik pozitif :)

Benim bu 2. denemem olacak. İlki negatif olmuştu. 25. inde transfer olucam inşallah

Kızlar destekleiniz icin .Cook tesekkur ediyorumm dualarm sizinle inşallah güzel haberler alırım sizdenn
Canim ilk denememiydi senin? Sorun neydi? Allahin mucizesi ne zaman gelecegi belli olmaz belkide kendiliginden hamile kalirsin bu surecte hakkinda hayirlisii insallahh

Kızlar sizi takip ediyordum bende sonra üye oldum bende salı tranfer yaptiranlar danim zaman geçmek bilmiyo ve 2 gündür karın ağrım var vuruyor geciyor sizi takipteyim

Merak etme psikolojik oluyor çoğu ağrı. İnşallah güzel haberler alırsın. Kaç embrio transfer edildi

Kızlar sizi takip ediyordum bende sonra üye oldum bende salı tranfer yaptiranlar danim zaman geçmek bilmiyo ve 2 gündür karın ağrım var vuruyor geciyor sizi takipteyim
Hayirli olsun canm hosgeldin aramiza benim transferde cuma oldu beklemedeyiz hayirlisi hakkimizdaa

Hayirli olsun canm hosgeldin aramiza benim transferde cuma oldu beklemedeyiz hayirlisi hakkimizdaa
Amin hepimiz için inşallah Rabbim nasip etsin kucağımiza almayi
Amin zaman geçmiyor sıkıldım birazda korku napican bilmiyorum sizin yazıları okudukça rahatliyorum bakıyorum

Back
X