2016 mayıs tüp bebek

Ya transfer olan arkadaşlarım crinone jel kullananlarınız var mı acaba bi sorum olacak

bunu kullanmaya alışamadım ya günün hangi saati yapsam çözemedim
Bugün sabah uyguladım çok az uzanıp kalktım evde dolaştım on dk her zaman bu şekilde yapıyorum zaten hemşire öyle dedi neyse ama wc ye gittim bi saat sonra ve hepsi geri geldi şimdi bugünkü dozu almış oldum mu olmadım mı bilemiyorum :KK43:
Canım öncelikle merhaba☺ crinone jel bana her gün aynı saatte yapmaya çalış dediler bende sabah saatlerini seçiyordum 11 gibi yaptım ben. Jeli önce açmadan çıkış yönüne doğru salla açıp uygula. Ama çok uçta olmayacak biraz içeri sokman lazım. Uyguladıktan sonra kalk ve 10 dk yürü evin içinde ki jel Rahime ulaşsın. Fazlalığın topak topak geri çıkması normal dediler bana hastanede. Zaten rahim vücudun ihtiyacını karşılayacak kadarını alıyormuş canım. Rahat ol , stres yapma.

Çok teşekkur ederim kızlar cvplariniz icin. Ben doktorumu arayayim belki dediginiz gibi bir ilaçla halledilecekse rahatlarim en azindan

Herkese günaydın
Transfer olacaklara , transfer olanlara herkese bol şans
Ben de dün 2 dondurulmuş embriyomu transfer oldum...
Mucizelerle dolu bir ay geçirdim
6 aydır Rahmim kalınlaşadığından tedavilerim iptal oluyordu.bu arada her ay ilaçlara başlıyorsunuz , Ankara'ya gidip geliyorum merkez orda olduğu için, bi dünya ilaç parası vs vs...ama her ay vardır bundada bi hayır...Zaman'ı gelmemiş dedim...
5,5 lardaki rahim kalınlığım dün 11.2 idi...
Umarım sonuç da pozitif olur...
Biz elimizden geleni yaptık...artık işinizi Allah'a bırakın ve pozitif olun...
Herkese bol şans
Insallah guzel sonuc alirsiniz..

Canım öncelikle merhaba☺ crinone jel bana her gün aynı saatte yapmaya çalış dediler bende sabah saatlerini seçiyordum 11 gibi yaptım ben. Jeli önce açmadan çıkış yönüne doğru salla açıp uygula. Ama çok uçta olmayacak biraz içeri sokman lazım. Uyguladıktan sonra kalk ve 10 dk yürü evin içinde ki jel Rahime ulaşsın. Fazlalığın topak topak geri çıkması normal dediler bana hastanede. Zaten rahim vücudun ihtiyacını karşılayacak kadarını alıyormuş canım. Rahat ol , stres yapma.
Esracım merhaba nerelerdesin iyisin dimi adet oldun mu seni merak ettim ;)
Ya topak topak eski birikenler geliyor ona alıştım ama bugün sıktığının tamamı geri geldi uyguladıktan bi saat sonra iyice pimpirik oldum gün geldikçe sanırım :(

Almış oluyosun canim çünkü benimde öyleydi Dr sorun olmaz dedi ben 1 tane kullanıyorum hep aynı saatte emriyoyu koydukları zaman sikmislardi hep aynı saatte sikicaksin dediler
Sağol canım cevabın için bir işte bugünkü doz bir saat falan kaldı içerde ve geri geldi wc de inşallah almışımdır gerekeni

Ben de 6.deneme ve 2 doldurulmuş embrıyo ile transferimin 7. Günündeyim , Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Allah yardımcın olsun canım 6 deneme kolay değil inşallah bir kez yüzüne gülsün evlatlarına kavuş. Ben de 7. Gündeyim pazar günü test yapıcam nasipse hiç de bi belirtim yok ilk denemem

kızlar merhaba ben de mayıs ayında tüp bebek yaptıranlardanım ama bu benim 4. tedavim yarın opum var bana da dua edin lütfen. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınn inşallahhHoppa

Sağol canım cevabın için bir işte bugünkü doz bir saat falan kaldı içerde ve geri geldi wc de inşallah almışımdır gerekeni
Nasilsin canm nasil gidiyor az kaldi senin teste insallah.. Var mi herhangi bir belirti fln bende hic birsey yok ne goguslerimde dolgunluk hissediyom ne gaz sancisi herkes bu belirtilerden bahsetmis bende hic biri yok korkuyorum o_O:KK17::110:

Almışsindir canime sıkma kendini hersey güzel olucak hepimiz için inşallah bebislerimiz bizimledir ☺
Çok sağol canım inşallah bizimledir kuzularımız ya zaten Allah nasip ettiyse hiç bişey önüne geçemez ama insanoğluyuz endişe ediyoruz bi de kadın olunca :)

kizlar iyi geceler
ovitrelle de vurdum 5 dk once kendime yarin bos gunum igne ilac yok carsamba gunu yumurta toplama gunum yaklastikca heyecan stres:bicak:
baya yazilmis okuyamadim simdi okucam yazilanlari hakkimizda hayirlisi olsun
yarın benim de opu günüm Rabbim rast getirsin hepimize heyecan dorukta:KK17:

Nasilsin canm nasil gidiyor az kaldi senin teste insallah.. Var mi herhangi bir belirti fln bende hic birsey yok ne goguslerimde dolgunluk hissediyom ne gaz sancisi herkes bu belirtilerden bahsetmis bende hic biri yok korkuyorum o_O:KK17::110:
Sağol canım benim iyiyim fazla iyi yani dediğin gibi hiç belirti yok bende de herşey her zamanki gibi :) ama bana sorarsan belirti olması gerekir mi onda şüpheliyim bence belirti olmaması bizi korkutmamalı inşallah tutunmuştur bebeklerimiz dua edelim başka yapacak bişey yok :KK66: senin de dört gün bitti galiba bu arada

Allah yardımcın olsun canım 6 deneme kolay değil inşallah bir kez yüzüne gülsün evlatlarına kavuş. Ben de 7. Gündeyim pazar günü test yapıcam nasipse hiç de bi belirtim yok ilk denemem
Amin Canım cok teşekkür ederim. İnşallah ilk ve son olur çünkü cok zorlu süreçler bunlar Allah ım hepimize sabır verır sonra da kucağımız bebişlerle doldurur inşallah :)) Ben de hiçbir şey hissetmiyorum bir belirti yok , kaçıncı gun transferi senın Canım ? Tahlili bana 25 inde yap dedı doktor

Amin Canım cok teşekkür ederim. İnşallah ilk ve son olur çünkü cok zorlu süreçler bunlar Allah ım hepimize sabır verır sonra da kucağımız bebişlerle doldurur inşallah :)) Ben de hiçbir şey hissetmiyorum bir belirti yok , kaçıncı gun transferi senın Canım ? Tahlili bana 25 inde yap dedı doktor
3. Gün embriyosu canım senin ? bana 23 mayısda test yap dediler ama 22 sinde yapıcam sanırım 22 si pazara denk geliyor eşimle birlikte öğrenmek istedik bakalım gün yaklaştıkça kalbim hızlanıyor ellerim terliyor ne zormuş Rabbim bize yardım et :) valla belirtiye gelince olmalı olmamalı mı bilemiyorum bu kadar erken olur mu ya psikolojik gibi geliyor belirti var diyenlerinki

Kızlar benimde 27 yumurta toplanmıştı.21 i kaliteli ve yeterli olgunluktaymis.Bunlardan 18 i dün 3. Gundeydi.Bakalim yarın için heyecanliyim.transferim ertelendi yarın embriyolar doldurulacak.Hayırlısı inş dualarim hepimiz için.Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.

3. Gün embriyosu canım senin ? bana 23 mayısda test yap dediler ama 22 sinde yapıcam sanırım 22 si pazara denk geliyor eşimle birlikte öğrenmek istedik bakalım gün yaklaştıkça kalbim hızlanıyor ellerim terliyor ne zormuş Rabbim bize yardım et :) valla belirtiye gelince olmalı olmamalı mı bilemiyorum bu kadar erken olur mu ya psikolojik gibi geliyor belirti var diyenlerinki
Aynen heyecan yapıyorum ben de , bir yanım erken baktır sonuca diyor bir yanım bekle , cok sabırsızlanıyorum :) benım ilk defa 5. Gun embriyosu

Back
X