2016 mayıs tüp bebek

Günaydın kızlar:KK68:, dilekleriniz için teşekkürederim, Allah razı olsun sizden, ağlamadan duramıyorum, bu 2. Denemem transfer olduğu halde strese giriyorum:rolleyes:, seviniyimmi üzüliyimmi bilemiyorum, Allah ım sen bizi dünyadada ahirette de güzellikler ver ....:KK16:

Günaydın kızlar:KK68:, dilekleriniz için teşekkürederim, Allah razı olsun sizden, ağlamadan duramıyorum, bu 2. Denemem transfer olduğu halde strese giriyorum:rolleyes:, seviniyimmi üzüliyimmi bilemiyorum, Allah ım sen bizi dünyadada ahirette de güzellikler ver ....:KK16:
Aminnnn canım sevinelim çünkü bu aşamaya gelmek de ne güzel bir sürü insan var bu tedavide buraya gelemeyen yumurtası olmayan vs vs Allah yardım etsin hepimize. Sen bebişlerini al gel kuzum hadi bakalım ya Allah bismillah :KK200:

İyi geceler arkadaşlar, yarın sabah 9 buçukta transfer için merkeze gidicem, bana dua edin :dua::KK46::anne:
Hadi hayırlısı arkadaşım. İnşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana al ve gel bebişlerini. Leke görmeye başladım yoksa sana da okurdum yaa bi bakiim leke yoksa okuyayım canım. İnşallahhhhhhh herşey gönlünce olsun

Tadini cikar canim o anin cok guzel bir an cunki :) hayirli olsun insallah bebislerin simsikii tutunurlarr

Ben 9 unda regl oldum. 12 sinde ilaca başladım. Kendim üstün körü hesapladım tarihi doktor bana bişey demedi. Sen ne zaman başladın ilaca
Canım ben bir önceki adetimin 21. günü lucrin iğneyle başladım. 7 gün sonra adet oldum bu ayın 12sinde , adetin 2. günü muayene oldum, lucrin hala devam bunun yanında estrofem, coraspin, folicasid, evicap gibi ilaçlar alıyorum.

Herkese günaydın
Transfer olacaklara , transfer olanlara herkese bol şans
Ben de dün 2 dondurulmuş embriyomu transfer oldum...
Mucizelerle dolu bir ay geçirdim
6 aydır Rahmim kalınlaşadığından tedavilerim iptal oluyordu.bu arada her ay ilaçlara başlıyorsunuz , Ankara'ya gidip geliyorum merkez orda olduğu için, bi dünya ilaç parası vs vs...ama her ay vardır bundada bi hayır...Zaman'ı gelmemiş dedim...
5,5 lardaki rahim kalınlığım dün 11.2 idi...
Umarım sonuç da pozitif olur...
Biz elimizden geleni yaptık...artık işinizi Allah'a bırakın ve pozitif olun...
Herkese bol şans

Herkese günaydın
Transfer olacaklara , transfer olanlara herkese bol şans
Ben de dün 2 dondurulmuş embriyomu transfer oldum...
Mucizelerle dolu bir ay geçirdim
6 aydır Rahmim kalınlaşadığından tedavilerim iptal oluyordu.bu arada her ay ilaçlara başlıyorsunuz , Ankara'ya gidip geliyorum merkez orda olduğu için, bi dünya ilaç parası vs vs...ama her ay vardır bundada bi hayır...Zaman'ı gelmemiş dedim...
5,5 lardaki rahim kalınlığım dün 11.2 idi...
Umarım sonuç da pozitif olur...
Biz elimizden geleni yaptık...artık işinizi Allah'a bırakın ve pozitif olun...
Herkese bol şans
Maşallah canım hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana inşallahhhhhhh. Epey zorlu bir süreç geçirmişsin Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Kızlar benim agrilarim devam ediyor.cuma opudan sonra hafifti.cumartesi aksamı şiddetli kasik ağrısı oldu.hala gece ve sabah dewam ediyor sanki bıçak saplanıyor anlık olup geçiyor.Bide karnimda şişlik ve ishal var ama yinede rahatlayamadim.nefes almakta güçleşti sislikten. Ne yapmalıyım??

Kızlar benim agrilarim devam ediyor.cuma opudan sonra hafifti.cumartesi aksamı şiddetli kasik ağrısı oldu.hala gece ve sabah dewam ediyor sanki bıçak saplanıyor anlık olup geçiyor.Bide karnimda şişlik ve ishal var ama yinede rahatlayamadim.nefes almakta güçleşti sislikten. Ne yapmalıyım??
Hemen hastaneni ara veya git canım imkanın varsa. Çünkü bana öyle demişlerdi bi sorun olduğunda şiddetli ağrı vs.vs.hemen arayın dediler benim hastane biraz uzak olduğu için. Ama imkanın varsa yakınsa bi git istersen

Opu dan sonra agri olmasi normal canim bana oyle demisti doktorum agrin olabilir biraz dye cok siddetli bir agri degilse canm bence normaldir

Bir problem yoktur inş ama kaç gündür cekiyorum şişkinlik ve kasık agrisı var.bide ishal ve afedersin çok gazim var buna rağmen şişkinliğe devam

Hemen dr unu ara ve bol su iç...bendede daha öncekinyıllarda olmuştu durum önemli.bi hapla geçmişti..

Ya transfer olan arkadaşlarım crinone jel kullananlarınız var mı acaba bi sorum olacak

bunu kullanmaya alışamadım ya günün hangi saati yapsam çözemedim
Bugün sabah uyguladım çok az uzanıp kalktım evde dolaştım on dk her zaman bu şekilde yapıyorum zaten hemşire öyle dedi neyse ama wc ye gittim bi saat sonra ve hepsi geri geldi şimdi bugünkü dozu almış oldum mu olmadım mı bilemiyorum :KK43:

Saol cnm 27 yumurta toplanmıştı fazla olduğu için böyle rahatsizim belkide
Evet canim benimde öyle oldu toplamadan sonra şiştim nefes alamadım sonra ishal ve mide bulantısı oldu 2 gün öldüm Dr ilaç verdi düzeldi çok yumurta toplananlarda oluyormuş bunlar

Ya transfer olan arkadaşlarım crinone jel kullananlarınız var mı acaba bi sorum olacak

bunu kullanmaya alışamadım ya günün hangi saati yapsam çözemedim
Bugün sabah uyguladım çok az uzanıp kalktım evde dolaştım on dk her zaman bu şekilde yapıyorum zaten hemşire öyle dedi neyse ama wc ye gittim bi saat sonra ve hepsi geri geldi şimdi bugünkü dozu almış oldum mu olmadım mı bilemiyorum :KK43:
Almış oluyosun canim çünkü benimde öyleydi Dr sorun olmaz dedi ben 1 tane kullanıyorum hep aynı saatte emriyoyu koydukları zaman sikmislardi hep aynı saatte sikicaksin dediler

Back
X