2016 mayıs tüp bebek

10 cm lik myom bir anda olusmaz yeni mi gorduler acaba?? myomun turu ve yeri hakkinda bilgi verdiler mi? Ben myom ameliyati oldugum icin daha once tecrubeliyim. Yerine gore riski artar ama bu zamana kadar farkedilmemis olmasi ilginc
2 cm idi en büyüğü vardı ama rahim dışına doğru demişti doktor o yüzden müdahale gerekmedi.Şimdi rahmin içinde.Tüp bebek doktoruma gidince o gördü.Başka ilde oturduğum için ara kontroller için başka doktora gidiyordum.Önemli kontrollerde bahceci ye devam ediyorum.12. Hafta kontrolünde sağolsun o gördü

CAnlarr bu crionne Jeli kullandıktan sonra bna 10 dk yürüyün dediler ama sanki akıp gidecekmiş gibi hissediyorum zaten ister istemez bir kısmı çıkıyor sonra ne yapayım siz neler yaptiniz

CAnlarr bu crionne Jeli kullandıktan sonra bna 10 dk yürüyün dediler ama sanki akıp gidecekmiş gibi hissediyorum zaten ister istemez bir kısmı çıkıyor sonra ne yapayım siz neler yaptiniz
Kesinlikle yuru canim zaten fazlasini.vucut gun icinde atiyor istesen de istemesen de sknti yok yani

Myom vaeken tup bebege iyi cesaret etmisler vaklahi benim doktorum ameliyat etmisti beni.. Myomun hamilelikge buyuyecegi belli olam birsey insalah bir sknti olmaz ama yasadigim icin ne kadar zor oldugunu niliyorum allah yardimcin olsun

Sonuc nasil canim bende 3 klinik arasinda kaldim bitanesi bahceci :)) insallah memnunsundur?
Bugün asıl test günüm bakalım... Ama pazartrsi 11. Günde yaptırdığımda negatif çıkmıştı o yüzden umutlu değilim büyük ihtimalle negatif olacak... Benim klinikle bir problemim yoktu.. Güzel ilgileniyorlardı açıklamalar fln güzeldi istersen ön görüşmeye de gidebilirsin kafandaki soru işaretleri kalkmış olur

ay nefret ediyorum şu jelden yaa uygulamaktan da yürümekten de evin içinde deli dana gibi ama yapcek bişey yok güzelim sen merak etme vücut alacağını alıyor kalanı atıyor

jeli kullandıktan sonra 5 dk yat sonra yarıms aat yürü dedi doktorum bana akıp gitmio ama sonrasında gün içinde çok fazla akıntım oluo ve mehlikaerva nın da dediği gibi inanılmaz kaşıntı yapıo o akıntı ve ıslaklık

5dk yatıp 10_15 dk yuru dediler gün içinde evet oluyor günlük ped kullanın ve sık değiştirin ama kaşıntı çok olursa iğne verebilecek lerini söylemişlerdi danışın Dr lara kizlar

Ewet akıntı oluyor namaz kılıyorum Allahim kabul ederse,akıntı olunca içim hiç rahat etmiyor ama yapacak bir şey yok

Kizlar aranizda progestan jel yüzünden kaşıntı yaşayan varmi? Cok fenayim yaaa napsam ki acaba
Bende de yaptı kaşıntı dr.um hemen idrar tahlili istedi enfeksiyon oluşmuş ilaçtan dolayı fitil verdi geçmedi tabi, bende sirkeli suyla yikiyorum rahatlatıyor. 1 buçuk litre suya 1 su bardağı sirke faydasını görürsün.

Tamam canm deniyimi nsallah

Oyle dusunme guzel dusun guzel olsun insallah Rabbim yuzunu guldurur tesekkur ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…