- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
hmm migrosa bakmamıştım bugün bakıyım bari sağol canımCanimm migrosta var organik 330luk kucuk sisede tadi guzel.bir de dimesin cam sisede olani var o da 700luk .
maşallah canım çok güzel özel bişey yiyip içtin mi bu arada?Rahim kalınlığı 14 muş güzel dedi doktor
devlette yaptirdim 3bucukta canim@esr
aminnn canım darısı sana bana tün isteyenlere her zaman dua ediyorum sesi çıkan çıkmayan gücü yeten yetmeyen kim varsa inşallah hepimizin yuvasını şenlendirsin Rabbim ne zaman çıkacak sonucun tatlım?
Amin insallah canim benim ya.az kaldi sonucu ogrenmeme bakalım hayirlisi..Yok canım kötüyü düşünme yerleşme kanamasıdır o bir de 8.gün de başlamış tam da bebeğin tutunma günleri, bebeğin seninledir insallah güzel şeyler düşün. Ilacları kullanırken adet olanlar cok nadir, kime sorsan ilacı bıraktıktan sonra adet olduğunu söyler ben ilaclari biraktim 45 gün sonra oldum adet söktürücü içtim onunla olabildim. Test sonucunu cok merak ettim şimdi inşallah Allahım gönlüne göre verir
Heyecan ve umutla bekliyoruz...devlette yaptirdim 3bucukta canim
Ayy guzell haberlerr gelsinn insallahhhdevlette yaptirdim 3bucukta canim
insallah canım..Ayy guzell haberlerr gelsinn insallahhh
hadi hayırlısı inşallah canım bekliyoruzdevlette yaptirdim 3bucukta canim
Anladim canim insallah guzelce yukselir bekleyip gorecegiz sabirla sonucta negatif degilkızlar degerim 9.57. doktor 2 gun sonra tekrar yapıcaz dedi.?
Hayırlı olsun canım Umutlarımızı yitirmedik en azından.Allahın izniyle yükselicek inş.İnsallah yükselir canım ya inşallah.
Canimm yükselecek Allahın izniyle tahlil kagtlarnda bile 5 i eşik kabul edenler vardı moralimizi yüksek tutuyoruz yola devam biz güçlü kadınların beybileri de güçlü olacak Allahın izniyleİnsallah yükselir canım ya inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?