- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Jele devam ediyorum coraspirin ede çok halsiz im yarın tahlil yaptırıcam kan vs ikizler beni yedi şimdiden işe zor gidiyorum bulantilarim da varBugün gittik ikili testi de yaptırdıkdr um çok net biri hayır yaptırmıyoruz diyemedik hoş sonuç umrumda değildi zaten ama temiz çıktı dedi. tabi bu sadece bir olasılıktan ibaret bizim olasılık düşük çıktı ama sıfır değil hiç bi zaman da sıfır olasılık yok zaten takdir de Allah'ın ben doğruluğuna inanmıyorum o testlerin. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla versin evlatlarımızı. Bana elevit ve demir verdi folici bırak dedi. Coraspin 33. haftaya kadar devammış crinone jel hakkında bişey söylemedi daha önceki muayenede 12. haftada bırakıcaz demişti aslında. Sen neler kullanıyorsun canım ?
Insallahh canimmm amin
Insallahh tatlimm.buaraea selen hanim da cok tatli pozitif biri bnce seni cok guzel motive ediyordurEvet sıra bizlere geliyor canım.ins yüzümüz gülsün.bu tedaviler son olsun.
5 gün gonal f 112.5 kullandim sonra 6 gün de gonal f 75 ve merional kullandim. 11 yumurtam toplandiCanım iğneler dozu kaçtı sen de kacla basladin
Ya bnde o donem de aradtrmistim yuksek dozda baslanan igneler de bu tarz yan etkiler yapabiliyormus fakat sizin oyle degil dozlar yuksek degil.insallah bir an once sikayetleriniz gecer.normalde transfernz nezaman olacakti5 gün gonal f 112.5 kullandim sonra 6 gün de gonal f 75 ve merional kullandim. 11 yumurtam toplandi
evet cnm ben ilaclara cabuk tepki veriyorum sanirim doktor ondan düşük doz kullandirdi. hafif bi siskinligim oldu dostinex kullandigimdan beri o da geçti. transferim ya pazartesi ya sali olcak haber bekliyorumYa bnde o donem de aradtrmistim yuksek dozda baslanan igneler de bu tarz yan etkiler yapabiliyormus fakat sizin oyle degil dozlar yuksek degil.insallah bir an once sikayetleriniz gecer.normalde transfernz nezaman olacakti
Benim tedawimin ilk gunu cem bey izinliydi bni ilk muayene eden ilaclatimi veren selen hanim.bakinca olacak bu is guzel demisti o gunden beri seviyorumSelen hanımla ne zaman tanistiniz tatlim?
Ohh cok sukur gectiysee.insan zaten cok tedirgin oluyor boyle yan etkileri gorince daha cok korkuo.siz simdi transfere odaklanin insallah hayirlisiyla guzel gecer.ayni gun transfer olacagnz arklarimiz varevet cnm ben ilaclara cabuk tepki veriyorum sanirim doktor ondan düşük doz kullandirdi. hafif bi siskinligim oldu dostinex kullandigimdan beri o da geçti. transferim ya pazartesi ya sali olcak haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?