2016 mayıs tüp bebek

Evet banada herşey güzel olacak der her gidişte.Gecen gittiğimde ilk denemede gebe kalmanı isterim dedi.Bu tedaviye doktorunda inanması çok önemli bence.o nlar bizim vesilemiz.Verecek olanda Rabbim.
Beni de bi kere muayene etti guzl demişti yumurtalara o sırada ignelere devam ediyordum bi kere tanıştık okadar biz Dilekle iyiyiz S Sece44 kanki olduk şaşkın kiz

Unuturmuyuz cnm hamilelik nasıl geçiyor: )
İdare eder canım bulantı yok daha şükür sadece dün sabah öğürdum okadar muayeneden sonra biraz ağrım oldu bugün daha hafif ama bidahaki gidişime söyleyeceğim muayeneden tirstim bu arada pozitiften sonra kendileri takip etmek istiyor Selen hanımı bilmem ama Cem bey en azından 12.hafta tamamlanıncaya kadar görmek istiyor anladığım kadarıyla

Cok seker o zaten.dun yoktu canim blkide izinliydi gozlerim aradi onu nedense
Aynen sesinden tanıyorum hemen evet izinli oluyor bazen görünmüyor ama transfer günü bende görmemiştim o zaman hemşireler başrolde oluyor

12 hafta baya cokk canimm nekadr pki muayene ucreti.vallahi bebislerim tutsunda raziyim 9 ay gel dese gitmek icin cabalarim

12 hafta baya cokk canimm nekadr pki muayene ucreti.vallahi bebislerim tutsunda raziyim 9 ay gel dese gitmek icin cabalarim
350verdim ama kalp atışı duyacağımız gün inşallah kontrol sayılıyor .21gun kontrol suresi var belki bide ağustosta gitsem sonra yine kontrol günleri içinde gitsem benm başka Dr umda var medipolde ona giderim baya çok geliyor cnm

Cok tabi canim ,ben artik aliswers yapmayayim )

Kızlar ben duphalaca başlayayimm diyorum kabız olmamak için.dun transfer oncesi bile affedersiniz çok ozur dilerim hepinizden yapamamıştım hiç zora sokmayim kendimi.kayisi kuru uxum faln yiom çok ama bilemedim

Kızlar ben duphalaca başlayayimm diyorum kabız olmamak için.dun transfer oncesi bile affedersiniz çok ozur dilerim hepinizden yapamamıştım hiç zora sokmayim kendimi.kayisi kuru uxum faln yiom çok ama bilemedim
bende yum toplama öncesi lavman yapmıştım o günden sonra hic büyük tuvaletimi yapamadım 3 gün oldu midem bulandigi icin pek biseyde yiyemiyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…