İnş canım hepimiz son tedavisi olur inş
Benim geçenkiler 3.gün embiryosuydu.9.gü den itibaren test gününe kadar her sabah idrar testi yapmıştım.test günü sonuç belliydi benim için.yine öyle yapmayı düşünüyorumYaparsam 7.8 nci günden sonra dusunurum.sen peki hangi gün yapmıştım?
Benim 3. Gün embriyosuydu. 8. Gün kanımda çıkmıştı canlarım aklınızda olsunBenim geçenkiler 3.gün embiryosuydu.9.gü den itibaren test gününe kadar her sabah idrar testi yapmıştım.test günü sonuç belliydi benim için.yine öyle yapmayı düşünüyorum
7.gün falan çıkanlar var ama çıkmayanlarda 9.günden önce yaptırma bence5.gun en erken ne zaman kanda çıkar kızlar?
Benim 10.gunde çıktı ama 8.gunde çıkan vardı5.gun en erken ne zaman kanda çıkar kızlar?
8.gün değerin kaç çıkmıştı acaba.Benim 3. Gün embriyosuydu. 8. Gün kanımda çıkmıştı canlarım aklınızda olsun
Offff beklemek zor bnm 2.gun dondurulmuştu ya o yüzden poztfse bile bnm erkn çıkmaz.insallah pozitftirrdnzderya S Sece44 L lavantacicegi test gününe kadar bekliycekmisiniz.ben şimdiye kadar hiç bir tedavide bekleyemedim.
Canim evet aldim iki bebis geldim artik 4 kisilik kocaman bi aileyiz☺sanirim 8. Gun kan veririm evde test hic denemedim ömrümde ☺[/QUOTE]Canım E="gipsyy, post: 47372407, member: 172465"]dnzderya transferin oldumu? nasıl geçti?
O anı dusundukcee aglayasim geliyor.bnbikere kan testi yaptım nisan ayında 0.1 di sanırım o an aklımdan çıkmıyorBenim geçenkiler 3.gün embiryosuydu.9.gü den itibaren test gününe kadar her sabah idrar testi yapmıştım.test günü sonuç belliydi benim için.yine öyle yapmayı düşünüyorum
Amin canimm ben de KPSS zamanı gitmiştim orda dua etmiştim içim huzurla dolmuştu çok sukurAmin canım insallah konyaya gidiyorum içimden geldi peygamber şehrinden dualar edeceğim hepimize Rabbim gonul muratlarinizo versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?