2016 mayıs tüp bebek

Hahaha sorma ya bir de bana bir dobralık geldi. Pat pat herkesin yüzüne hatasını söyledim bir dönem :))) kayınvalidem görümcem kuzenim arkadaşım... Kime içimde ne varsa bir döktüm. Ama herkes kuzu oldu süper birşey :)
En iyisi canım ya normalde yapmak cok kolay olmuyo yakındakilere bahaneyle çatır çatır :))))

Gunaydin kizlar. Ben de yoldayım. Istanbula gidiyorum. Adetin 2. Günü. Kontrolüm var. Transfer hazirligina başlıyorum artik. Bu süreç çok uzadi. Cok sıkıldım. Bir an once transfer olsun da hayirlisiyla test tarihine gün saymak istiyorum. Ben de en az 5 tane idrar testi alayim. Her denemede rahat 5-10 adet alıyorum. Hamile oldugum denemede her gün yaptim. Cift çizgiyi görmek beni acaip mutlu ediyordu. Eşim bana gülüyordu. Ona da gösteriyordum
Canım insallah hayırlı haberlerle gelirsin bende pazartesi Dr gideceğim görüşmeye yılmak yok umudumuz daim olsun :)

Kızlar dünden beridir sağ ve sol kasiğımda ve karnımda hafif ağrı olup geçiyor.ara ara olmaya devam ediyor.normalmidir sizce?
canim o agrilar cok normal. İlerledikçe de decam ediyor. Rahim büyüyor ve yavrucuklar kendilerine yer açıyorlar:)))

Canım insallah hayırlı haberlerle gelirsin bende pazartesi Dr gideceğim görüşmeye yılmak yok umudumuz daim olsun :)
aynen canim yılmak yok. Tekrar c.tesi gideceğim . Folbiol harici ilac kullanmak yok. Cok aşırı dogal bir yöntem bu. Insallah Rabbim nasip eder de embriyolarimiz ziyan olmaz. Sanki ilac kullanmayinca tutmayacak gibi geliyor ama nasip aslında. Sebeplere takılıyorum yine. Rabbim hayirla saglikla kolaylikla hepimize nasip etsin inşallah

Merhaba guzel anneler siz suan.hangi ilaclara devam ediyorsunuz....
Merhaba canım nasılsın :)
Ben 12 haftadan sonra elevit vitamin hapı ve santafer demir ilacına başladım crinone jeli bıraktım . Coraspin de 33 haftaya kadar devam edecekmişim. Sen neler kullanıyorsun kontrolün ne zaman ?

Merhaba canım nasılsın :)
Ben 12 haftadan sonra elevit vitamin hapı ve santafer demir ilacına başladım. Coraspin de 33 haftaya kadar devam edecekmişim. Sen neler kullanıyorsun kontrolün ne zaman ?
Folipol,corasprn,celaxsan ve prulotn diye bi ign(haftada bir bu igne) cor asprini icemiyrm ya icince.midem.agriyo bir saat sonrda kusyorm

Folipol,corasprn,celaxsan ve prulotn diye bi ign(haftada bir bu igne) cor asprini icemiyrm ya icince.midem.agriyo bir saat sonrda kusyorm
Cor asprn,celaxsan ve folipol doguma.kadar ayin 10 gbide kontrolle gdcem.canm hep.tedirginlik var senin.nasil.gdiyo

Cor asprn,celaxsan ve folipol doguma.kadar ayin 10 gbide kontrolle gdcem.canm hep.tedirginlik var senin.nasil.gdiyo
Benim de bi tedirgin bi rahat bi gergin bi mutlu geçiyor günler anlayacağın hepimiz gibi canım sanırım doğuma kadar böyle gidecek :)
Coraspini ben de içmek istemedim dr a da söyledim çok önemli olduğunu söyledi plesanta oluşurken kılcal damarların plasenta içinde büyüyüp bebeği beslemesi için dedi ben de o yüzden içiyorum napim her şey yavrular için kendimizi unuttuk artık Senin de inşallah istifralar bitecektir 12 haftadan sonra daha rahat kullanırsın coraspini. Bulantı döneminde ben de düzenli içememiştim içsem de midemde durmadığı çok oldu. Ayın 10 unda cinsiyetleri öğrenirsin belki de hadi hayırlısı ;)

Benim de bi tedirgin bi rahat bi gergin bi mutlu geçiyor günler anlayacağın hepimiz gibi canım sanırım doğuma kadar böyle gidecek :)
Coraspini ben de içmek istemedim dr a da söyledim çok önemli olduğunu söyledi plesanta oluşurken kılcal damarların plasenta içinde büyüyüp bebeği beslemesi için dedi ben de o yüzden içiyorum napim her şey yavrular için kendimizi unuttuk artık Senin de inşallah istifralar bitecektir 12 haftadan sonra daha rahat kullanırsın coraspini. Bulantı döneminde ben de düzenli içememiştim içsem de midemde durmadığı çok oldu. Ayın 10 unda cinsiyetleri öğrenirsin belki de hadi hayırlısı :KK66:
Canim clexsanda kullaniyrm bn ama kan sulndrci coradprnde ayni o yuzden bilemedim....10 cinsiyeti ogrenebilirmiyimki canim cok erken daha sen ogrendinmi...

Back
X