canımm gözün aydın maşallah bebişlere :) darısı bekleyenlerin başına inşallahhkızlar 8.gün:172
11.gün:628 olmuş değerim çok şükür.
Aynenn canmm aynenn hareketlerini hissettikten sonra doktora gitmk istemicez bnce boyle surekli endiseliyizBen de resmen şafak sayıyorum :) sanırım bebişlerin hareketlerini hissetmeden bizler inanamıcaz bu işe :)
Hayirli olsun insallahh guzel haberlerle sonuclanir tedavinizmerhaba
ben bahçesi fulya da Dr. Güvenç bey ile görüştüm.29 temmuz da gitmiştim. Tedaviye başladık. 3 ve 5 ağustos ta yumurtalık takibi olacak.kontrole gideceğim. bu benim ilk deneyimim olacak. hastaneyi çok fazla araştırdım . inşallah yanılmadan güzel haberleri alarak çıkmış olurum. isteyen herkese rabbim nasip etsin. her aşamasını mutlaka buraya yazacağım. hep takip ediyordum ama yazmıyordum. burda ki yazılanlar sayesinde karar verdim. sizlere de ışık olur inş.
inşallah canım bende en başından beri öyle hissediyorum.nasip hayırlısı inşallahCanım senin değerlerin çok yüksek ikiz bebek gibi görünüyor
Bende tam tersine sevemedim :)Cagri beyle devam edicez cnm aytac beyle bn hic gorusmedim bile doktordanda memnun kaldim devm etmyi dusunuyorum
Tedavin hayırlı olsun.inşallahh ilk tedavinde kavuşursun bebeğine.merhaba
ben bahçesi fulya da Dr. Güvenç bey ile görüştüm.29 temmuz da gitmiştim. Tedaviye başladık. 3 ve 5 ağustos ta yumurtalık takibi olacak.kontrole gideceğim. bu benim ilk deneyimim olacak. hastaneyi çok fazla araştırdım . inşallah yanılmadan güzel haberleri alarak çıkmış olurum. isteyen herkese rabbim nasip etsin. her aşamasını mutlaka buraya yazacağım. hep takip ediyordum ama yazmıyordum. burda ki yazılanlar sayesinde karar verdim. sizlere de ışık olur inş.
Canım çok mutluyum bende.darısı senin de başına inşallahcanımm gözün aydın maşallah bebişlere :) darısı bekleyenlerin başına inşallahh
Baska yerler arastirabilitsin o zaman canm bir suru ozel hastane var ankarada dogum paleti seklinde secenekler fln var benim pihtilasma sorunum oldugu icin baska yere gitmek istemiyorum baskentin tahlil ucretleri uygun oluyot gercekten..inşallah canım bende en başından beri öyle hissediyorum.nasip hayırlısı inşallah
Canım benim sen hamile kaldığında benim ilk denemem yapılmıştı.nasıl gıpta etmiştim bende sizlere.çok şükür bu günleride gördük rüya gibi.inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız.mutluluğumuz daim olur.Kizzlarr massaalllahh bu aralar pozitifi boll topigimizinn :)) hepinizz adinaa o kadar mutluu oluyorummki okudukca o gunlerimi hatirliyorumm :) minnacik bir kese gordugumdeeki mutlulugu unutamiyorum simdi isee bir bebek goruyorum o keseninn icindee zamamm cabuk geciyor gercektenn her ani cok guzell cok sukurr rabbimee :))
Tatlımm ozamn sen çok ara vermeden ikinciye basladin çok sukurr çok guzel oldu sonucunCanım benim sen hamile kaldığında benim ilk denemem yapılmıştı.nasıl gıpta etmiştim bende sizlere.çok şükür bu günleride gördük rüya gibi.inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız.mutluluğumuz daim olur.
Amin canım insallahAy ne guzel yaa pozitiff haberler .rabbim daim etsin..cok sabirsizlaniorum bende bi an once test yapmak istiorum rabbim banada guzel haberler nasip eder insallahhh
Evet canım ilki de dondurulmuşlarla yapılmıştı.hemde uzun protokoldu.6 hafta sürmüştü tedavi.nasip kısmet bu güneymiş.çok şükür.Tatlımm ozamn sen çok ara vermeden ikinciye basladin çok sukurr çok guzel oldu sonucun
Canım hayırlısıyla bu sefer senin de yüzün güler inşallahhhhAy ne guzel yaa pozitiff haberler .rabbim daim etsin..cok sabirsizlaniorum bende bi an once test yapmak istiorum rabbim banada guzel haberler nasip eder insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?