Amin tatlim icini ferah tut Rabbime emnt yavrularimiz eger yiyecek.ekmekleri.varsa dunyaya gelecekler dua et ben hergun.ayetel.kursu felak.nas okuyrm birine hamile.oldgumu soyleynce felak okuyrm.oyle soyluyrmbende gebelik takvimi yaptım.bebeğim doğmadan kaldırmayı nasip etmesin inşallah.
canım söylediğin iyi oldu hemen okudum.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.Amin tatlim icini ferah tut Rabbime emnt yavrularimiz eger yiyecek.ekmekleri.varsa dunyaya gelecekler dua et ben hergun.ayetel.kursu felak.nas okuyrm birine hamile.oldgumu soyleynce felak okuyrm.oyle soyluyrm
Amin canimmmcanım söylediğin iyi oldu hemen okudum.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
Canım evet geçen hafta gittim. Test sonuçlarını öğrenmek ve tekrar muayne olmak için. Herşey normal ve yolunda gidiyor. 17. Hafta gel dedi ayrıntılı ultrason için onu bekliyorum. Sen ne yaptın aldınmı sonuçlarınıAyyysss canimm nasilsin nasil gidiyorr hmilelik doktora gittin mi tekrarr
Masallahh subhanallllahhh.ikizler geliyorr insalllahkızlar 8.gün:172
11.gün:628 olmuş değerim çok şükür.
Canm ben 11 de gitmistim tarama sonuclari icin telefonla bilgi aldim cok sukur sorun yok denildi banada 17 de gel demisti ama benm icim icimi yiyor bi gitsemmi acaba diyorumm :))Canım evet geçen hafta gittim. Test sonuçlarını öğrenmek ve tekrar muayne olmak için. Herşey normal ve yolunda gidiyor. 17. Hafta gel dedi ayrıntılı ultrason için onu bekliyorum. Sen ne yaptın aldınmı sonuçlarını
Benide telefonla arayacaklardı ama benimde içim içimi yedi hem muayne olurum hemde sonuçları sorarım diye gittim canım:) şu an 17. Haftayıda beklemek o kadar zorki. Ultrasonda onu görmek o kadar güzel birşeyki dayanamıyorum :) istersen git canım bi bak sende rahatlarsın.Canm ben 11 de gitmistim tarama sonuclari icin telefonla bilgi aldim cok sukur sorun yok denildi banada 17 de gel demisti ama benm icim icimi yiyor bi gitsemmi acaba diyorumm :))
Canım senin değerlerin çok yüksek ikiz bebek gibi görünüyorkızlar 8.gün:172
11.gün:628 olmuş değerim çok şükür.
Aynen canmm insan merak ediyorr heyecan yapiyorr ama sabredicemm insallahhh kendimce evham yapmk istemiyom doktor ne derrse o zamN insallahBenide telefonla arayacaklardı ama benimde içim içimi yedi hem muayne olurum hemde sonuçları sorarım diye gittim canım:) şu an 17. Haftayıda beklemek o kadar zorki. Ultrasonda onu görmek o kadar güzel birşeyki dayanamıyorum :) istersen git canım bi bak sende rahatlarsın.
Merhaba arkadaşlar
Mayısta tüp bebek tedavisine başlayacak olan kimler var?
Ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz?
Ben daha önce Bahçeci Umut'ta Selen Hanım'a gitmiştim. Şimdi Ataşehir Memorial'de Bilgi Hanım'a gideceğim. 2 kere ön görüşme yaptık. Gayet memnun kaldım. İnşaallah bakalım.
Geçen hafta over torsiyonundan ötürü (yumurtalık dönmesi) bir ameliyat geçirdim. İnşaallah mayısa kadar toparlamaya çalışacağım. Dualarınızı bekliyoruuuum.
Ben de resmen şafak sayıyorum :) sanırım bebişlerin hareketlerini hissetmeden bizler inanamıcaz bu işe :)Aynen canmm insan merak ediyorr heyecan yapiyorr ama sabredicemm insallahhh kendimce evham yapmk istemiyom doktor ne derrse o zamN insallah
Hayırlı olsun tedavin canım sağlıkla güzellikle kavuşursun evladına inşallahmerhaba
ben bahçesi fulya da Dr. Güvenç bey ile görüştüm.29 temmuz da gitmiştim. Tedaviye başladık. 3 ve 5 ağustos ta yumurtalık takibi olacak.kontrole gideceğim. bu benim ilk deneyimim olacak. hastaneyi çok fazla araştırdım . inşallah yanılmadan güzel haberleri alarak çıkmış olurum. isteyen herkese rabbim nasip etsin. her aşamasını mutlaka buraya yazacağım. hep takip ediyordum ama yazmıyordum. burda ki yazılanlar sayesinde karar verdim. sizlere de ışık olur inş.
Canım doğumla ilgili konuştunmu doktorla. Çağrı beylemi devam edicez ben pek anlamadım aytaç bey devralcak diye biliyorum 20.haftadan sonra. Yada nasıl olcak hiçbir fikrim yok benimAynen canmm insan merak ediyorr heyecan yapiyorr ama sabredicemm insallahhh kendimce evham yapmk istemiyom doktor ne derrse o zamN insallah
Canım doğumla ilgili konuştunmu doktorla. Çağrı beylemi devam edicez ben pek anlamadım aytaç bey devralcak diye biliyorum 20.haftadan sonra. Yada nasıl olcak hiçbir fikrim yok benim
Cagri beyle devam edicez cnm aytac beyle bn hic gorusmedim bile doktordanda memnun kaldim devm etmyi dusunuyorumCanım doğumla ilgili konuştunmu doktorla. Çağrı beylemi devam edicez ben pek anlamadım aytaç bey devralcak diye biliyorum 20.haftadan sonra. Yada nasıl olcak hiçbir fikrim yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?