2016 mayıs tüp bebek

bende gebelik takvimi yaptım.bebeğim doğmadan kaldırmayı nasip etmesin inşallah.
Amin tatlim icini ferah tut Rabbime emnt yavrularimiz eger yiyecek.ekmekleri.varsa dunyaya gelecekler dua et ben hergun.ayetel.kursu felak.nas okuyrm birine hamile.oldgumu soyleynce felak okuyrm.oyle soyluyrm

Ayyysss canimm nasilsin nasil gidiyorr hmilelik doktora gittin mi tekrarr
Canım evet geçen hafta gittim. Test sonuçlarını öğrenmek ve tekrar muayne olmak için. Herşey normal ve yolunda gidiyor. 17. Hafta gel dedi ayrıntılı ultrason için onu bekliyorum. Sen ne yaptın aldınmı sonuçlarını

Canm ben 11 de gitmistim tarama sonuclari icin telefonla bilgi aldim cok sukur sorun yok denildi banada 17 de gel demisti ama benm icim icimi yiyor bi gitsemmi acaba diyorumm :))

Canm ben 11 de gitmistim tarama sonuclari icin telefonla bilgi aldim cok sukur sorun yok denildi banada 17 de gel demisti ama benm icim icimi yiyor bi gitsemmi acaba diyorumm :))
Benide telefonla arayacaklardı ama benimde içim içimi yedi hem muayne olurum hemde sonuçları sorarım diye gittim canım:) şu an 17. Haftayıda beklemek o kadar zorki. Ultrasonda onu görmek o kadar güzel birşeyki dayanamıyorum :) istersen git canım bi bak sende rahatlarsın.

Aynen canmm insan merak ediyorr heyecan yapiyorr ama sabredicemm insallahhh kendimce evham yapmk istemiyom doktor ne derrse o zamN insallah

merhaba
ben bahçesi fulya da Dr. Güvenç bey ile görüştüm.29 temmuz da gitmiştim. Tedaviye başladık. 3 ve 5 ağustos ta yumurtalık takibi olacak.kontrole gideceğim. bu benim ilk deneyimim olacak. hastaneyi çok fazla araştırdım . inşallah yanılmadan güzel haberleri alarak çıkmış olurum. isteyen herkese rabbim nasip etsin. her aşamasını mutlaka buraya yazacağım. hep takip ediyordum ama yazmıyordum. burda ki yazılanlar sayesinde karar verdim. sizlere de ışık olur inş.

Hayırlı olsun tedavin canım sağlıkla güzellikle kavuşursun evladına inşallah

Aynen canmm insan merak ediyorr heyecan yapiyorr ama sabredicemm insallahhh kendimce evham yapmk istemiyom doktor ne derrse o zamN insallah
Canım doğumla ilgili konuştunmu doktorla. Çağrı beylemi devam edicez ben pek anlamadım aytaç bey devralcak diye biliyorum 20.haftadan sonra. Yada nasıl olcak hiçbir fikrim yok benim

Canım doğumla ilgili konuştunmu doktorla. Çağrı beylemi devam edicez ben pek anlamadım aytaç bey devralcak diye biliyorum 20.haftadan sonra. Yada nasıl olcak hiçbir fikrim yok benim
Cagri beyle devam edicez cnm aytac beyle bn hic gorusmedim bile doktordanda memnun kaldim devm etmyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…