2016 mayıs tüp bebek

Kızlar progestan igne yüzünden artık yürüyemez durumdayım resmen.kullanlar vardı galiba.yarın vurulmasam zararı olur mu ki bebeğe içim de elvermiyor ama çok ağrım var.

Kızlar progestan igne yüzünden artık yürüyemez durumdayım resmen.kullanlar vardı galiba.yarın vurulmasam zararı olur mu ki bebeğe içim de elvermiyor ama çok ağrım var.
Off canım ya çok zor bir iğne.Bana bazı hemşireler vurduğunda hiçbir şey olmuyordu bazıları vurunca felç oluyordum.Allah yardımcın olsun.Ben onu sadece 10 gün kullandım.O da içerde kanama görünce vermişti ikizdi o zaman.Kanama alanı geçince kullanmadım çok şükür jel yeterli demişti.Keşke bunu biz bilebilsek ama çok hassas bir konu.Doktora bi sor bence arada bir gün ara versem diye.

Evet aynen iğne yapan hemşireye göre değişiyo ağrısı.benimde değerlerim yüksek çıktı.belki ikiz olabilir.o yüzden ihmal etmek istemiyorum.dr 2 günde bir vurulsan olur dedi ama keseyi görene kadar risk alamıcam galiba.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Kızlar 15 haftalık gebeyim bugün su gibi akıntım oldu...sizde de oluyor mu...
Akinti oluyor canm evet ama yogunlugu nasildi su gibi olmuyor benmki akintigi hissediyosun zaten kokusundan fln ama miktari cok fazlaysa doktoruna bir danis canm

kızlar günaydın bugün altıncı gün günler geçiyor inş pozitifli günleride sayarım. kızlar crone jel gelmişti söylmesi ayıp bir sey olmaz değilmi.birde dün çok az su gibi akıntı çok korkuyorum ya.

Gunaydn canim benim de 7.gun heycan basti ck fena rabbim yardimcimz olsun insallah.arada jel benden de gelio canm kucn parca gbi akinti da normal die biliorum

aminnn zuzu ben normal hayatıma devam çalışıyorum ilaçlarımı yazdırdım sen nler yapıyosun.

hım anladım bende perşembe oldum bana yaptır sonucu bildir dediler bakalım hayırlsı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…