2016 mayıs tüp bebek

Kızlar pıhtılasma icin herhangi bir hastaneye gtsem test yapıyorlar mı boyle durduk yere...doktorum istemedi ama bunca tedavi emek sonra hüsran olmasın...hem içim rahat eder..bilgisi olan var mı ?
Doktora gidip isteyebilirsin. Pıhtılaşma zamanı testleri var. Yaptırabilirsiniz. Aslında önceden rutin coraspin veriyorlardı iyi oluyordu. Bu riski azaltıyor

aynen herseye alisiyoruz galiba
dun cok hassasti yapamamistim bugun basardim ama gazdan siskinlikten duramiyorum sanirim ohss oldum 6 aylik hamilelerin benim gibi karni vardir daha neler gorucez :KK43::KK57:
Canım sen doktorunu aradın mı? Ohss belirtileri bunlar.bizler acı çekmeye o kadar alışmışız ki bunu da çekerim deme sakın. Arkadaşımın gelinleri opu sonrası Ohss oldu. Transfer yapıldı. İyice arttı. Ameliyat oldu sonra. Ama çok şükür pozitif sonuç ve bebeğini dogurdu

Kızlar pıhtılasma icin herhangi bir hastaneye gtsem test yapıyorlar mı boyle durduk yere...doktorum istemedi ama bunca tedavi emek sonra hüsran olmasın...hem içim rahat eder..bilgisi olan var mı ?
Canim pihtilasma testi yapmafan once bana active protein c rezistansi diye bir test yapti onun sonucu hemen cikiyor ve onun dgeeri yiksek cikinca pihtilasma testleri yaptik o genetik testler in cikmadi iki ayi buluyor

[QUOTEove_lady, post: 46561455, member: 726552"]Bn de orda istiyodum ama raporsuz fiyatı çok ya :KK43:[/QUOTE]
Evet ya pahali bi merkez raporlu 3.500 tl civari yanlis hatirlamiyorsam.

Kızlar embriyolar 3.güne kadar gayet iyi gidiyordu.16 taneydi.5.nci günde 8 yumurta kalmisti.kaliteli olan 3 taneyi dondurdular. 2 sinin kalitesi gayet iyi.1 taneside onlara göre çok az dusuk kaliteli.Geriye kalan 5 tane yi takip edicez demişti embriyolog.Bugün aradı ve gelişimlerinin durduğunu ve kalitelerinin dusuk olduğunu söyledi.Yani özetle elimde 3 tane blast 5.nci gün embriyosu kaldı.Benim moralim çok bozuldu.Hep içimde umut vardı.İlkte tutmazsa dondurulmuslarla denerim dedim.Zaten çok maliyetli bir tedavi olmazsa beni baya sure geriye atacak.Bir daha denemem için.Kızlar dualarıniza ihtiyacım var inş ilk denemede bebegime kavusurum.

Kızlar embriyolar 3.güne kadar gayet iyi gidiyordu.16 taneydi.5.nci günde 8 yumurta kalmisti.kaliteli olan 3 taneyi dondurdular. 2 sinin kalitesi gayet iyi.1 taneside onlara göre çok az dusuk kaliteli.Geriye kalan 5 tane yi takip edicez demişti embriyolog.Bugün aradı ve gelişimlerinin durduğunu ve kalitelerinin dusuk olduğunu söyledi.Yani özetle elimde 3 tane blast 5.nci gün embriyosu kaldı.Benim moralim çok bozuldu.Hep içimde umut vardı.İlkte tutmazsa dondurulmuslarla denerim dedim.Zaten çok maliyetli bir tedavi olmazsa beni baya sure geriye atacak.Bir daha denemem için.Kızlar dualarıniza ihtiyacım var inş ilk denemede bebegime kavusurum.
Canim neden oyle dusunuyorsun ya 3 tane var iste ne guzel .. Benm ucuncu gune gelen 2 tane kalitelim vardi ve 3. Gun transferi oldu belki 5. Gunu beklesek gelismleei durcakti onlarinda. Neyin hayirli olcagini bilemeyizki. Gercekten kaliteliyseler zaten o 3 tane ilk transferde tutar insallah canini bunun icin skma bence.. Transferine odaklan. Genelde cogu insanin kalmiyor dondurulmus zaten

3 tane 3. gün donduruldu 3 tane de 5. gün mü kaldı doğru mu anladım? gayet iyi sayı bu işte moral çok önemli hep olumlu düşün canım benim Allah büyük olmazsa da illa ki maddi manevi güç veriyor bak bu benim 1,5 yıl içinde 4. tedavim evet zorlanmadık değil ama umudumuzu yitirmedik çok şükür. sen de bol dua et ve kendine iyi bak:KK66:

Cok yumurtanin olmasi hem hepsi kaliteli anlamina gelmiyor doktorlar ilaci fazla basiyorlar biraz onemli olan az kaiteli elde edebilmek

Embriyoloğa sordum 2 tane transfer yapılır mı die o da birinin ikisine gore çok az dusuk olduğunu cozdurunce duruma gore 3 unude transfer edilebilir dedi.yani ilkten sonra elde bisey kalmayacak.

İnş kızlar saolun destekleriniz icin.kimseye anlatamıyorum derdimi acamiyorum.burada beni anlayan arkadaşlarımın olması destek olması motive ediyor beni.inş herşey gonlumuzce olur
Canım moralini bozma sakın. 3 tane embriyo gayet iyi. Olacağı varsa zaten bunlar tutar. Olmayacağı varsa 10 tane de olsa hiç biri tutmaz. Şimdiden sonrasını düşünüp de kaygılanma. Arkadaşımın 2 tüp bebek denemesinde 2 orta kalite 3.gun embriyosu transfer edildi. Ve 2 tüp de de pozitif oldu. 2 çocuğu var şimdi. Nasip meselesi. Allahım bu tedaviyle çocuklarını kucağına almayı hayırla nasip etsin insallah

4 tedavide de hiç dondurulacak embriyo olmadı. Ama transfer aşamasına gelmek de çok güzel. Çoğu kişide yumurta da olmuyor tedavi iptal ediliyor. Hayırlı zaman ne zamansa Rabbim o zaman nasip eder. Tevekkül etmek gerek. Bunların hepsi sebep noktasında var. Çok zor vakalarda kendiliğinden hamile kalan insanlar var. Rabbim hikmeti. Umarım Rabbim isteyen dileyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasip eder

Tüpler de önemli. Tıkalı tüpte sıvı birikip rahime yada yumurtalığa akabiliyor. Bu da embriyonun tutunmasına engel oluyor. Benim sol tüp önceden yoktu. Dış gebelik oldu. Tüpü aldıralım dediler. Sonra dene. Biz de aldırmadan denedik ve kimyasal gebelik. 28 martta sağ tüpümü de aldırdım. Bu ovulasyonda climara flaster kullanacağım. Ve haziran adetinde asıl tedaviye başlamış olacağız. Tüp bebekte dış gebelik daha fazla
Tupte sıvı olanından degil bnmki cnm insallah sıkıntı olmaz

Canim pihtilasma testi yapmafan once bana active protein c rezistansi diye bir test yapti onun sonucu hemen cikiyor ve onun dgeeri yiksek cikinca pihtilasma testleri yaptik o genetik testler in cikmadi iki ayi buluyor
Simdi yapılması zor yani cok mu pinpirikli oldum ne ben bunu bi sorayım doktora

Canım sen doktorunu aradın mı? Ohss belirtileri bunlar.bizler acı çekmeye o kadar alışmışız ki bunu da çekerim deme sakın. Arkadaşımın gelinleri opu sonrası Ohss oldu. Transfer yapıldı. İyice arttı. Ameliyat oldu sonra. Ama çok şükür pozitif sonuç ve bebeğini dogurdu

hemsireyle konustum progestan yapar dedi yarina azalmazsa doktorumu aricam:((

canım haber geldimi kaç yumurta döllenmiş?

bugun henuz haber yok hemsire yarin haber verirler bana ben de seni ararim dedi su sislik ve gazdan yumurtalarimi bile dusunecek halde degilim:(((

[QUOTEove_lady, post: 46561455, member: 726552"]Bn de orda istiyodum ama raporsuz fiyatı çok ya :KK43:
Evet ya pahali bi merkez raporlu 3.500 tl civari yanlis hatirlamiyorsam.[/QUOTE]
Sen raporsuzmu yaptiriyorsun cnm aslnda bn de her an oraya kayabilirim bnm yaptracagm yerle 3bin fln oynuyor off cok kararsızmmm ne kadar tutuyor acaba

Back
X